juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Een centje bijverdienen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Een centje bijverdienen is sinds de komst van het internet een stuk makkelijker geworden. Vroeger ging je tomaten plukken of de krant rondbrengen. Ook leuk, maar het kost zoveel tijd.

In dit artikel lees je meerdere manieren om aan extra geld te komen. Sommige zijn tijdrovend, maar zeer lucratief terwijl andere manieren bijna geen moeite kosten. Lees snel verder en zie hoe jij een extra centje kunt bijverdienen.

Een centje bijverdienen was nog nooit zo makkelijk!

Een centje bijverdienen door tomaten te plukken

Als je vroeger extra geld wilde verdienen, had je niet zo heel veel keuze.
Waar ik geboren ben, ging je tomaten plukken, op de veiling helpen of natuurlijk de oude vertrouwde krantenwijk.

Ik heb in mijn jonge jaren heel wat kranten en folders bezorgd. Het geld wat ik daarmee verdiende was mooi meegenomen, maar door weer en wind als tiener was niet altijd even gezellig.

Manier 1: Online een centje bijverdienen via Affiliate marketing

Natuurlijk kun je nog steeds kiezen voor werken bij de boer of in de supermarkt, maar sinds het internet zijn er opeens veel mogelijkheden bijgekomen. Het maakt hierbij (bijna) niet uit hoe oud je bent of welke diploma’s je op zak hebt. Iedereen kan tegenwoordig een centje bijverdienen met behulp van het wereldwijde web. We maken hierbij onderscheid tussen passief en actief geld verdienen

Een ideale manier van geld verdienen online is om dit te doen via Affiliate Marketing.
Bekijk hier wat affiliate marketing is, en of dit bij jou past!

Passief geld verdienen

Passief geld verdienen vind ik de allermooiste vorm van geld verdienen. Het betekent dat je geld ontvangt voor iets waar je op dat moment niets voor hoeft te doen. 24/7 geld verdienen, ook als je slaapt, klinkt toch geweldig? Natuurlijk heb je hier van tevoren al veel tijd en energie in gestoken, maar als het dan eenmaal gaat lopen, ga je steeds sneller en meer verdienen.

Het voordeel van passief geld verdienen is dat je het altijd kunt realiseren. Hiermee bedoel ik dat je zelfs extra geld kunt verdienen als je een fulltime baan hebt. Je hoeft er immers niet fysiek voor aanwezig te zijn om toch betaald te krijgen.

Actief geld verdienen

Je zult voor deze vorm van een centje bijverdienen de handen uit de mouwen moeten steken. Zolang jij niets doet, ga je ook niets verdienen. Haal die folders op en ga ze lekker bezorgen, weer of geen weer. Kost je misschien 1 of 2 uur, maar je weet dan zeker dat je betaald krijgt. Ook online kun je actief wat extra geld verdienen. Je kunt enquêtes in gaan vullen, administratieve handelingen doen voor een bedrijf of teksten schrijven voor een website.

Zelf werk ik fulltime en als ik thuis kom, heb ik weinig zin om ‘s-avonds er weer op uit te trekken voor die paar tientjes extra. Mijn voorkeur gaat dus uit naar passief geld verdienen.

Wat is er zoal mogelijk op internet qua investeren en passief/actief een centje bijverdienen?

  • Ga handelen in cryptomunten
  • Bouw een leuk inkomen op met Affiliate Marketing
  • Vul online enquêtes in
  • Wordt tekstschrijver

Manier 2: Handelen in cryptomunten

Oké, je gaat pas verdienen zodra je eerst geïnvesteerd hebt, maar met cryptocoins kun je heel rijk worden. Als dit je serieus interesseert, zul je precies moeten weten hoe dit wereldje werkt. Welke coins moet je kopen en welke kun je beter links laten liggen.

Op de korte termijn kun je hier echt wel een centje bijverdienen, maar dan zul je actief moeten kopen en verkopen. Zelf heb ik enkele verschillende coins voor de langere termijn. Laag gekocht en wachten tot ze 1000 keer zoveel waard worden. Misschien zul je nu denken dat ik maar lekker moet blijven dromen, maar je weet het nooit met cryptomunten.

Veel van die munten beginnen met bijvoorbeeld €0,00005 per stuk en zijn een jaar later €0,10 waard. Je zal maar voor €100 gekocht hebben!!! Kortom, een centje bijverdienen met cryptomunten is zeer goed mogelijk, maar zorg dat je eerst een goede cursus volgt, zodat je weet hoe het werkt! Check bijvoorbeeld eens deze gratis bitcoin training en ontdek zelf hoe makkelijk het is!

Vind je cryptomunten wel heel interessant, maar ben je niet bereidt om hier serieus in te investeren? Dan kun je ook net als ik doen en elke maand wat coins kopen en kijken wat die gaan doen na verloop van tijd. Best spannend en het kost je geen klauwen vol met geld. Het systeem wat ik gebruik is vrij eenvoudig. In één oogopslag zie je wat de actuele prijzen zijn en welke coins je in je bezit hebt, inclusief de totale waarde.

handelen in crypto currencies

Meld je nu hier gratis aan en probeer het eens. Je kunt makkelijk geld storten via onder andere ideal. Je kunt zien wat jouw coin het laatste uur, dag, week, maand en jaar heeft gedaan. Let op, investeer nooit meer, dan je bereidt bent te verliezen.

Als je met kleine bedragen werkt, zul je echt op de lange termijn spelen. Heb je voor €10 coins en stijgen ze 10%, dan heb je maar liefst €1 verdiend. Misschien niet echt een vetpot maar er zijn coins die naar verloop van tijd duizenden procenten zijn gestegen. Kijk, dan wordt het interessant natuurlijk.

Manier 3: Affiliate Marketing (aanvulling op manier 1, i.v.m. aanbod Concrete Cursus!)

Ook Affliate Marketing is iets voor de langere termijn. Affiliate Marketing wil zeggen dat je een product of dienst promoot op een eigen website, youtube of social media kanaal.

Doordat bezoekers op een speciale link klikken en tot aankoop overgaan, ontvang jij hiervoor een commissie. Bijna alle grote bedrijven maken gebruik van Affiliate Marketing, dus je kunt alles promoten wat je maar wilt. Van vakanties in binnen- en buitenland tot videogames of kleding.

Het zal je eerst tijd en geld kosten om een website op te bouwen, voordat je eraan kunt gaan verdienen.
Als je er eenmaal een centje mee gaat verdienen, kan het snel gaan. Blijf je constant nieuwe artikelen plaatsen, dan zul je steeds meer bezoekers krijgen en dus ook meer inkomsten.

Als je wilt weten hoe dit allemaal precies werkt, kun je het beste mijn review lezen over de Affiliate Marketing Revolutie. Met dit all-in systeem ben je gegarandeerd van een goede start en kun je duizenden euro’s per maand extra gaan verdienen. (Afhankelijk van je inzet en vaardigheden).

Manier 4: Een centje bijverdienen met enquêtes

Een gratis en leuke manier om een centje bij te verdienen is door enquêtes in te vullen of deel te nemen aan diversen soorten onderzoeken. Geef jouw mening en wordt nog betaald ook. Er zijn diverse aanbieders waar je jezelf gratis kunt inschrijven. Je ontvangt dan regelmatig vragenlijsten.

Vul deze in en verdien punten. Deze punten kun je dan inruilen voor cadeaubonnen of voor geld op je rekening.

Ga je hier rijk van worden? Nee, dat niet, maar als je overal aan meedoet, kun je hier wel een paar honderd euro per jaar mee vangen. Wij doen dit al jaren en hebben al zeker voor €1000 aan bol.com bonnen ontvangen. Mijn vrouw heeft hier pas een nieuwe (speciale family & pet) stofzuiger van gekocht.

Het voordeel is, dat je de vragenlijsten kunt invullen als het jou uitkomt.

Vind je dit interessant? Neem eens een kijkje of meld je gratis en vrijblijvend aan bij de volgende programma’s:

GFK panel

Euroclix

Toluna

Manier 5: Word tekstschrijver

Vind jij het leuk om teksten te schrijven over iets wat jou interesseert?
Dan kun je als tekstschrijver ook makkelijk een centje bijverdienen. Maar hoe doe je dat dan, vraag je jezelf misschien af?

Je kunt pas geld verdienen met schrijven voor bijvoorbeeld websites, als je precies weet wat jouw opdrachtgever wilt hebben. Als je een artikel (blog) schrijft, moet je er bijvoorbeel voor zorgen dat de lezer niet na 1 zin al weg klikt. Je maakt het zo informatief en waardevol mogelijk, zodat de lezer er echt iets aan heeft.

Daar komt ook nog zoekmachine optimalisatie bij kijken, want je kunt nog zo mooi schrijven, maar als niemand jouw verhaal voorbij ziet komen, heb je er niets aan. Een tekstschrijver die een centje wilt bijverdienen moet dus overal rekening mee houden.

Als je dit graag wilt leren, zou je eens bij doyoucopy moeten kijken. Na deze cursus schrijf jij interessante teksten die ook nog eens hoog komen te staan in de resultaten van bijvoorbeeld google. Een goede tekschrijver kan al meer dan €50 vragen voor een tekst van zo’n 1000 woorden. En geloof me, 1000 woorden is echt niet veel, dit artikel zit nu al bijna op 1400 woorden.

Een centje bijverdienen, wat is de beste manier?

Iedereen heeft andere wensen, daarom is het moeilijk om te bepalen wat voor jou de beste manier is om extra geld te verdienen. Je zult zelf moeten bepalen wat bij jou past, hoeveel energie, tijd en/of geld je erin wilt steken. Bovenstaande voorbeelden hebben allemaal voor- en nadelen.

Zelf vind ik bloggen heel leuk om te doen en als hobby wat handelen in cryptomunten. Naast mijn fulltime baan, heb ik geen tijd (en zin) om met nog meer dingen bezig te zijn. Voor mij is Affiliate Marketing de beste manier om regelmatig commissies te ontvangen. Ik word helemaal blij als er zo’n “gefeliciteerd emailtje” binnenkomt die meldt dat ik weer enkele tientjes heb verdiend met een artikel, welke ik vorig jaar geschreven heb.

Kijk voor nog meer ideeën over geld verdienen of juist besparen eens bij de aanbiedingen van succesvol-leven.nl. Wedden dat er iets voor je tussen staat!!!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *