juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Reviews

Hoe word je rijk? The Science of Getting Rich REVIEW

Hoe wordt je rjik Science of Getting Rich

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Kijk jij weleens vol bewondering naar die dikke Bentley die langs komt rijden? Waarom rij je zelf in zo’n oude roestbak? Hebben andere mensen dan meer geluk in hun leven of zijn die veel slimmer dan jij?

Hoe word je nou rijk, zul je vast weleens denken.

Het antwoord daarop, kun je vinden in het meer dan 100 jaar oude boek van Wallace D. Wattles: “The Science of Getting Rich” dus lees snel verder om het antwoord op deze vraag te vinden in deze review!

Persoonlijke intro

Jij wilt ook vast wel een mooi huis, mooie spullen en een limo op de stoep! Om nog maar niet te spreken over op vakantie gaan wanneer je maar wilt of lekker uit eten zo vaak je wilt.

Zou er misschien een trucje zijn om rijkdom aan te trekken? Dat moet haast wel, want er zijn genoeg ‘lompe’ mensen die elke maand zoveel geld verdienen, dat ze het niet op krijgen. Deze review gaat over het boek “The Science of Getting Rich” van Wallace D. Wattles en dan met name de Nederlandse bewerking van Bart van den Hoogen.

Zelf ben ik al jaren geïnteresseerd in rijk en succesvol worden. Hoe kan het nou, dat sommige laaggeschoolde mensen miljonair worden en hele slimmerds altijd moeite hebben om rond te komen? Het heeft dus niet altijd met IQ of je opleiding te maken. Maar hoe wordt je dan wel rijk?

Nadat ik uren aan you-tube filmpjes heb gezien en vele boeken meerdere malen uitgelezen heb, kom ik tot de conclusie dat het een manier van denken en doen is, wat je rijk kan en zal maken. Je zult hier wel de benodigde informatie over moeten opzoeken.

Natuurlijk kan dit gratis, zo ben ik ook begonnen, maar ik begreep al snel dat je toch wat in jezelf moet investeren om vooruit te kunnen komen. Ik heb een videocursus, websitepakket en vele boeken aangeschaft. Ik zie dit puur als investering en niet als kosten, want ik weet dat deze informatie vele malen meer waard is, dan wat ik ervoor betaald heb.

Mijn laatste aanwinst is dus “The Science of Getting Rich” wat wordt gezien als hét oorspronkelijke handboek om rijk en succesvol te worden.

Hoe wordt je rijk bentley

Hoe word je rijk?

Hoe word je rijk? Volgens Wallace D. Wattles (1860-1911) is het heel simpel. Het is een bepaalde manier van denken en doen wat jou rijk en succesvol gaat maken. Hij spreekt in zijn boek vaak over wetenschap. Rijk worden is net zoals rekenen, als je het op de juiste manier doet, kun je niet falen en is de uitkomst altijd hetzelfde.

the science of getting rich

Het maakt niet veel uit waar je vandaan komt of wat voor opleiding je gehad hebt. Als je eenmaal op de juiste manier bezig bent, kan niemand jou stoppen. Je werkt namelijk met een hogere macht. Sommigen zullen het God noemen en anderen hebben het liever over het universum of de bron.

Feit is, dat er een kracht bestaat die alles laat groeien en bloeien volgens bepaalde regels en die kracht heeft als hoofddoel om meer leven te creëren voor alles en iedereen. Wil jij dus vooruit komen en meer van je leven genieten? Dan is er een kracht, die jou gaat helpen als je het maar op de juiste manier aanpakt.

Klinkt allemaal vaag, maar als je hiermee aan de slag gaat, zul je merken dat het werkt. Door persoonlijke ervaring weet ik in ieder geval dat het werkt.

Veranderen noodzakelijk als je rijk wilt worden

Hoe je rijk wordt heeft alles te maken met verandering. Als je op dezelfde voet verder gaat, zul je dezelfde resultaten blijven halen. Daar hoef je echt geen raketgeleerde voor te zijn om dat te snappen. Je zult dus iets anders moeten doen, waardoor jouw leven een stuk relaxter wordt.

Het belangrijkste is dus om ACTIE te ondernemen. Denk aan rijkdom en overvloed, er is genoeg voor iedereen. Armoede en ziekte bestaan niet in jouw gedachten. Als je zo kunt denken, kun je alles krijgen wat je maar wilt.

Je zult kansen op je pad gaan zien, die je met beide handen aan moet grijpen als je zeker weet dat het jou gaat helpen om jouw doel te bereiken.

Blijf groeien

Zoals je in de natuur kunt zien, zijn er maar 2 mogelijkheden: Of iets is aan het groeien of het staat stil, raakt in verval en gaat uiteindelijk dood.

Zo is het ook zo bij ons mensen. Of je groeit en wordt sterker, slimmer, beter en rijker. Maar als je genoegen neemt met het leven en het allemaal wel best vindt, sta je stil en is het wachten op het einde. Zorg er dus voor dat je jezelf blijft verbeteren. Altijd maar meer willen is echt zo slecht nog niet, in feite is het je geboorterecht om het beste uit het leven te halen.

Dit mag echter niet ten koste gaan van andere mensen, want ‘het universum’ helpt je alleen als iedereen er beter van wordt.

Als jij zelf rijker wordt, help je daar ook andere mensen mee. Je kunt namelijk meer uitgeven waardoor anderen meer gaan verdienen door jou toedoen. Het universum, wat gericht is op groei, wil jou dus zien slagen, want dan wordt de hele wereld een beetje beter.

Concurrentie

Het boek hamert er flink op dat je niet moet concurreren, want dan ben je niet aan het scheppen. Je moet je eigen succes maken en omdat er genoeg is voor iedereen, hoef je je niet druk te maken over eventuele concurrentie.

De meeste mensen denken dat er niet genoeg is voor iedereen en dat ze daarom zo snel mogelijk en ten koste van anderen rijk moeten worden. Het tegendeel is dus waar volgens Wallace, er is genoeg geld, goud en kansen voor iedereen die hiernaar op zoek is.

In feite zou de gehele arme bevolking op deze manier moeten gaan denken. Alleen dan kan armoede uitgeroeid worden. Zolang er nog miljoenen mensen zijn die alleen aan armoede denken, zal er niet veel veranderen in de wereld!

Je hoeft je dus nooit te haasten omdat je bang bent dat de kans voorbij gaat. Er komen altijd kansen langs die je kunt grijpen op het moment dat je er klaar voor bent. Pak die kans alleen als je het zeker weet, want als je twijfelt of bang bent, ga je het niet redden.

hoe wordt je rijk - vraag grootse dingen

Als je rijk wil worden moet je grootse dingen vragen

Omdat het ‘universum’ jou helpt als het over meer leven voor iedereen gaat, mag je grote dingen vragen. Wees wel zo specifiek mogelijk, want gewoon rijk worden is te algemeen. Iemand uit een arm land heeft bijvoorbeeld al meer dan genoeg aan €1000 per maand, terwijl wij hier in West-Europa toch echt wel wat meer nodig hebben om ons rijk te voelen.

Wees dus niet te bescheiden met wat je vraagt. Zie het leven wat je zou willen voor je in zoveel mogelijk detail en houdt dit beeld altijd in gedachten. Als je het maar graag genoeg wil, ga je vanzelf plannen maken om het de realiteit te maken.

Hoe word je rijk met “The Science of Getting Rich”?

Maar hoe word je dan rijk met dit boek? Als je het 100 maal leest, zul je niet rijk worden. Je moet de informatie begrijpen maar vooral ook toepassen in je eigen leven.

Als je daar handig in wordt, zul je verbaasd staan over wat en hoeveel er jouw richting op lijkt te komen. Uit persoonlijke ervaring kan ik je zeggen dat dit echt werkt en dit boek vertelt je precies hoe jij dit kunt bereiken.

Samengevat

Zelf aan de slag om met behulp van dit boek rijk te worden? “The Science of Getting Rich, Nederlandse bewerking”  kan deze week al van jou zijn. Kom in Actie, want in dit boek ga jij het antwoord vinden om rijk en succesvol te worden. Alles vaardigheden die je moet leren en alle informatie hierover kun je stapsgewijs volgen. Met 137 bladzijden is dit geen dikke pil, waardoor je het boek redelijk vlot uit kunt lezen (en weer overnieuw kunt beginnen).

Dit meesterwerk uit 1910 deelt zijn geheim voor een beter leven met jou op een begrijpelijke manier. Volg daarom de aanwijzingen in dit boek letterlijk op en zie voor jezelf dat het écht werkt!

Op succesvol-leven.nl staat een schat aan informatie over hoe je rijk en succesvol kunt worden. Het is nu dus aan jou of je ook ACTIE onderneemt. Als je echt wilt veranderen, zul je wel moeten!

Niet zo’n lezer? Start dan met het gratis stappenplan om alles te leren wat je moet weten over rijk en succesvol worden! Als je zorgt voor de juiste kennis, ben je al een eind op weg naar een beter leven, dus GO FOR IT!

Nog opmerkingen of een vraag? Laat het me in de reacties onderaan dit artikel weten.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

0 Comment

 • Bert van Spelden januari 24, 2020

  Goede uitleg van een geweldig boek. Het thema rijk worden houdt me al jaren bezig en naar mate de tijd vordert gaat het steeds makkelijker de goede keuzes te maken.

 • Wim januari 25, 2020

  Bedankt voor je reactie Bert, ik heb het boek al 2 maal uitgelezen en beschouw het als één van de beste boeken op het gebied van rijk worden. Vooral ook omdat het concept duidelijk uitgelegd wordt en het geen dikke pil is waar je 2 weken over doet. Een echte aanrader dus!

  • Tessa december 11, 2020

   Maar werkt het inmiddels ook dan? Ben benieuwd 😀

   • wim december 11, 2020

    Hoi Tessa,

    Voor mij werkt het steeds beter. Ik ben in een paar jaar tijd ongeveer €600 per maand omhoog gegaan qua salaris. Dat maakt het verschil tussen elke maand in de rode cijfers en enkele honderden euro’s kunnen sparen.

    De ideeën uit dit boek en uit “de rijkste man van babylon” (https://succesvol-leven.nl/hoe-word-ik-rijk/) heb ik hiervoor gebruikt.

    10% van je salaris apart houden was alleen al een superidee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *