juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips

Jan Modaal’s Money Game review (2021)

jan modaal's money game review uitgelichte afbeelding

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Als je van plan bent om Jan Modaal’s Money Game aan te schaffen, dan is deze review onmisbaar. Je leest alles wat je moet weten om ermee aan de slag te gaan.

Welkom in Jan Modaal’s Money Game Review.
Lees snel verder en vergeet vooral de (gratis) bonus niet!

Wat kun je van deze review van Jan modaal’s Money Game verwachten?

In deze uitgebreidde review van ruim 3000 woorden laat ik je alle voordelen zien van dit boek/spel. Natuurlijk vergeet ik de nadelen niet, want geen één product is perfect, dus ook Jan Modaal’s Money Game niet.

Heb je weinig tijd of zin om nu deze lange review te lezen? Scroll dan naar de voor jou interessante hoofdstukken of gebruik de inhoudsopgave hierboven. De volgende onderwerpen zullen hier behandeld worden:

 • Wat is Jan Modaal’s Money Game?
 • Wat kost dit boek/spel?
 • Waarom zou je juist dit product moeten kopen?
 • Voor wie is Jan Modaal’s Money Game geschikt?
 • Mijn persoonlijke ervaring met dit product.
 • Over de schrijfster.
 • De plus- en minpunten.
 • Exclusieve bonus van Succesvol-Leven. en nog veel meer….

Wat is Jan Modaal’s Money Game?

Zoals de subtitel van dit boek/spel (one-size-fits-all methode voor financiën) al doet vermoeden is Jan Modaal’s Money Game uit deze review een manier om makkelijk, snel en voor eens en altijd je financiën goed te regelen.

Vind jij het leuk om urenlang alle cijfertjes door te spitten om een paar euro te kunnen besparen? Dan ben je waarschijnlijk een uitzondering, want veruit de meeste mensen vinden het niet erg leuk om hun financiën op orde te houden.

Het boek en spel ineen maakt dat je al je geldzaken op een leuke manier kunt regelen. Je moet eerst even doorzetten om alles op de rit te krijgen. Als je eenmaal inzicht hebt, kun je het in 5 minuten per maand op orde houden. Er gaat niet extreem bezuinigd worden, maar met de “bulletproof” methode uit dit boek/spel ga je wel meer geld overhouden voor leuke dingen.

Je komt nooit meer geld tekort als je dit systeem op de juiste manier toepast.

Is de Jan Modaal’s Money Game uit deze review een boek of een spel?

Je kunt het eigenlijk zien als een soort bordspel, maar dan in boekvorm. De schrijfster heeft hier bewust voor gekozen, omdat die saaie financiën op deze manier een stuk leuker worden. Je hoeft echter niet met een dobbelsteen te gooien en je ook niet druk te maken over wie er gaat winnen. Als de stappen op de juiste manier toegepast worden, zal iedereen als winnaar de finish halen.

De één misschien wat sneller dan de ander, maar het is geen race. Het doel is om jouw financiën zo op orde te krijgen dat je er bijna niet meer naar om hoeft te kijken. Stap voor stap op weg naar een stabiele financiële toekomst zonder geldzorgen. Dat zou iedereen toch wel willen?

Waarom deze review over Jan Modaal’s Money Game?

Een bulletproof systeem om makkelijk je financiën bij te houden, mag op Succesvol-Leven.nl niet ontbreken. Ik maak gebruik van Affiliate Marketing om dit boek/spel te promoten (lees hier meer over deze vorm van online geld verdienen), zodat ik een kleine commissie ontvang, als jij besluit tot aankoop over te gaan.

Je betaalt hier niets extra’s voor en bestelt gewoon op de website van Ik ben Jan Modaal, maar ik ontvang dan een kleine vergoeding voor het doorsturen. Deze vergoeding wordt gebruikt om de kosten van Succesvol-Leven te dekken en om meer waardevolle blogs te kunnen schrijven over alles wat met geld te maken heeft. Het is dus eigenlijk een win-win-win situatie, iedereen blij en jij een bulletproof en leuk systeem inlclusief korting en een exclusieve bonus van Succesvol-Leven.nl!

Ik ben dus niet helemaal objectief als het over Jan modaal’s money game gaat, maar ik zal je ook eerlijk de minpunten vertellen. Op deze manier krijg je een goed beeld en ontdek je al snel of dit boek/spel geschikt is voor jou!

Affiliate Marketing stappenplan

Voor wie is Jan Modaal’s Money Game geschikt?

Dit boek/spel is geschikt voor iedereen die zijn financiën op orde wil brengen op een leuke manier. Dus niet saai op een regenachtige zondagmiddag naar de cijfertjes in je spreadsheet staren, want dat vind niemand leuk! Kun je beter een goede film of netflix serie kijken toch?

Het boek/spel is in de eerste plaats gemaakt voor mensen die ongeveer een modaal inkomen verdienen. Zo’n €2250 netto per maand. Als je heel arm of heel rijk bent, ga je namelijk anders met geld om.

De gemiddelde Nederlander (of Belg) zal Jan Modaal’s Money Game zeer waardevol vinden. Zeker wanneer je nooit echt naar je financiën gekeken hebt, zal de money game jou veel op kunnen leveren.

En wanneer is het niet geschikt voor jou?

Als jij elke supermarkt af moet struinen voor de aanbiedingen, is de Jan Modaal’s Money Game uit deze review minder geschikt voor jou. Natuurlijk zul je er veel tips uit kunnen halen, maar ook veel onderwerpen zullen niet van toepassing zijn. Kijk dan even bij mijn ultieme bespaartips of je direct geld kunt besparen!

Ook als je bulkt van het geld, zul je dit boek/spel als minder waardevol ervaren, omdat rijke mensen op een andere manier investeren dan de gemiddelde persoon die van loonstrook naar loonstrook leeft.

Mijn ervaring met dit boek/spel.

Toen ik dit boek/spel op internet tegenkwam, wekte het direct mijn interesse. Als blogger over online geld verdienen en geld besparen, spreekt dit mij natuurlijk aan. Een compleet systeem om in 5 minuten per maand alles geregeld te hebben is natuurlijk ideaal. Zeker voor iemand als ik die het best druk heeft in het dagelijkse leven. Nooit meer wakker liggen van die onverwachte rekening, maar genieten van een stabiele financiële toekomst.

Een meer dan fulltime baan en in de vrije uurtjes vrijwilligerswerk bij een vereniging en bloggen voor Succesvol-Leven.nl. Dan heb ik weinig zin om veel tijd aan mijn financiën te besteden. Het is al een hele opgave om elk jaar de belastingaangifte de deur uit te doen. Het lijkt wel of ze elk jaar weer nieuwe dingen verzinnen, waardoor het invullen altijd langer duurt als dat ik verwachtte!

Aan de slag

Nog op dezelfde dag dat ik Jan Modaal’s Money Game besteld had, kreeg ik een emailtje dat mijn exemplaar aan de post was meegegeven. Vanwege Coronatijd duurde het echter 2 werkdagen voordat hij binnen was. Mijn eerste indruk was dat de prijs vrij hoog leek voor zo’n klein boekje.

Die avond ben ik gelijk begonnen en na een paar bladzijdes moest ik erkennen dat mijn eerste indruk niet juist was geweest. De schrijfster wil het juist kort en bondig houden zodat het niet saai wordt. Er zijn genoeg dikke pillen te vinden die jou, tot in detail, uitleggen hoe je het beste met je geld om kunt gaan.

Het boek/spel is echter ontworpen om het zo simpel en kort mogelijk te houden. Toch zijn het nog 139 pagina’s vol met waardevolle tips en een uitgebreid stappenplan geworden. Niet iets om even in een avondje door te lopen. Naarmate ik verder las (ik wilde eerst alles lezen en daarna pas de stappen gaan volgen) werd ik steeds enthousiaster om actie te gaan ondernemen.

Mijn progressie

Inmiddels zijn we al een paar weken verder en ben ik al over de helft. Qua besparing valt het wat tegen, maar als blogger over onder andere bespaartips, mag je verwachten dat ik mijn eigen financiën al redelijk op orde heb. Dit bleek dus (gelukkig) het geval, zodat het bulletproof systeem van Jan Modaal’s Money Game voor mij persoonlijk iets minder goed werkt tot nu toe.

Ik heb 1 ding aan kunnen passen, waardoor ik er €6,50 per maand op vooruit ga. De manieren die worden beschreven om meer geld te gaan verdienen heb ik al enkele jaren geleden succesvol toegepast, dus daar valt momenteel ook niet veel winst meer te halen.

Kwam ik dit boek/spel echter 5 jaar geleden tegen, dan had ik ook de aanschafprijs er na 1 maand al makkelijk uitgehaald. En die besparing komt elke maand terug!

Wat vind ik zelf van Jan Modaal’s Money Game?

Jan Modaal's Money Game review stabiele financiële toekomst

Hoewel ik zelf al op de goede weg was en het meeste al toegepast heb, merk ik wel dat Jan Modaal’s Money Game een goed systeem is om op een makkelijke manier alles te regelen. Als je alle stappen op de juiste manier opvolgt en dus niet vals speelt, zul je gegarandeerd een financieel stabiele toekomst tegemoet gaan.

Ik gebruik dit systeem inmiddels al een tijdje, omdat het overzichtelijker is, als wat ik voorheen gebruikte. Toen moest ik meerdere keren per maand op de bank-app kijken of we nog genoeg geld habben om het einde van de maand te halen. Berekenen welke vaste en variabele lasten er nog af moeten en wat er in de tussentijd nog bijkomt is best veel werk!

Ik vind het dus een absolute aanrader, maar zoals al eerder gezegd, ben ik niet helemaal objectief. Verder in dit artikel lees je alle plus- en minpunten die ik ervaren heb.

Wat kost Jan Modaal’s Money Game?

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: Jan Modaal’s Money Game, die ik in deze review bespreek kost je éénmalig €47.

Dit krijg je allemaal:

Je krijgt het fysieke boek/spel binnen enkele werkdagen in de brievenbus en je kunt dus al snel beginnen.

Je ontvangt niet alleen maar een boek/spel, maar ook ondersteunende video’s en hulpmiddelen via een afgeschermde webpagina. Een heel (levenslang) systeem voor een éénmalig bedrag van €47 is dus eigenlijk best een koopje!

Kun je korting krijgen?

Je zult je misschien afvragen waarom dit boek/spel best een hoge prijs heeft en of het wat goedkoper kan? Ik vroeg het me wel af, maar als je eenmaal begint met lezen begrijp je al snel hoe waardevol het is. Als je de stappen letterlijk opvolgt, zul je die €47 er waarschijnlijk al de eerste maand uithebben. Zeker als je nog nooit echt kritisch naar je inkomsten en uitgaven hebt gekeken.

Natuurlijk kun je ook nog wat korting krijgen. Lees onderaan dit artikel bij de BONUS hoe je korting (en nog veel meer) kunt krijgen als je Jan Modaal’s Money Game via een link in dit artikel aanschaft.

De voor- en nadelen van Jan Modaal’s Money Game

Zoals reeds vermeldt is niet één product perfect. Elk product of dienst heeft z’n goede, maar ook minder goede kanten. Deze review over de Jan Modaal’s Money Game kan dus niet compleet zijn zonder deze plus- en minpunten:

Waarom zou je juist dit product moeten kopen?

Het grootste voordeel vind ik dat dit systeem bijna volledig automatisch werkt. 5 minuten per maand even checken of alles nog goed is, het geld voor de komende maand overboeken en klaar is Kees. Zeker als je met de tips uit Jan Modaal’s Money Game direct al enkele tientjes kunt besparen, ga je hier veel plezier aan beleven. Dan valt die eenmalige investering in jezelf van €47 (met kortingscode MONEYBUDDY nog minder) reuze mee.

Je financiën zullen nooit meer saai zijn, want wie wil er nou niet winnen in het leven? En dat zonder alle aanbiedingen en supermarkten af te lopen voor die paar centen korting. Gewoon leuke dingen blijven doen en toch alles onder controle, ideaal!

Als je dus op een makkelijke en snelle manier je geldzaken voor eens en altijd goed wilt regelen, is de Jan Modaal’s money game uit deze review essentieel. Andere systemen die je op internet vindt zijn of veel te ingewikkeld met uitgebreidde spreadsheets of je bent er veel te lang mee bezig en dat wil toch (bijna) niemand? Ik in ieder geval niet, dus ik maak al dankbaar gebruik van dit boek/bordspel.

En wat is er dan minder goed?

Het Money Leap overzicht wat je kunt downloaden via de website zal niet helemaal aansluiten bij jouw situatie. Dit is niet zo erg, want je kunt alles aanpassen of zoals het boek aangeeft, gewoon lekker laten staan. Ik moest wel alle kolombreedtes aanpassen, dus ik verwacht dat dit bij (bijna) iedereen het geval zal zijn. Iedereen heeft namelijk een ander formaat beeldscherm.

Als je zelf al jarenlang gebruikt maakt van een overzicht (zoals ikzelf), zul je minder profijt van dit boek/spel hebben. Natuurlijk werkt dit systeem wel heel makkelijk en snel en haal je er altijd tips en ideeën uit, maar het werkt het beste als er nog veel te verbeteren valt. Met andere woorden, als je nog nooit echt je financiën op een rijtje hebt, zul je het grootste voordeel uit dit boek/spel halen!

Waar ik zelf tegenaan liep tijdens het volgen van alle stappen uit het boek, was dat ik niet echt de kosten kon invullen die maar af en toe voorkomen. Sommige kosten heb je elke 5 of 6 weken zoals bijvoorbeeld de kapper of diervoeding. In de BONUS die je ontvangt als je, via een link uit dit artikel, de Money Game aanschaft, laat ik je zien hoe je deze kosten toch kunt invullen in jouw money-leap overzicht.

Over de schrijfster

De maker van Jan Modaal’s Money Game krijgt natuurlijk ook een plaatsje in deze review. Sandra van de website ikbenjanmodaal.nl had alles goed voor elkaar. Een mooi huis, grote auto , vele buitenlandse reisjes en regelmatige restaurant bezoekjes. Ideaal zou je denken, maar toch had ze regelmatig geldzorgen als er een onverwachte rekening op de mat viel.

Zoals Sandra zelf zegt:

Het ligt er niet aan hoeveel je verdient, maar hoe je het uitgeeft. Dat je een dikke auto rijdt, wil niet zeggen dat je financieel stabiel bent. Het wil alleen zeggen dat je veel geld hebt uitgegeven.

Zo had ik er zelf nog nooit naar gekeken. Als ik iemand met dure kleding of een dure auto zie, denk ik automatisch dat hij of zij rijk en succesvol is en in het bezit van een dikke bankrekening! Die persoon kan echter ook elke maand rood staan, dat heeft niets met dure spullen te maken!

Ik heb Sandra bereid gevonden om enkele vragen te beantwoorden. Zo leer je iets meer over de gedachte achter Jan Modaal’s Money Game.

Interview met Sandra van ikbenjanmodaal.nl

Hoe ben je in aanraking gekomen met het plannen van je financiën?

Anderhalf jaar geleden ging mijn relatie uit en toen kwam ik tot de conclusie dat we een ontzettende puinhoop hadden gemaakt van onze financiën. Daar moest ik verandering in brengen, want ik werkte veel te hard om elke maand blut te eindigen.

Hoe kwam je op het idee om jouw “bulletproof” systeem voor financiën in boek/spelvorm uit te brengen?

Ik startte de zoektocht naar het perfecte systeem om mijn persoonlijke financiën te regelen, maar… die kon ik niet vinden. Wat ik op internet tegenkwam was te ingewikkeld en veel te tijdrovend. Ik heb niks met cijfertjes, uitgebreide spreadsheets en budgetplanners. 

Daarom maakte ik het mijn missie om één compact systeem op te zetten voor het regelen van financiën. Voor mensen die, net zoals ik, juist niet veel tijd willen besteden aan het regelen van de financiën, maar die wél hun geldzaken op orde willen hebben.

Wat zou je mensen willen adviseren die geldzaken écht saai vinden en er liever helemaal geen tijd voor uit willen trekken?

Maak het jezelf zo eenvoudig mogelijk! Veel mensen hebben de overtuiging dat het regelen van je financiën heel ingewikkeld en tijdrovend is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Dat heb ik bewezen met Money Game: je bouwt een systeem op, waardoor bijna alles automatisch gaat en je nog maar 5 minuten per maand bezig hoeft te zijn met je geldzaken.

Wat is het gemiddelde bedrag dat iemand maandelijks bespaart als hij of zij met Jan Modaal’s Money Game begint?

Ik heb niet echt een gemiddelde, maar de meeste mensen verdienen het aankoopbedrag de eerste maand al terug. Natascha bespaarde de eerste maand al 300 euro (en die besparing zal elke maand terugkeren) en verdiende daarmee het aankoopbedrag x 6 terug. En Willem bespaarde de eerste maand al 150 euro, waardoor hij het aankoopbedrag x 3 al had terugverdiend in de eerste maand.

Hoe snel kun je resultaat verwachten?

Zoals je in het interview al kon lezen, kun je direct de eerste maand al veel geld besparen. Dit is natuurlijk afhankelijk van je uitgaven en in hoeverre je al besparingen hebt doorgevoerd. Vanaf vakje 14 van het “bordspel” kun je al gaan besparen, waardoor je maandelijkse lasten direct omlaag zullen gaan, zonder in te leveren op de leuke dingen in het leven.

Hoe kom je in aanmerking voor de korting en de exclusieve bonus?

Hopelijk zijn alle vragen die je had over Jan Modaal’s Money Game in deze review beantwoord. Zo niet, laat het me weten door onder dit artikel een reactie achter te laten.

Ik mag namens Sandra de kortingscode MONEYBUDDY met je delen. Zodra je deze invult bij het betaalscherm, ontvang je direct 15% korting. Je betaalt dan nog maar €39,95 voor dit complete systeem.

Inhoud bonus:

Wat kun je verwachten van de bonus die je ontvangt als je via deze review besluit om Jan Modaal’s Money Game aan te schaffen:

– Aanvullende tips met betrekking tot besparen op je vaste lasten.

– Tips om meer geld te verdienen of over te houden.

– Een manier om je extra maandelijkse kosten ook aan het overzicht toe te voegen

Om voor deze exclusieve bonus van Succesvol-Leven.nl in aanmerking te komen moet je het volgende doen:

 • Zorg dat je via een link in dit artikel op de website van Ikbenjanmodaal.nl terecht komt.
 • Schaf daar direct het product aan (met de kortingscode MONEYBUDDY).
 • Vul dit formulier volledig in.
 • Zodra ik je aankoop heb geverifieerd, ontvang je de bonus via email.

Het is belangrijk dat je direct na het klikken op de link het product aanschaft. Besluit je pas later om Jan Modaal’s Money Game aan te schaffen, kom dan eerst terug naar dit artikel en ga via één van de links direct naar de verkooppagina van het boek/spel.

Alleen als ik je aankoop kan verifiëren, kom je in aanmerking voor de bonus. Je persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om je de bonus te sturen en nergens anders voor. Klik op de groene knop hieronder en wordt ook een winnaar van Jan Modaal’s Money Game!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *