juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Een passief inkomen genereren doe je zo!

passief inkomen genereren

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wat wil je liever? Je hele leven vroeg opstaan om je baas rijk te maken of leven op de manier die jij zelf zou willen?

In ‘Een passief inkomen genereren doe je zo’ laat ik je zien hoe ook jij uit de ratrace kunt ontsnappen en kunt leven op jouw voorwaarden.

Passief inkomen genereren

Er is natuurlijk niets mis met hard werken, maar zou het niet slimmer zijn om op een andere manier te gaan werken? Hoe mooi zou het zijn als je naast je huidige baan nog een extra inkomen kunt opbouwen? Een inkomen waar je niet naar om hoeft te kijken, maar wat elke maand groeit en je bankrekening blijft spekken.

Traditioneel leer je niets over een passief inkomen genereren, want je moet gewoon goed opletten op school en een goede baan bemachtigen zodat je netjes je belastingen kunt betalen en je leven lang geld tekort komt.

Wat is een passief inkomen genereren nu precies?

Je hebt het vast wel eens gehoord van iemand, maar wat is passief inkomen nu precies? Eigenlijk is het heel simpel. Je verdient geld en blijft geld verdienen door werk wat je eerder hebt gedaan. Je eerste idee was misschien dat je er niets voor hoeft te doen, maar dat is niet helemaal waar.

Passief wil alleen maar zeggen dat je er niet fysiek voor hoeft te werken op het moment dat je betaald krijgt. Vergeet niet dat je er van tevoren aardig wat tijd en energie in moet steken om iets extra’s te gaan verdienen. Eerst zaaien en dan oogsten noemen ze dat. Als je eenmaal inkomsten hebt, kan dat doorgroeien tot ongekende proporties.

Ik lees steeds meer verhalen van mensen die hun baan opzeggen omdat ze meer dan genoeg passief inkomen verdienen om van rond te komen. In plaats van 8 uur voor een baas te werken, besteden ze hier misschien een uurtje per dag aan.

Veel van deze mensen trekken de wijde wereld in. Het enige wat ze nodig hebben is een laptop en een internetverbinding. ‘s-Ochtends even een uurtje “werken” en de rest van de dag lekker doen waar ze zelf zin in hebben. Ze verdienen op een dag meer geld dan ze uit kunnen geven.

Door dit passieve inkomen zijn ze financieel onafhankelijk en vrij!

Voorbeelden passief inkomen

Er zijn genoeg voorbeelden te noemen waar je geld mee kunt verdienen zonder er fysiek voor te werken.

  • Rente op je spaarrekening
  • Verdiensten uit website of blog
  • Inkomen uit digitale producten
  • Huurinkomsten
  • Investeringen

Van de bank

De rente op je spaarrekening is misschien wel het makkelijkste voorbeeld van hoe je extra verdiend, zonder er voor te werken. Je zult misschien zeggen dat die paar euro per jaar jou echt niet rijk gaat maken, maar je ontvangt het wel zonder er, op dat moment, iets voor te doen.

Natuurlijk moet je eerst geld op de bank zetten, maar als het er eenmaal opstaat, zul je er ieder jaar rente over ontvangen.

Website of blog

Een hele mooie manier om (veel) passief inkomen te genereren, is door een website of blog te onderhouden. In het begin zul je hier echt veel tijd en energie in moeten steken en het eerste jaar moet je nog niet veel inkomsten verwachten.

Maar als je een volhouder bent, zul je hier steenrijk mee kunnen worden. Je begint met een website over iets wat je leuk vindt en eindigd met tientallen websites, die jou duizenden euro’s per maand opleveren en waar je weinig tijd meer in hoeft te steken.

Combineer je dit, met andere vormen van passief inkomen, dan zul je nooit meer voor een baas hoeven werken. Meer weten? Kijk eens bij ‘Rijk worden met affiliate marketing‘ en ga ervoor!

passief inkomen genereren via bloggen

Digitale producten

Stel dat je heel veel weet over een bepaald onderwerp. Dan is het een mogelijkheid om daar bijvoorbeeld een e-book of e-cursus over te schrijven. Verkoop dit via een website of via een affiliate programma en de inkomsten stromen binnen. Het werk wat je hebt gedaan is dus eenmalig, maar je blijft eraan verdienen.

Huurinkomsten

In de offline wereld zijn natuurlijk ook veel mogelijkheden om passief te gaan verdienen. Denk maar eens aan vastgoed. Stel dat je een huis verhuurd voor €800 terwijl het jou maar €650 per maand kost. Dan heb je mooi €150 passief in je broekzak zitten, elke maand.

Je kunt je voorstellen hoeveel je kunt verdienen als je zo 10 of 100 panden bezit. Je kunt dus Rijk worden met vastgoed als je precies weet wat je doet.

Investeringen

Nog zo’n mooi voorbeeld om de centen binnen te harken zijn investeringen. Je moet echter goed weten wat je doet, want voor je het weet verlies je veel geld. Als je belegd in een belegginsfonds van een verzekeraar, ben je redelijk zeker van extra inkomsten, maar hier zul je niet rijk van worden. Toch kun je dit zien als een aanvulling van je inkomen.

Of je nu handelt in aandelen, grondstoffen zoals goud en olie of cryptomunten, het is allemaal zeer risicovol als je niet weet waar je mee bezig bent. Heb je hier echter veel kennis over opgedaan, dan is het een mooie manier om passief inkomen te genereren.

passief inkomen genereren fort knox

Mijn ervaringen

Zelf heb ik vaak mijn neus (en portemonnee) gestoten aan zogenaamde ‘buitenkansjes’ op internet.

PTC (paid to click)

PTC-sites waar ik reclames van andere websites moest bekijken voor 10 seconden werkten best aardig. Je snapt natuurlijk wel dat dit geen vetpot is als je 0,1 cent per advertentie ontvangt. Daar kwam nog bij dat je voor 20 cent iemand kon inhuren, die dan ook elke dag voor jou centen ging verdienen.

Klinkt allemaal heel aardig, maar die ‘andere mensen’ bleken vaak robotjes te zijn, die opeens niet meer klikten. Dit kostte veel tijd en leverde bijna niets op.

Revenue share programma’s

Toen het klikken voor een paar cent per dag niet werkte, ontdekte ik revenue share programma’s. Je koopt dan een aantal credits om zelf reclame te maken voor bijvoorbeeld je website. Als bonus kreeg ik dan elke dag of week een bepaald percentage terug, tot zo’n 120%. Door compounden (elke keer nieuwe ‘shares’ kopen) ging ik steeds sneller verdienen.

Het probleem met dit soort sites is dat ze hun geld van nieuwe klanten halen. Dit piramidesysteem kan dus niet eeuwig bestaan en levert alleen wat op als je er vroeg instapt.

Veel van deze programma’s verdwenen opeens van de radar, betaalden niet uit of verlaagden de winst tot enkele centen per dag. Als reden gaven ze dan op dat ze een advertentieprogramma aanbieden en geen word-snel-rijk mogelijkheid.

Door al deze (slechte) ervaringen heb ik vrij snel geleerd wat wel en wat niet werkt. Ik heb nog wel wat investeringen lopen en het is maar afwachten of en wanneer deze tot een goed einde komt.

Affiliate marketing

internet succes gids

Sinds meer dan een jaar hou ik mij eigen bezig met affiliate marketing. Ik heb hiervoor de videotraining ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ van Jacko Meijaard aangeschaft.

Hierin vertelt Jacko jou in korte duidelijke video’s hoe je een succesvolle internetbusiness op kunt richten, (bijna) gratis via wordpress of via Marketheme 2.0, wat speciaal voor affiliate marketing is ontworpen.

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoeveel computerkennis je hebt. Als je de training doorlopen hebt, kun je zelfstandig een website maken, onderhouden en er geld mee verdienen. Zoveel zelfs dat Jacko hier zelf enkele tonnen per jaar mee verdient.

Voor die paar tientjes krijg je dus een volledige opleiding tot affiliate marketeer en de mogelijkheid om duizenden euro’s per maand binnen te halen.

E-book online geld verdienen in 10 stappen

Als je door de bomen het bos niet meer ziet, is het verstandig om alles even op een rijtje te zetten. Wat wil je bereiken, hoe graag wil je een extraatje elke maand en welke manier van passief inkomen spreekt je aan?

Als je stap voor stap begeleidt wilt worden, is dit e-book ideaal voor jou. In dit 140 pagina’s lange e-book laat Edward Hendriks van Doyoucopy je met succesvolle mogelijkheden om online geld te verdienen kennismaken. Hij heeft zo’n 20 jaar ervaring met een passief inkomen genereren, dus hij weet precies wat werkt en wat niet.

Het is daarom een echte aanrader voor wie nog oriënterend is en niet goed weet hoe je een passief inkomen wilt en kunt opbouwen. Klik op knop hieronder voor meer informatie  en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Ik weet zeker dat ik je, met deze tips op de goede weg hebt geholpen om ook een passief inkomen te genereren.

Heb je nog aanvullingen, tips of opmerkingen? Dan zie ik ze wel verschijnen in de reacties hieronder!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *