juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie?

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Is fysiek werken voor je geld nu wel zo slim in deze tijd? “Natuurlijk” zul je zeggen, want je moet toch immers je rekeningen betalen! Maar wat als ik zou zeggen dat je op een veel slimmere manier kunt werken?

Sinds enkele jaren ben ik bezig met affiliate marketing via Jacko Meijaard’s Affiliate Marketing Revolutie.

In deze review laat ik je de ins en outs zien van deze bijzondere vorm van online geld verdienen. Ontdek of dit ook iets voor jou is door snel verder te lezen!

Lees ook mijn uitgebreide review over de Affiliate Marketing Revolutie voor alle info over deze cursus!

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Werken op de ‘ouderwetse’ manier

Affiliate Marketing Revolutie wat is affiliate marketing

Op school en via je ouders wordt je geleerd dat je een goede baan moet hebben om succesvol te zijn in het leven. Zorg dat je veel spaart en bouw een goed pensioen op, hoor je vaak.

Het nadeel van deze ‘ouderwetse’ manier van geld verdienen is dat je er fysiek voor aanwezig moet zijn om betaald te krijgen. De laatste tijd hoor je steeds meer geruchten dat de spaarrente negatief wordt en dat er waarschijnlijk gekort gaat worden op jou zuurverdiende pensioen. En dan hebben we het niet eens over de AOW leeftijd die langzaam maar zeker stijgt.

Je zult dus zelf actie moeten ondernemen als je later niet op een houtje wilt bijten, want deze ouderwetse manier van werken voor je geld gaat jou steeds minder opleveren. Hoe mooi zou het dan zijn als je slimmer kunt werken? Dat je bijvoorbeeld naast je baan een flinke zak geld kunt bijverdienen op internet!

Werken in de 21e eeuw

Maar het kan ook anders. Met de komst van het internet zijn er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor diegenen die zich hierin willen verdiepen. Het vormt nu geen belemmering meer om jouw business aan de hele wereld te verkopen.

Je kunt met affiliate marketing zoveel verdienen als je wilt, zoveel zelfs dat je hier fulltime (2-3 uurtjes per dag) mee aan de slag kunt. Enkele duizenden euro’s of zelfs tonnen per maand zijn geen uitzondering.

De Affiliate Marketing Revolutie leert jou hoe je een website opzet en onderhoudt. Via deze website help je jouw bezoekers met de problemen die zij ondervinden in hun leven. Jij biedt goederen of diensten aan, die de oplossing voor deze problemen biedt.

Als je hier goed in bent, kun je zoveel verdienen als je zelf wilt. Hoe groter jouw website wordt, hoe meer bezoekers je gaat krijgen en dus ook meer sales.

Hoe werkt affiliate marketing

In het kort komt het erop neer dat je via een website, blog of social media platform jouw product of dienst promoot. Als jouw bezoeker daar op een affiliate link klikt en overgaat tot aankoop, ontvang jij hiervoor een vergoeding. Jij bent immers diegene die een nieuwe klant heeft aangebracht.

Natuurlijk koopt niet elke bezoeker iets, maar een klein percentage zal dit zeker doen. Je kunt je eigen dus voorstellen dat hoe meer bezoekers, hoe meer verkopen! Als 1 op de 100 iets koopt is het niet moeilijk voor te stellen dat je meer verkoopt met 10.000 bezoekers per maand dan met 1000.

Waarom dan juist de Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is ideaal voor iedereen die een manier zoekt om via internet geld te verdienen. Via tientallen korte en duidelijke video’s leert Jacko Meijaard jou stap voor stap hoe je het aan moet pakken. Je kunt als het ware over de schouders van Jacko meekijken en precies doen wat hij doet om 24/7 geld binnen te halen.

Van het registreren en kiezen van een domeinnaam bij Neostrada tot het schrijven van SEO berichten en pagina’s, alles wordt behandeld.

Na deze videotraining kun je:

  • Een goede domeinnaam kiezen
  • Je website opbouwen
  • Artikelen plaatsen met waardevolle content
  • Hoger scoren in google
  • Email marketing toepassen

Na het doorlopen van deze training heb je binnen no-time je eigen plekje op het web veroverd en kun je aan de slag. Ik zal nooit vergeten hoe ik mijn eerst commissie verdiende met mijn website.

Opeens had ik een e-mail (van Paypro) met als onderwerp: Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe commissie verdiend!

Ik kan je verzekeren dat zulke e-mailtjes nooit gaan vervelen. Hoe meer artikelen je plaatst, hoe meer van zulke e-mails je gaat ontvangen.

Internet Succesgids Forum

Bij de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je automatisch levenslange toegang tot het forum. Op dit actieve forum helpt iedereen elkaar om succesvol te worden. Als je dus vragen hebt, kun je ze hier stellen. Jacko is zelf ook zeer actief om zijn klanten de juiste weg te laten zien naar de top.

Als je tips & tricks zoekt om jouw website beter te maken, ben je op het internet succesgids forum op de juiste plaats. Je vindt er beginnelingen maar ook leden die al jaren geleden hun baas hebben ontslagen en nu financieel onafhankelijk zijn.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Ik kan je zeggen dat Jacko alles waarmaakt wat hij beloofd. Alle video’s zijn ten alle tijden beschikbaar en Jacko verplicht je tot niets. Je hebt namelijk de optie om met Marketheme aan de slag te gaan.

Hier betaal je uiteraard maandelijks voor, maar dan heb je wel het hele pakket compleet. Hosting voor je website, Het thema marketheme2 voor wordpress wat speciaal is gemaakt voor affiliate marketing en nog veel meer.

Zit je niet te wachten op extra maandelijkse kosten, wat ik goed kan begrijpen, dan kun je als extraatje de grijsgekleurde video’s volgen die Jacko over WordPress heeft gemaakt. Je bent dus vrij om te kiezen wat je wilt en kunt na het doorlopen van deze waardevolle cursus kun je dus bijna gratis aan de slag.

Naar mijn mening heeft Jacko Meijaard met zijn Affiliate Marketing Revolutie een topproduct op de markt gezet. Geld verdienen op internet is op deze manier bereikbaar voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, iedereen kan het leren om een winstgevende website te maken.

Dat al meer dan 10.000 mensen deze cursus hebben gevolgd wil ook veel zeggen over de betrouwbaarheid.

affiliate marketing revolutie modules

Wat kost de Affiliate Marketing Revolutie?

Deze zeer uitgebreidde (basis) cursus Affiliate Marketing kost €47. Hiervoor krijg je toegang tot alle video’s, het meer dan 10.000 leden tellende forum, waar je alle hulp krijgt die je nodig hebt.

Jacko Meijaard

Jacko is ruim 10 jaar geleden begonnen met zijn internetavontuur. Veel vrienden en familie raadde het hem af, want je kunt toch beter voor een baas gaan werken? Maar Jacko had een missie die inmiddels al aardig vorm heeft gekregen. Hij verdient netto veel meer dan €10.000 per maand en heeft een hele berg vrije tijd.

Hij kan zijn eigen tijd indelen en met een paar uurtjes per week houdt hij alles draaiende. Wie wil nou niet zoveel vrijheid? Leven zoals jij dat wilt en niet “verplicht” elke dag minimaal 8 uur op je werk aanwezig zijn.

Mijn mening is dat Jacko met deze cursus de spijker op zijn kop slaat. Als je helemaal vanuit niets moet beginnen is de stap veel te groot om alles zelf uit te vogelen. Via zijn cursus kan bijna iedereen het voor elkaar krijgen om geld te verdienen met Affiliate Marketing.

Jacko verstopt zich niet, zoals andere zogenaamde ‘internet goeroes’ die alleen op je geld uit zijn. Jacko is overal te vinden op youtube en is zeer actief om leden van het forum te helpen waar hij kan.

Hij spreekt weleens over hoeveel tonnen hij jaarlijks binnenharkt, maar doet dat op een manier om te laten zien wat mogelijk is en niet om op te scheppen.

Eindoordeel Affiliate Marketing Revolutie

Je zult vast wel gemerkt hebben dat ik zeer positief ben over affiliate marketing en de AMR. Zelf ervaren? Klik dan hier hieronder op de blauwe knop. Dit is een affiliate link. Dat wil dus zeggen dat als je via deze link doorklikt en de cursus aanschaft, ik hier een commissie voor ontvangt. jij betaalt hier niet meer voor!

Je krijgt eerst nog wat informatie van Jacko zelf waarin hij uitlegt wat er mogelijk is met affiliate marketing. Ik heb deze videocursus in 2018 zelf doorlopen en ik gebruik de informatie nog dagelijks voor mijn website. Zonder deze cursus was ik hier nooit aan begonnen en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het gevoel wat je ervaart als jouw eerste commissie binnen is, is onbeschrijfelijk!

Ik weet dus dat het werkt. Jacko laat jou precies zien, hoe je geld moet gaan verdienen met behulp van de Affiliate Marketing Revolutie.

De €47 die deze videocursus kost is echt te verwaarlozen als je ziet wat voor waardevolle informatie je hiervoor krijgt. Levenslange ondersteuning op het forum is ook uniek voor deze prijs. Als je

Ik zie dat affiliate marketing werkt en steeds beter gaat werken naarmate ik meer bezoekers krijg en ik kan het je dus echt aanraden als je (veel) geld wilt verdienen met Affiliate Marketing.

Als je (nog) niet bereidt bent om de start te maken met de videocursus, is het boek van Jacko (De Laptop Lifestyle) misschien wel wat voor jou. Hierin vertelt Jacko over zijn meer dan 10 jaar ervaring met online geld verdienen. Hoe hij zijn “imperium” heeft opgebouwd en hoe jij dit ook kan bereiken. Meer dan 10k per maand is toch best lekker?

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *