juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Wat zou je doen met 1 miljoen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wie droomt er nou niet van om opeens veel geld te hebben? Wat zou je doen als je 1 miljoen zou winnen of erven? Als je altijd moeite hebt om rond te komen of je knokt al jaren tegen die torenhoge schulden aan, zul je misschien precies weten wat je met zoveel geld zou willen doen.

Wat is echter verstandig, zodat je niet 5 jaar later met nog grotere geld problemen rondloopt? En ook als je niet rijk en succesvol bent, kun je deze tips toepassen zodat ook jij een vrijer leven tegemoet kunt zien. Dus lees snel verder…

Wat zou je doen met 1 miljoen?

Zou jij weten wat je met een miljoen zou moeten doen? De meeste mensen weten precies waar ze zo’n bedrag aan uit moeten geven, maar wat is verstandig?

Uitgeven! Party till you drop

Je hebt opeens een bak geld en nu? Lekker feesten tot alles op is en je erachter komt dat je maandelijke lasten verdubbeld zijn? Je hebt immers geld genoeg om een abonnementje extra aan te schaffen of een lekkere dikke auto met full options te leasen.

Om maar niet te spreken over die mooie bungalow, die stiekem toch 3 x zoveel per maand kost als je oude rijtjeshuis.  Als je niet uitkijkt, zit je dieper in de put als toen je nog maar net rond kon komen.

Op de spaarrekening natuurlijk

sparen

Een kleine maar gloednieuwe auto aanschaffen en de rest veilig op de bank zetten. Dit zal voor velen de juiste optie lijken, maar met de huidige rentestand zul je elk jaar geld verliezen.

Vanwege de lage rente en inflatie zal die hoop geld dus als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je zult misschien beweren dat dat misschien wel 20 jaar duurt, maar toch kun je hier echt niet de rest van je leven mee vooruit.

Alles in Nederland wordt steeds duurder, dus jouw fortuin is over 20 jaar echt niet zoveel meer waard als je nu denkt.

Investeren bij een goede kennis

Als het bekend wordt dat je een smak geld hebt bemachtigd, zul je merken dat er mensen zijn die je precies kunnen vertellen wat je ermee moet doen.

Je zwager, de metselaar, kan je bijvoorbeeld haarfijn uitleggen dat je aandelen Apple moet kopen, want die gaan de komende jaren door het plafond en dan ben jij binnen. Deze zogenaamde adviseurs spreken vanuit hun eigen gevoel en niet vanuit expertise.

Als je snel van je geld af wilt, moet je dus naar zulke mensen luisteren! Dan kun je net zo goed naar een casino gaan.

Weggeven, want dat maakt je gelukkig!

Ook familie of vrienden die hun zaakjes niet goed voor elkaar hebben, zullen bij jou aankloppen om hen financieel te helpen.

Als je genoeg geld hebt, wordt je immers geacht om je familie bij te staan in moeilijke tijden. Maar is iedereen niet zelf verantwoordelijk om zijn of haar financiën voor elkaar te krijgen?

Het is natuurlijk een mooie gedachte om een gedeelte aan een goed doel te schenken, maar bedenk wel dat als je het geld goed investeerd, je uiteindelijk veel meer kunt schenken.

bitcoin

Bitcoins

Al jouw vermogen investeren in bitcoins of andere crypto valuta, want dan kun je grote winsten behalen als je op het juiste moment weer verkoopt! Je kunt hiermee geluk hebben, maar er zijn hiermee al veel mensen het schip in gegaan.

De grote investeerders laten cryptomunten meest links liggen, omdat er geen peil op te trekken is, hoe de waarde zich ontwikkeld. Ik heb zelf pas geleden €10 in een cryptomunt geïnvesteerd, gewoon om eens te kijken hoe dat werkt en of deze munt ook meer waard wordt. Na 2 maanden was de waarde ongeveer verdubbeld, maar dit was meer geluk dan wijsheid. Pas hier dus mee op en investeer nooit meer dan dat je bereidt bent om kwijt te raken.

Onder je matras, want niemand is te vertrouwen.

De slechtste manier is om je geld ergens te verstoppen zodat je het niet kwijt zult raken.

Ten eerste is geld niets waard als het opgepot wordt. Oude spijkers of kranten zijn dan net zoveel waard. Geld geeft pas waarde als het wordt uitgegeven.

Ten tweede zul je in armoede leven en sterven als je bang bent om geld uit te geven. Daar komt nog bij dat een inbreker jou centjes maar al te graag meeneemt.

Wat zou je dan wel moeten doen met 1 miljoen?

Wat je wel zou moeten doen met 1 miljoen of in ieder geval met geld wat je niet direct nodig hebt, is er een goede bestemming voor vinden. Zorg dat je geld gaat zorgen voor een positieve cashflow richting je bankrekening. Dat wil dus zeggen dat jouw geld voor je aan het werk gaat.

Zorg dat je een maandelijkse geldstroom gaat ontvangen die groter is, dan wat je nodig hebt.

Dit heet passief inkomen. Het komt vanzelf je kant op gewaaid, je hoeft er niet veel voor te doen. Als je dit voor elkaar krijgt, kun je je met recht financieel onafhankelijk noemen.

Vastgoed

Je kunt vastgoed aankopen en het vervolgens duurder verkopen, maar je kunt er ook voor kiezen om het te gaan verhuren. Het voordeel hiervan is, dat je hier maandelijks inkomsten van gaat krijgen.

Bedenk wel dat je precies moet weten wat je doet. Volg dus cursussen op dit gebied zodat je alle voor- en nadelen goed tegen elkaar kunt afwegen. Wat bijvoorbeeld als je het pand niet verhuurd krijgt? Dan kost het je elke maand geld in plaats van dat het opbrengt. En hoe zit het bijvoorbeeld met belastingen?

Het boek “Rijke pa, Arme pa” is een absolute aanrader als je geïnteresseerd bent in vastgoed. Lees hier mijn review.

vastgoed

Wil je meer te weten komen over investeren in vastgoed? check dan even “Rijk worden met vastgoed” voor meer tips.

Aandelen

Beleggen in aandelen kan heel lucratief zijn, maar wat voor vastgoed geldt, geldt ook zeker voor het handelen in aandelen. Begin er absoluut niet aan als je niet precies weet wat je doet.

Je kunt natuurlijk voor de iets veiliger optie gaan bij een bank of verzekeraar. Die kunnen jou een pakket aanbieden met het minste risico. Daar komen dan wel fonds- en beheerkosten bij en de winst is niet superhoog. Leuk voor wat extra zakgeld voor later, maar niet om rijk en succesvol te worden!

Als je meer wilt leren over de handel in aandelen, download dan de gratis handleiding “30 winstgevende aandelen in 5 minuten” van Drs. Harm van Wijk. Leer van de expert hoe je met succes aandelen kunt kopen en verkopen. Aandelen zijn ideaal om een extra inkomen te genereren, maar zorg er wel voor dat je jouw miljoen niet verspeeld.

Gebruik alleen geld wat je bereidt bent te verliezen!

Heb je nog geen miljoen? Begin dan hier!

Ben jij al onderweg om jouw eerste miljoen te verdienen? Waarschijnlijk zul je denken dat het niet mogelijk is om zoveel geld te verdienen. Echter zijn er al zoveel mensen die dit bereikt hebben, dus waarom zou jij dat niet kunnen?

Om financieel vrij te worden, zul je wel inzicht moeten hebben in jouw inkomsten en uitgaven. Lekker saai zul je misschien denken, maar zonder inzicht zul je elke maand blijven aanmodderen om de eindjes aan elkaar te knopen. Weet waar jouw geld blijft en zorg voor een goede strategie om steeds rijker te worden!

Dit is misschien allemaal makkelijk gezegd, maar hoe doe je dit dan? Zelf alles uitzoeken en onoverzichtelijke spreadsheets maken? Ik geloof niet dat je daar zin in hebt. Ik ben pas geleden in aanraking gekomen met Jan Modaal’s Money Game.

Wat is Jan Modaal’s Money Game?

Het boek/spel Jan Modaal’s Money Game leert jou op een leuke manier hoe je jouw financiën op orde kunt houden met slecht 5 minuutjes per maand. Er zijn maar weinig mensen die de financiën helemaal geweldig vinden en hier veel tijd aan willen besteden, dus daarom is dit boek/spel een uitkomst.

Verdien jij ongeveer een modaal inkomen? (vanaf zo’n €2000+ netto per maand) of zit je hier vlakbij, dan helpt dit boek jouw verder.

De meeste mensen besparen de eerste maand al meer, dan dat dit boek kost.

Jan Modaal’s Money Game kost €47. Mijn eerste reactie was dat dit best veel geld was, zeker toen ik het boek ontving. Het is niet zo groot en bevat 139 bladzijden. Echter na 2 hoofdstukken had ik al door dat schijn kan bedriegen, want het bulletproof systeem van dit boek garandeert je een geldzorgenvrije toekomst. Die €47 is dan maar een schijntje, zeker omdat je veel hulp en content erbij krijgt via een speciale webpagina.

Als jij dus op weg bent naar 1 miljoen, zou ik zeker eens kijken naar dit boek/spel. Het geeft jou een goede basis om financieel onafhankelijk te worden!

Affiliate marketing

Affiliate marketing is misschien iets waar je niet gelijk aan denkt, maar een goeddraaiende website, kan jou in één klap financieel onafhankelijk maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, want je kunt inkomsten genereren van tientallen websites.

Door een website te maken (of laten maken) met content waar je bezoekers echt iets aan hebben, kun je door middel van links naar producten of diensten hier heel veel geld mee binnenhalen.

Vooral bij affiliate marketing is het verstandig om te leren van de experts die je voorgegaan zijn. Via deze videocursus van slechts enkele tientjes leer je de kneepjes van het vak van Jacko Meijaard. Via vele duidelijke video’s wordt precies uitgelegd hoe je rijk en succesvol kunt worden met je eigen website!

Jacko verdient enkele tonnen per jaar met affiliate marketing en heeft met zijn cursus en forum al meer dan 10.000 mensen verder geholpen. Meer informatie? Kijk eens bij mijn uitgebreidde review over deze videocursus en zie gelijk of het iets voor je is. Pak daar gelijk de 2 exclusieve bonussen mee!

Ga er dus verstandig mee om

De grootste tip is eigenlijk dat je professionele hulp moet zoeken als je een groot bedrag wint. Wat zou je doen met 1 miljoen? Eerst iemand zoeken die weet hoe je ermee om moet gaan, zodat jouw geld voor je gaat werken.

Zoek iemand die veel geld heeft en kijk hoe diegene met zijn geld omgaat of lees boeken over de juiste ‘Geld Mindset’ zodat de rest van je leven er een stuk zorgelozer uit ziet. 

Laat me in de reacties onderaan dit artikel weten, wat jij zou doen met 1 miljoen! Of deel dit artikel via social media en laat jouw vrienden en familie ook lekker wegdromen bij de gedachte aan zoveel money!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

0 Comment

 • Natalie oktober 11, 2019

  Het wordt steeds moeilijker om verstandig om te gaan met kapitaal. Sparen brengt inderdaad niets meer op. Investeren is voor mij hetzelfde als gokken. Ik zou zeker voor de aanschaf van onroerend goed kiezen, en dan bij voorkeur in een (hoofd)stad. Dan groeit de waarde vanzelf.

 • Wim oktober 11, 2019

  Hoi Natalie,

  Met een beetje pech kunnen we binnenkort gaan betalen om geld naar de bank te brengen. Investeren (in onroerend goed) is alleen verstandig als je precies weet wat je doet.
  Heb je al bij ‘rijk worden met vastgoed’ gekeken? Bij kopje cashflow staat een linkje voor een website waar je kunt investeren in de huizenmarkt, ook in de grotere steden.
  Misschien eens leuk en leerzaam om die te bezoeken. Als je jezelf gratis inschrijft voor de mailinglist, krijg je via email investeringsmogelijkheden aangeboden.

 • Thommy november 13, 2020

  Pc hoofdstraat

  • wim november 16, 2020

   Daar ben je er wel snel vanaf Thommy LOL. Of het ook verstandig is, lijkt me niet.
   Of je moet zoveel verdienen dat je niet weet wat je ermee moet doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *