juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Word Tekstschrijver voor een Website

tekstschrijver website

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Ben jij het helemaal zat om elke maand rood te staan, maar weet je niet wat je hieraan kunt doen?
Of misschien heb je wel helemaal geen zin, tijd of de kennis om zelf een eigen website te bouwen en te beheren.

Of misschien wil je gewoon een leuke manier van extra online geld verdienen ontdekken?
Dan kun je er altijd voor kiezen om tekstschrijver voor bijvoorbeeld een website te worden. Lees snel verder voor meer informatie over deze vorm van online geld verdienen.

Lees snel verder!

Wat is een website tekstschrijver?

Een tekstschrijver of copywriter voor een website wil zeggen dat je artikelen schrijft over onderwerpen die jou aanspreken. Je zorgt ervoor dat de teksten lang genoeg zijn, duidelijk van taal en dat je ze op tijd aflevert aan de website eigenaar.

Als tekstschrijver voor een website of ander online platform, heb je dus wel enige kennis nodig. Je moet immers weten hoe je een boeiend artikel schrijft wat veel mensen aanspreekt. Je moet zoekwoordenonderzoek doen en weten wat belangrijk is voor de zoekmachines.

Verderop in dit artikel lees je exact hoe je voor weinig geld aan deze informatie kunt komen, zodat ook jij gelijk geld kunt gaan verdienen!

Waarom een tekstschrijver voor een website inhuren?

Veel website eigenaren willen of kunnen niet zelf hun teksten schrijven. Zij willen dit het liefste uitbesteden en huren hiervoor dus een tekstschrijver in die de artikelen van de website schrijft. Stel je voor dat je 10 websites tegelijk moet beheren als online ondernemer. Grote kans dat je echt geen tijd heb om elke week 10 of 20 artikelen te schrijven van zo’n 1000 woorden die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Zij zijn dus op zoek naar enthousiaste mensen die goed kunnen schrijven. Die tekstschrijver levert dan elke week 1 of 2 teksten aan de website eigenaar. Die controleert ze en voegt wat links toe zodat hij aan het artikel kan verdienen en plaatst hem dan online.

De tekstschrijver ontvangt éénmalig een vergoeding voor geleverde diensten en de website eigenaar kan hier oneindig veel geld mee verdienen.

Wat zijn de kosten?

Wat ben je kwijt aan kosten als je tekstschrijver wilt worden voor een website? Eigenlijk niet veel. Zoals eerder vermeldt hoeft je alleen maar een laptop of pc met goede internetverbinding te hebben.

Verder kost het alleen wat tijd om onderzoek te doen en om het artikel daadwerkelijk te schrijven. Geen grote investeringen dus, zeker niet als je net begint. Wil je het echter goed aanpakken, dan zul je toch hier en daar een cursus mee moeten pakken. Gelukkig hoeft dit ook niet duur te zijn….

Onderaan dit artikel vind je een ideale cursus om jouw schrijf-avontuur mee aan te vangen. Gewoon maar wat schrijven gaat jouw geen opdrachten opleveren, want website eigenaren willen er ook aan verdienen en niet alleen maar geld uitgeven aan website vulling!

online geld verdienen als tekstschrijver voor een website

Maar wat kan het dan opleveren?

Als jij een echt goede tekstschrijver bent voor bijvoorbeeld een website of blog, dan kun je hier aardig veel extra geld mee verdienen. Vaak vragen tekstschrijvers een vast bedrag per woord dat ze schrijven. Op sitedeals.nl vind je enkele voorbeelden van mensen die hiermee al aan de slag zijn gegaan.

De prijzen lopen van zo’n 1 à 2 cent per woord tot enkele honderden euro’s voor een tekst. Het ligt er maar net aan, hoe goed je bent in het schrijven van teksten. Schrijf jij teksten die goed scoren in de resultaten van bijvoorbeeld google, dan zul je meer kunnen vragen. De website eigenaar kan zijn geld hier namelijk meerdere malen mee terugverdienen en zal dan ook bereidt zijn om meer te betalen.

Liever de andere kant van de medaille?

Als je dit leest, vind je het misschien een beter idee om zelf een website te maken en beheren. Je kunt hier namelijk veel meer mee verdienen dan als tekstschrijver voor die website. Kijk eens bij “Geld verdienen met Bloggen” om te zien of dit beter in je straatje past!

Zelfs als je zelf je eigen teksten voor je website schrijft, is de onderstaande cursus een waardevolle toevoeging. Je gaat meer bezoekers ontvangen en dus ook meer geld verdienen.

Voor- en nadelen van een “copywriter”

Zoals met alles in deze wereld heb je voor- en nadelen. Bij een tekstschrijver voor een website of blog is dit niet anders.

Heb jij dus wat vrije tijd over en je wil dit nuttig besteden? Dan is tekschrijver worden misschien wel iets voor jou. Nog even kort waar je allemaal rekening mee moet houden als je hiermee aan de slag wilt gaan:

  • Begin hier niet zomaar aan, zorg eerst voor de juiste (basis) kennis met bijvoorbeeld onderstaande cursus.
  • Schrijf duidelijke teksten welke de mensen aanspreekt.
  • Optimaliseer je teksten voor onder andere google, zodat je hoog in de zoekresultaten komt en veel mensen jouw teksten gaan lezen.
  • Schrijf zoveel mogelijk foutloos Nederlands. Als er veel fouten in staan, zul je nooit veel kunnen verdienen aan je teksten.
  • Bouw een goede relatie op met de website eigenaar en wordt steeds beter in wat je doet.

Jouw vliegende start als tekstschrijver!

Als je zomaar wat aan gaat modderen, zul je merken dat je nooit zult slagen met tekstschrijven. Website eigenaren laten je links liggen en je zult steeds minder opdrachten krijgen. Je kunt nog zo goed en leuk schrijven, maar als je geen bezoekers weet te trekken uit bijvoorbeeld google, is het gauw klaar met je carrière.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Edward Hendriks heeft al bijna 20 jaar ervaring als tekstschrijver voor websites, advertenties, blogartikelen en veel meer. Hij heeft de Cursus Copywriting in 30 dagen in het leven geroepen om startende tekstschrijvers een steuntje in de rug te bieden!

In 30 lessen leert hij je hoe je een betere copywriter kunt worden en zo flink veel meer geld kunt verdienen. Als je de technieken die hij beschrijft gebruikt, zul je merken dat je teksten veel beter worden. Meer bezoekers van de website zullen jouw teksten leren waarderen waardoor er automatisch meer geld wordt verdiend.

Hoe beter je wordt in tekstschrijven, hoe meer je kunt vragen voor een aangeleverde tekst. Zo kun je tot honderden euro’s per artikel ontvangen, als je precies weet hoe je een goede SEO tekst moet schrijven.

Deze cursus is nu verkrijgbaar voor echt een schijntje, zoals dat zo mooi heet. De cursus is slechts €19,99! Je ontvangt hiervoor de 30 lessen in één keer als PDF in je mailbox. Het voordeel hiervan is, dat je niet 30 dagen lang, één les hoeft te volgen. Je kunt alles in je eigen tempo doen.

Totaal 140 pagina’s aan waardevolle tips & tricks om een betere copywriter te worden. Dit is écht een waardevolle cursus en zeg nou zelf, voor die prijs kun je het niet laten schieten.

Ook voor website eigenaren

Als (beginnende) website eigenaar is tekstschrijven heel belangrijk. In het begin zul je misschien niet zoveel kosten willen maken. Je kunt alles helemaal zelf doen, maar ook dan is het belangrijk dat je goed leert schrijven. Deze cursus is dan ook ideaal om jouw vaardigheden te vergroten.

Leer hoe je supergoede teksten op je website zet en profiteer daar nog jaren van. Deze cursus kan jouw zoveel opleveren, dat je spijt hebt, dat je dit nu pas ontdekt hebt.

Wacht dus niet langer, want zoveel waarde voor zo’n lage prijs vind je nergens. Klik snel op de button hieronder!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *