juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips Tussen de oren

Hoe word ik succesvol?

doelen bereiken

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Rijk en succesvol worden zou iedereen wel willen toch? Maar hoe krijg je dat voor elkaar en wat moet je ervoor laten? In dit artikel laat ik je zien waar je zoal aan moet voldoen om succesvol te worden in wat je maar wilt.

Lees snel verder en ontdek of je op de goede weg bent, of dat er nog werk aan de winkel is!

Hoe word ik succesvol? Succesvol zijn is voor iedereen anders.

Voor de een is een miljoen op de bank succesvol, terwijl iemand anders juist succesvol wil zijn in een relatie. Wanneer ben je nu eigenlijk succesvol? Je kunt succesvol het beste omschrijven als iemand die vastgestelde doelen in het leven haalt. Dan met name de doelen waarvan diegene van tevoren niet weet hoe hij of zij die moet halen.

11 tips om het behalen van je doelen een stuk makkelijker te maken:

hoe word ik succesvol

Geloof in jezelf!

Uiteraard is vertrouwen en geloven in jezelf het belangrijkste als je succesvol wilt worden in het leven. Wees zeker van jezelf dat je de skills bezit of kunt aanleren die nodig zijn om je doel te behalen. Als je diep van binnen continu twijfelt of angst blijft houden voor het onbekende, zul je nooit succes hebben. Je zult ook tegenstand krijgen van familie of vrienden. Zij begrijpen het niet, of ze willen je beschermen tegen mislukkingen. Hier moet je dus mee leren omgaan, als je een doel wilt bereiken.

Groot denken

Als je grote successen wilt behalen is het een must om grote doelen te hebben. Er zit geen inspiratie in een doel als bijvoorbeeld: volgend jaar wil ik een nieuwe auto, als je weet dat je maandelijks zoveel kunt sparen dat het je gaat lukken.

Je moet jezelf een doel stellen waarvan je niet weet hoe je dat voor elkaar moet krijgen. Als je dit doel dan haalt is de voldoening vele malen groter.

Comfortzone

Je zult buiten je comfortzone moet treden, omdat daar de mogelijkheid ligt om succesvol te worden. Lekker blijven doen zoals je al jaren doet, gaat je geen succes opleveren. Denk “outside the box” zoals dat zo mooi heet en ga ervoor. Met genoeg inzet, passie en doorzettingsvermogen kom je een heel eind!

Omstandigheden

Vaak hoor je dat iemand zijn doel gaat najagen zodra de omstandigheden juist zijn. Helaas zijn de omstandigheden nooit perfect en zul je gewoon direct actie moeten ondernemen.

Succesvolle mensen zorgen er juist voor dat ze zelf de ideale omstandigheden creëren die nodig zijn om hun doelen te bereiken.

Never give up

Geef nooit op! Ook al mislukt het de eerste paar keer. Sta op, leer ervan en probeer het opnieuw. De meeste mensen vinden wel de motivatie om aan hun doel te werken, maar zodra er iets fout loopt stoppen ze ermee. Ze denken dan dat hun doel te hoog gegrepen is en gaan voor een makkelijker doel, waarvan ze weten hoe ze het moeten halen.

Stap voor stap

Doe elke dag iets waardoor je doel dichterbij komt. Stap voor stap kom je zo in de goeie richting. Als je een stap hebt gezet, wordt het je duidelijk welke stap je erna moet doen. Voordeel van elke dag een beetje is natuurlijk dat het geen grote impact heeft op de rest van je dag. Iedereen kan wel wat tijd vinden om hiermee aan de slag te gaan, al is het maar een half uurtje per dag. Dan maar een half uurtje minder tv kijken ‘s-avonds.

Begin bij hét stappenplan van succesvol-leven.nl en wordt ook succesvol!

Als je het doel bereikt hebt en terugkijkt zul je snappen hoe je dit hebt kunnen behalen. Dan kun je trots zijn op jezelf en aan een nieuw doel gaan werken!

stap voor stap

Focus

Ga in een rechte lijn op je doel af zonder op een zijspoor terecht te komen. Denk bij elke stap na of je hiermee dichter bij je doel komt of niet. Hou die focus vast tot de finish.

Veel mensen kunnen zich onnodig druk maken om bijzaken, die op dat moment helemaal niet belangrijk zijn voor het halen van het doel. Weet dus precies wat je wilt en zorg dat je niet afgeleidt wordt door randzaken. Spreek bijvoorbeeld met je naasten af dat je elke dag na het eten een bepaalde tijd aan je doel werkt.

In het begin zal dit misschien even wennen zijn want de smoesjes zullen er vast en zeker komen. Vanavond even niet want er komt wat moois op tv enz.

Als je echter de discipline op kunt brengen om er elke dag mee bezig te zijn, verlies je de focus niet en komt je doel elke dag iets dichterbij.

Blijf leren

Het is belangrijk om te blijven leren, zo verruim je je kennis die je misschien hard nodig hebt om je doelen te bereiken. Pak bijvoorbeeld eens een boek (tip: boeken over succes) of lees artikelen op websites of in magazines. Ook kun je op you-tube veel informatie vinden over van alles en nog wat!

Hoe word ik succesvol? Ga positief denken

Probeer zoveel mogelijk negatieve gedachten te onderdrukken. Zorg dat je in een goede vibe zit om alles te bereiken wat je maar wilt. Als je overwegend negatief denk, ga je echt niets bereiken in je leven! Zie ook het artikel over Bob Proctor, over hoe je op de dezelfde frequentie moet zitten om je doel te halen.

Wat kan helpen is om elke morgen 10 dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent. Als je dit doet, begin je de dag altijd positief! Je kunt dit ook doen alsof je je doel al bereikt hebt. Zeg of schrijf bijvoorbeeld “Ik ben zo dankbaar en blij, dat ik meer dan €10.000 per maand verdien via meerdere bronnen van inkomen”

succes go get it

Zorg voor lichaam en geest

Als je lekker in je vel zit kun je veel meer bereiken dan wanneer je altijd ziek, zwak en misselijk bent. Zorg er dus voor dat je goed en gevarieerd eet, zodat je alle bouwstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Vermijdt uiteraard teveel vet, zout, suiker enz.

Ook is het heel belangrijk dat je een goede nachtrust hebt. Succesvolle mensen lopen er niet bij als zombies!

Wat je zaait, zul je oogsten

Dit spreekt bijna voor zich, hoewel veel mensen denken dat alles komt aanwaaien. De energie die je erin stopt krijg je uiteindelijk terug, dus blijf niet in de bank hangen en hopen dat alles wel goed komt, maar onderneem zelf actie en ga ervoor. Wat je ervoor terug krijgt is het meer dan waard!

Als je deze stappen volgt, zul je zeker een grote kans van slagen hebben om je doelen te bereiken. Nu is het zaak om actie te ondernemen als je echt iets wilt bereiken waar je trots op kunt zijn.

Kijk ook eens bij  ‘Geld maakt gelukkig‘  en ‘Financieel onafhankelijk worden‘ voor tips die je direct kunt gaan toepassen.

Op welk gebied wil jij succesvol worden? Laat het weten in de reacties onderaan dit artikel! Of deel dit bericht via social media om ook je vrienden en familie succesvol te maken!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *