juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips

Tips om geld te verdienen?

tips om geld te verdienen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Veel mensen zijn op zoek naar tips om geld te verdienen, maar wat moet je kiezen en wat past er bij jou?

Met onderstaande tips weet ik zeker dat de keuze een stuk makkelijker wordt. Lees snel verder en ontdek jouw perfecte manier om wat bij te verdienen!

Tips om geld te verdienen door juist te besparen

Het leven is tegenwoordig best duur, zeker hier in West-Europa. Het lijkt er de laatste jaren wel op, dat je bijna verplicht bent om met z’n tweeën te werken om het hoofd boven water te houden.

Het eerste waar je misschien aan denkt als je meer geld nodig hebt is: “Hoe kan ik meer geld verdienen”? Het makkelijkste is juist om eerst te kijken of je kunt besparen op je huidige kosten. Met een paar muisklikken, kun je zomaar enkele honderden euro’s per jaar “verdienen”.

Misschien niet het leukste tijdsverdrijf wat je je kunt voorstellen, maar als je hier even de tijd voor neemt heb je hier een heel jaar voordeel van!

Besparen op je energierekening en verzekeringen

Iedereen weet dat je makkelijk kunt besparen op je energierekening en op verzekeringen. Op internet en tv wordt je gebombardeerd met vergelijkingssites. Op deze websites kun je gratis checken of jouw lasten omlaag kunnen en ik raad dit ook aan om te doen. Het kost je slechts een paar minuten, maar dan weet je gelijk of het goedkoper kan.

Geld besparen door te investeren

Je kunt ook bepaalde investeringen doen, zodat je elke maand meer geld overhoudt. Denk hierbij aan het plaatsen van kunststof kozijnen, zonnepanelen, spouwmuur- of vloerisolatie en andere “energie-besparende” oplossingen.

Het nadeel is natuurlijk dat je eerst moet sparen en duizenden euro’s uit moet geven om uiteindelijk elke maand te besparen. Op de lange termijn is dit echter wel voordeliger. Bekijk hier alle Succesvol-Leven.nl Bespaartips!

Geld verdienen door het lezen van boeken!

Iets wat misschien niet zo voor de hand ligt is geld verdienen door het lezen van boeken. Dit onderdeel mag echter niet ontbreken bij de tips om geld te verdienen, omdat boeken de kennis kunnen verschaffen om jou rijk en succesvol te maken.

Dan heb ik het natuurlijk niet over spannende thrillers of doktersromans, maar boeken die jouw leven echt kunnen veranderen. Tenminste als je de tips uitvoert die in het boek staan.

Lees bijvoorbeeld eens de reviews over “Rijke pa, Arme pa“, “Denk groot & word rijk” of “The Secret” om een idee te krijgen waar ik het over heb.

Lees je succesvol

Zelf krijg ik al zeker €600 per maand meer, omdat ik de tips om geld te verdienen uit het boek “De rijkste man van Babylon” heb toegepast. Dit boek leest lekker weg en de ideeën zijn misschien eeuwenoud, maar ze zijn nog steeds actueel. Dit boek heeft zijn geld dus al dubbel en dwars terugverdiend!

Tips om geld te verdienen met vastgoed

Als je precies weet wat je doet, is vastgoed één van de beste manieren om rijk en succesvol te worden. Robert Kiyosaki is hier het levende voorbeeld van. In zijn bestseller boek “Rijke pa, Arme pa” legt hij precies uit hoe het bij hem allemaal op z’n plek viel.

Dat school eigenlijk een beetje achterhaald is, want je leert daar om goed op te letten zodat je later een goede baan kunt krijgen. Hoe beter je baan, hoe meer je kunt verdienen, maar ook hoe meer belasting je moet betalen. Als je slim met vastgoed omgaat, hoef je bijna geen belasting te betalen en word je dus sneller rijk en succesvol.

Door school en je ouders wordt erop gehamerd dat schulden hebben slecht is en iets om zoveel mogelijk te voorkomen. Robert gebruikt juist schulden in zijn voordeel. Als je namelijk alleen maar schulden hebt, betaal je ook weinig tot geen belasting.

Hij koopt een object waarvoor hij een lening afsluit. Daarna verhuurt hij het, betaalt elke maand de bank en steekt nog een paar honderd dollar in eigen zak. Je kunt je voorstellen dat dit aardig op kan lopen als je uiteindelijk 100 of 1000 panden verhuurt!

Je zult echter wel precies de wetten en regels van jouw land moeten weten, om hier gebruik van te maken. Geld verdienen met vastgoed is wel één van de beste tips uit dit artikel. Als je het slim speelt, heb je hier weinig omkijken naar. Kijk bij “Rijk worden met Vastgoed” voor meer informatie.

geld verdienen met vastgoed

Tips om geld te verdienen op internet

Iedereen kan geld verdienen op internet. Het mooie hieraan is dat het niet uitmaakt wie je bent. Zolang je een computer, laptop of tablet hebt met een internetverbinding, kun je hier geld mee verdienen.

Naast investeren, handelen op de beurs of in bitcoins vind ik “Je eigen Website maken” één van de beste tips om online geld te verdienen op internet.

Maak zelf een website

Laat je creativiteit de vrije loop en deel jouw passie met de rest van de wereld. Schrijf bijvoorbeeld interessante blog artikelen die jouw bezoekers helpt met hun vragen en problemen. Dit blog artikel geeft jou bijvoorbeeld tips om extra geld te verdienen. Mijn doelgroep is dus mensen die op zoek zijn naar ideeën om meer geld te verdienen.

Als jij bijvoorbeeld alles weet over cavia’s, dan kun je hier makkelijk een website over maken. Je vertelt dan alles over de verzorging, aanschaf en accessoires. Je schrijft bijvoorbeeld reviews over “de beste cavia kooi” en linkt dan naar een dierenshop, waar jouw bezoekers zo’n kooi kunnen kopen.

Een website is natuurlijk leuk, maar hoe verdien je hier dan aan zul je misschien denken? Dat is vrij eenvoudig, want de link die je plaatst is een zogenaamde affiliate link. De dierenshop herkent dat de bezoeker vanaf jouw website komt en als er iets wordt gekocht, ontvang jij een commissie.

Deze commissie is vaak een percentage van het totaalbedrag. Naar mate jouw website meer bezoekers gaat ontvangen, zul je zien dat je automatisch meer commissies gaat krijgen.

Hoe meer goede artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers er komen en hoe meer bezoekers, hoe meer commissies. Uiteindelijk kun je hier zelfs duizenden euro’s per maand mee verdienen.

Zelf leren om een goede website te bouwen!

Het is absoluut het mooiste om zelf een website te maken en onderhouden. In mijn ogen veel leuker dan teksten schrijven voor andere mensen. Maar om zover te komen, zul je zeker moeten beginnen met wat basiskennis.

Als je zomaar wat doet googlen en je gaat beginnen, zul je van een koude kermis thuiskomen. Je zult veel tijd en geld verliezen als je alles zelf uit wilt vogelen. Ik raad je dan ook aan om te beginnen met mijn blog: “Hoe maak je een website?” Op deze manier ontvang je al aardig wat informatie over wat er allemaal bij komt kijken.

Nogmaals: Iedereen kan het, maar je zult wel minimaal de basis moeten leren als je hiermee aan de slag wilt gaan.

Spaarprogramma’s

Één van de goedkoopste tips om meer geld te verdienen is om mee te doen aan spaarprogramma’s. Het is namelijk helemaal gratis. Je schrijft je in bij zo’n programma, vult enquêtes in of vervult taken op internet en voila, je hebt punten of cash verdiend.

Rijk wordt je hier niet van, maar een paar honderd euro per jaar is makkelijk te halen. Betrouwbare programma’s als Euroclix, Toluna en GFK bestaan al jarenlang en inschrijven is altijd gratis.

Zodra je moet betalen om je bij zulke programma’s aan te sluiten, moeten er alarmbellen gaan rinkelen. Je wordt immers lid om geld of punten te verdienen en niet om het geld uit je zak te laten kloppen!

Wat is jouw ideale manier om geld te verdienen? Deel je tips onderaan in een reactie en help ook andere mensen om rijk en succesvol te worden!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *