juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Geld verdienen met bloggen?

Geld verdienen met bloggen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wil jij een leuke manier ontdekken van online geld verdienen? Dan is geld verdienen met bloggen wellicht een goede optie.
Voordat je besluit dat dit allemaal te moeilijk voor je is, kan ik je alvast vertellen dat iedereen het kan leren.

Lees snel verder, geef niet op als het je even helemaal niets zegt.
Verderop in dit artikel lees je hoe makkelijk het is, zelfs zonder enige ervaring!

Ontdek dat geld verdienen met bloggen dé ideale manier is om een passief inkomen op te bouwen.
Lees snel verder!

Wat heb je nodig om geld te verdienen met bloggen?

  • Een pc, laptop of tablet met een goede internetverbinding is eigenlijk het enige tastbare wat je moet hebben.
  • Verder moet je beschikken over passie, doorzettingsvermogen en een lange termijnvisie
  • Kennis van SEO en het bouwen en beheren van een website
  • Een verdienmodel wat jouw bezoekers converteert naar een stroom geld

Hardware

Het is logisch dat je de beschikking moet hebben over een computer met internetverbinding om online geld te verdienen met bloggen. Het voordeel van online geld verdienen is, dat je het overal ter wereld kunt doen.
Met de benen over de rand van het zwembad in Hawaï of midden in de rimboe van Indonesië. Het maakt niet uit, zolang je maar het internet op kunt.

Er zijn al veel bloggers die de hele wereld over reizen om alle mooie plekken van moeder aarde te bezoeken. In de ochtend werken ze hun website(s) bij en de rest van de dag genieten ze van het leven.

bloggen vanaf een tropisch eiland

Passie, visie en doorzettingsvermogen

Als je echt wilt slagen in het leven zul je deze 3 begrippen in ere moeten houden. Je moet het wel leuk vinden om geld te verdienen met bloggen, want als je er niks aan vindt, ga je het zeker niet volhouden. Maak dus een website over iets wat je heel leuk vindt om over te schrijven. Zeker bij je eerste website is het belangrijk dat je er zelf lol aan beleefd. Dat schrijft een stuk prettiger.

Je zult in ieder geval door moet blijven gaan totdat je succesvol bent, ook als het slecht lijkt te gaan. Iedere blogger weet uit ervaring dat er momenten zijn dat alles voor niets lijkt geweest, maar als je doorgaat zul je uit het dal kruipen en succesvol worden.

In het begin zul je nog geen bezoekers krijgen, maar als je door blijft gaan, zul je merken dat het steeds beter gaat. Voor je het weet heb je duizenden bezoekers per maand.

Kennis van zaken

Je zult wel enige kennis op moeten doen voordat je de biljetten binnen gaat harken. Zo zul je moeten weten hoe je jouw teksten kunt optimaliseren voor zoekmachines. Google bijvoorbeeld scant jouw website en dan moet duidelijk zijn waarover die gaat. Het succes van zoekmachines hangt af van hoe goed de resultaten zijn die ze laten zien.

Is jouw tekst heel waardevol en goed opgebouwd, dan zul je door google (uiteindelijk) beloond worden door een hoge klassering in de zoekresultaten.

Ook moet je kennis hebben van het bouwen en onderhouden van je website. Als je hier een rommeltje van maakt, zullen je bezoekers het kruisje rechtsboven heel snel kunnen vinden. Heb je de zaken goed voor elkaar, dan behoudt je juist de potentiële klanten.

Hoe je goedkoop aan deze kennis komt, lees je verderop!

Kennis van zaken is essentieel als je geld wil verdienen met bloggen

Hoe kun je geld verdienen met bloggen?

Natuurlijk heel leuk zo’n website vol met blog berichten, maar hoe ga je hier nu aan verdienen? Allereerst zul je regelmatig nieuwe blogs moeten schrijven. Pas na een paar maanden kun je gaan kijken hoe goed jouw artikelen ranken in google. Als je eenmaal elke dag een stroom bezoekers krijgt, kun je een verdienmodel gaan toepassen.

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met bloggen, maar Affiliate Marketing is één van mijn favoriete manieren. Je promoot in je blog een produkt of dienst en als jouw bezoeker tot aankoop over gaat, ontvang jij hiervoor een vergoeding.

Stel je voor dat je €20 ontvangt voor iedere 100e bezoekers van je website (Niet elke bezoeker koopt natuurlijk iets). Dan is het rekensommetje niet zo moeilijk, als je een jaar later 10 keer zoveel bezoekers krijgt, je ook 10 keer zoveel verdient.

Het mooie ervan is, dat jouw blogs geld blijven verdienen op deze manier. Je schrijft ze één keer en je kunt er eindeloos aan verdienen.

Je hebt een website nodig om geld te verdienen met bloggen!

Je zult een platform moeten hebben om te bloggen. Een eigen website is iets waar je trots op kunt zijn. Zeker als je hem helemaal zelf hebt gebouwd. Als je ook de blogs zelf schrijft, is het helemaal iets om te koesteren.

Domeinnaam

Het begint met het verzinnen van een domeinnaam. Als je veel geld wilt verdienen met bloggen is het verstandig om een juiste domeinnaam te kiezen. Mensen zien dan in één keer wat ze op jouw website kunnen verwachten. Maak je URL niet te lang of met allemaal gekke tekens. Het moet makkelijk te onthouden zijn, zodat klanten vaker terugkomen.

Dit hoeft natuurlijk niet persé, want er zijn genoeg voorbeelden van websites met “vreemde” namen, die het ook heel goed doen.

Hosting

Een domeinnaam is heel leuk en kost maar enkele euro’s per jaar, maar je zult ook hosting moeten hebben. Een server waarop jouw website te bereiken is voor iedereen. Meestal kun je een mooie aanbieding vinden voor het eerste jaar, maar kijk ook hoeveel je erna moet betalen en wat je er zoal bij krijgt.

WordPress

Vaak kun je bij een hosting-pakket gelijk wordpress installeren op jouw website. Daarna moet je een thema kiezen die het beste bij jouw wensen aansluit. Er zijn aardig wat gratis en betaalde thema’s beschikbaar. Op deze manier kun je direct beginnen met het bouwen van je website. Maak een aantrekkelijke homepage die in één klap duidelijk maakt, waar de website over gaat. Er zorg voor een goede menu-strucuur.

Het instellen van je website is eventjes werk, maar als alles eenmaal goed staat hoef je er bijna niet meer naar om te kijken. Het is dan alleen een kwestie van content toevoegen.

Al deze stappen lijken misschien ingewikkeld, maar ik leg je zo uit dat dit écht niet zoveel voorstelt.

Nu gaan we echt geld verdienen met bloggen

Nu je website helemaal ingericht is, wordt het tijd om hem te gaan vullen met blog berichten. Doe goed zoekwoorden onderzoek, zodat je weet waarover je moet schrijven. Schrijf berichten die jouw bezoekers echt iets bieden. Jouw bezoeker moet er waarde aan hechten, dan blijft hij lezen en is de kans groter dat hij of zij ook iets koopt.

Probeer niet teveel verschillende onderwerpen te belichten, maar houd je bij enkele hoofdzaken. De zoekmachines zien dan waar jouw website over gaat en zullen hiermee rekening houden. Als je van alles-en-nog-wat plaatst, weten ze niet in welk hokje jouw website thuishoort en zul je nooit hoog scoren.

Beschrijf het probleem van jouw bezoeker en leef mee met de situatie. Biedt een oplossing aan en bewijs dat het werkt. Op deze manier, zul je veel mensen kunnen helpen in ruil voor commissie.

Opschalen

Een website beheren is schaalbaar. Dit wil zeggen dat als je eenmaal een goed draaiende website hebt, je er ook 2 kunt maken, of 3 of 10 of nog meer. Natuurlijk kun je niet op al deze websites zelf bloggen, maar voor een paar tientjes kun je dit al uitbesteden.

Je zoekt dan gewoon een tekstschrijver of copywriter die voor jou gaat schrijven. Als jouw eerste website genoeg oplevert, kun je daarvan de teksten laten maken voor je 2e website en zo verder. Uiteindelijk kan elke website tot duizenden euro’s per maand opleveren. Jij hoeft dan alleen maar de aangeleverde blogs op je websites te plaatsen en de rest van de dag genieten van emailtjes zoals deze:

Bewijs dat je geld kunt verdienen met bloggen

Wil jij ook geld verdienen met bloggen?

Wil jij ook op deze manier een passief inkomen opbouwen? Dat wil dus zeggen, geld verdienen zonder er op dat moment iets voor te hoeven doen? Miljoenen mensen zoeken dagelijks naar oplossingen voor hun “probleem” op internet. Biedt ze de oplossing en jij wordt er rijk en succesvol van. Een mooie win-win situatie zeggen ze dan.

Willen is één ding, maar het ook echt doen is een tweede. Hak jij nu de knoop door en kun je niet wachten om te beginnen? Als je hier een beetje tegenop ziet, heb ik misschien wel de oplossing.

Alles en nog veel meer wat ik hier besproken heb, kun je stap voor stap zelf leren. Je kunt natuurlijk zelf alles uit gaan pluizen. Moet je ook zeker doen als je dat leuk vindt, maar waarschijnlijk gaat jou dit veel tijd en geld kosten.

Dan heb ik het nog niet gehad over de “beginnersfouten” die je zeker gaat maken. Enkele maanden enthousiast bloggen en dan erachter komen dat het niet werkt, zal de meeste mensen doen besluiten om er helemaal mee te stoppen.

Persoonlijke ervaring

Zo hoeft het helemaal niet te gaan. Zelf kwam ik gelukkig de Affiliate Marketing Revolutie (AMR) tegen. (Review AMR) Deze video cursus / forum met ledengedeelte leert jou écht alles wat je moet weten om een succesvolle blogger te worden. Ik zag het helemaal zitten: geld verdienen met bloggen, naast mijn huidige baan, zou ideaal zijn om elke maand wat extra’s te hebben!

Ik ben zelf toch aardig opgegroeid met computers, maar als ik alles zelf had moeten uitdokteren, had ik nooit zover gekomen als nu. Waarschijnlijk had ik er ook de brui aan gegeven na enkele weken. Met de AMR was het echt een fluitje van een cent. Je wordt stap-voor-stap begeleidt naar jouw eigen winstgevende website. Deze video-cursus heeft zichzelf al vele malen terugverdiend en ik pluk er nog elke dag de vruchten van!

ledengedeelte en trainingen AMR

Voor slechts enkele tientjes, krijg je volledige toegang tot alle trainingen, het ledengedeelte met inmiddels al bijna 10.000 leden en nog veel meer. Veel ervaren bloggers zijn actief op het forum, waardoor hulp nooit ver weg is. Zij helpen jou graag om ook veel geld te verdienen met bloggen.

Klik nu op onderstaande Call to Action knop voor meer informatie over de AMR en deel jouw passie binnenkort via jouw eigen website!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *