juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tussen de oren

Life coach – Bob Proctor REVIEW

energie

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Life coach, inspirator, internationaal spreker, zakenman en levensgenieter Bob Proctor zit al meer dan 55 jaar in het vak.

Hij is al ruim de 80 gepasseerd maar hij peinst er niet over gas terug te nemen. Menig tiener zou jaloers zijn op de energie die Bob nu nog heeft op zijn leeftijd! Lees snel verder en zie hoe Bob jou rijk en succesvol kan maken!

Life coach Bob Proctor

Hij is mede bekend geworden door zijn bijdrage aan de film The Secret, van Rhonda Byrne. In The Secret wordt de wet van de aantrekkingskracht behandeld (the law of attraction).

In de film wordt duidelijk dat je met je gedachten alles kunt krijgen wat je wilt. Bob gaat hier veel dieper op in, want alleen visualiseren over wat je wilt, gaat niet werken!

Bob is met de jaren een autoriteit geworden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ooit begonnen met nietszeggende baantjes en altijd blut en ellendig. Hij heeft maar een maand of 2 op het voortgezet onderwijs gezeten en toch is hij uitgegroeid tot multimiljonair.

Hij had begin jaren ’60 een jaarsalaris van zo’n $4000, terwijl hij $6000 schuld had.

Life coach Bob Proctor

Hoe is hij erin gerold?

Het is allemaal begonnen toen hij van een goede vriend een boek kreeg getiteld “think and grow rich” (denk groot word rijk) van Napoleon Hill. Hij kreeg de instructie erbij dat als hij letterlijk de tips uit het boek zou opvolgen, hij alles kon krijgen wat hij maar wilde. Bob geloofde er niet zo in, maar hij geloofde wel dat zijn goede vriend er heilig in geloofde en besloot ervoor te gaan.

Er was goed geld te verdienen met het poetsen van kantoorvloeren werd hem verteld. Bob was eerst zelf aan het poetsen geslagen tot hij letterlijk in elkaar zakte. Hij wilde zoveel mogelijk kantoren doen, om maar meer te verdienen.

Al snel zag hij in dat je met langer werken of meerdere baantjes niet rijk kunt worden. Daarna nam hij personeel in dienst. Dat was een gouden zet want binnen een jaar zat hij op $175.000 en het jaar erop al op een miljoen.

Carriëre switch van kantorenpoetser naar life coach

Hij stopte met zijn miljoenenbusiness om in Chicago te gaan samenwerken met zijn mentor Earl Nightingale voor heel wat minder salaris. Bob begreep niet dat iemand die niet bijzonder intelligent was als hijzelf, toch zoveel geld bij elkaar had weten te krijgen.

Het kostte hem 9 jaar om erachter te komen waarom hij succesvol was. Het enige wat Bob nu wilde is deze informatie delen met de wereld. Zoveel mogelijk mensen in laten zien dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen.

Bob begon zijn eigen seminar bedrijf, wat nu uitgegroeid is tot een bedrijf wat over de hele wereld actief is.

Samen met zijn zakenpartner Sandy Gallagher heeft hij het proctorgallagher instituut opgericht. Zij verzorgen verschillende cursussen en seminars op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Op you-tube kun je heel veel videos bekijken waarin Proctor uitlegt hoe je alles kunt krijgen wat je verlangt. Ook heeft Bob meerdere boeken geschreven waaronder ‘Je bent rijk geboren‘ en ‘the art of living

Wetten van het universum

Bob behandelt in zijn seminars en op zijn you-tube kanaal vaak Universal Laws oftewel de wetten van het universum.

Law of attraction – wet van de aantrekkingskracht

Zelf zegt life coach Bob dat deze wet een secundaire wet is. De wet van de vibratie (law of vibration) is de wet die eigenlijk het belangrijkste is.

Alles in de wereld beweegt, als je een microscoop pakt en een betonnen muur onderzoekt, zie je dat zelfs die niet stilstaat. Alles wat er in de wereld is, is dus bewegende energie. Je kunt energie niet creëren of vernietigen. Op elke plek in de wereld is dezelfde hoeveelheid energie beschikbaar op elk moment van de dag.

De mate waarop iets beweegt kun je wel aanpassen. Neem een pan met water. Als je dit laat koken krijg je waterdamp. Dit is nog steeds hetzelfde water maar dan beweegt het in een andere vorm en snelheid. Met dit in gedachte, kun je concluderen dat alles wat je wilt in het leven al aanwezig is, alleen misschien niet in de juiste vorm. Je moet alleen op dezelfde frequentie zitten als je uiteindelijke doel.

Simpel gezegd komt het hier op neer: Stel je wilt een nieuwe auto, je ziet jezelf in gedachte al achter het stuur zitten en er mee rondrijden. Belangrijk is nu dat je er emotie inlegt. (emotie = energie in motie, beweging)

rijk en succesvol worden - geldmangneet

Je moet dus echt het gevoel opwekken wat je zou voelen als dit realiteit zou zijn. Als je dat lukt, zit je op dezelfde frequentie als je doel.

Emoties komen uit het onderbewustzijn, wat vele malen sterker is dan je normale gedachten. Je onderbewustzijn MOET jou gedachten accepteren als de realiteit. Hij heeft niet de mogelijkheid om iets te weigeren zoals je normale gedachte dat wel kunnen. Als je dus denkt en voelt dat je met je gloednieuwe auto rondrijdt, denkt je onderbewustzijn dat het ook echt gebeurt.

Het universum probeert dan volgens Bob alles in het werk te zetten om jou doel te doen bereiken. Dit kan door middel van kansen die voorbijkomen of door bijvoorbeeld ideeën die opeens in je opkomen.

Belangrijk is dan natuurlijk dat je actie en stappen onderneemt om je doel te halen.

Law of compensation – wet van de compensatie

Er zijn 3 regels die vermelden dat wat je verdient in verhouding is met:

  1. De behoefte aan wat je doet
  2. Hoe goed je erin bent
  3. Hoe moeilijk het is om jou te vervangen

De behoefte is al aanwezig, je verdient immers geld met je werk. Er is dus een bepaalde vraag voor wat je doet.

De focus moet vooral liggen op nummer 2, hoe goed ben je in je werk? Zorg dat je een expert wordt in alles wat je doet. Lukt dit, dan is nummer 3 automatisch ook geregeld.

Law of Vacuum – wet van het vacuüm

Dit is eigenlijk een vrij eenvoudige wet. Als je iets nieuws wilt in je leven dan moet je er eerst ruimte voor vrij maken.

Wil je graag nieuwe kleren, ruim dan eerst je kast op zodat er plek ontstaat. Die plek of vacuüm wordt dan binnen korte tijd weer opgevuld.

Als je een nieuw avontuur tegemoet wilt treden, moet je eerst je oude gewoontes overboord gooien. Het lijkt misschien wat vergezocht maar het werkt wel. Mijn kledingkast puilt alweer uit….

Paradigms – verzameling van gewoontes

Life coach Bob spreekt vaak over paradigms oftewel je verzameling van aangeboren en aangeleerde gewoontes.

De meeste gewoontes heb je geërft van generaties voor je! Je ouders leren je het, maar die hebben het weer geleerd van hun ouders en ga zo maar door.

Ook de omgeving heeft invloed op je gewoontes. Als je een Nederlandse baby in Tokyo plaatst, zal die baby vloeiend Japans praten en geen woord Nederlands.

Veel gewoontes zijn door jezelf of door je ouders aangeleerd. Kijk maar eens met welke been je eerst in je broek stapt! Grote kans dat als je met je andere been eerst instapt, je daar grote moeite mee hebt of zelfs omvalt. Als klein kind riep je vader of moeder dan: “nee, eerst je andere been.”

Lees meer over “gewoontes doorbreken” om jouw leven positief te veranderen!

Terror barriëre

Mensen denken vaak aan dingen die overeenkomen met hun gewoontes. Ze voelen zich daar comfortabel bij. Hoe ontevreden ze ook zijn over de resultaten.

Hoe gaat het meestal met goede ideeën die niet bij jou gewoontes passen? Zolang je over nadenkt gebeurt er niets en is dat comfortabel en veilig.

Komt er emotie bij kijken, dan komt het idee in je onderbewustzijn terecht en je lichaam onderneemt daarop actie, dan breekt de hel pas echt los.

Je ontwikkelt angst voor het onbekende en denkt aan alles wat fout zou kunnen gaan. Je wordt weer teruggeworpen naar waar je begon, weer veilig en comfortabel met slechte resultaten.

Breek je door die onzichtbare Terror barriëre, dan wacht de beloning daarachter. Dus Go for it en je hebt een nieuwe gewoonte gevormd. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

3 manieren om geld te verdienen volgens life coach Bob Proctor

Mensen die geld verdienen, kunnen in 3 categoriën worden ingedeeld:

  • M1
  • M2
  • M3

M1 wordt door 96% van de mensen gebruikt en werkt blijkbaar dus niet om financieel onafhankelijk te worden. Het is je tijd ruilen voor geld. Het probleem is alleen dat je niet alle tijd van de wereld hebt.

M2 wordt door 3% van de werkende  mens gebruikt en werkt al een heel stuk beter indien goed toegepast. Manier 2 is geld ruilen voor meer geld door het te investeren.

M3 wordt door slechts 1% van de bevolking toegepast maar deze 1% verdient wel 96% van al het geld dat verdiend wordt.

Op M3 zou je dus de focus moeten leggen en het aan je kinderen leren, want op school wordt dit concept niet onderwezen.

Manier 3 is je tijd vermenigvuldigen door gebruik te maken van meerdere bronnen van inkomsten. Dit betekent natuurlijk niet dat je meerder baantjes moet hebben. Je moet zorgen voor diverse  stromen geld die jou bankrekening vullen, zelfs als je slaapt.

In deze tijd is dit niet zo moeilijk meer dankzij internet. Je kunt geld verdienen wat van over de hele wereld jouw kant op stroomt. Een voorbeeld daarvan is affiliate marketing. Je kunt hier letterlijk duizenden euro’s per maand mee verdienen als je het goed aanpakt.

6 minutes to success

6 minutes to success

Life coach Bob Proctor en financieel expert Sandy Gallagher hebben verschillende cursussen ontworpen om alles wat je wilt te doen uitkomen. Zij beloven dat de resultaten die je hierdoor gaat behalen blijvend zijn en je wereld voorgoed zullen veranderen.

6 minutes to success kan letterlijk je leven veranderen. Je krijgt dagelijks een video van Bob over de wetten van het universum, geld, gezondheid, relaties en meer. Kijk hiervoor op de website van Bob en Sandy.

Ook kun je de lessen in mp3 vorm ontvangen zodat je ze bijvoorbeeld in de auto kunt luisteren. Als premium member kun je maandelijks een webinar bijwonen waar je vragen kunt stellen aan Bob himself.

De enige vereiste voor deze en andere cursussen van life coach Bob Proctor, is dat je overweg kunt met Engels.

Wat vind jij van deze wetten? Geloof je erin of vind je het allemaal maar wat té zweverig? Laat een reactie achter met jouw mening of deel deze informatie via social media

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *