juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Hoe kun je meer geld verdienen?

uitgelichte afbeelding hoe kun je meer geld verdienen

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wij hebben nooit genoeg en willen altijd meer. Maar hoe kun je dan meer geld verdienen en hoe hou je juist meer geld over?

Als jij niet tevreden bent met hoeveel geld je momenteel hebt, is dit artikel misschien wel het zetje in de goede richting.

Ik laat je zien hoe je meer (online) geld kunt verdienen, maar ook hoe je kunt besparen op je huidige lasten.

Als je beide succesvol toepast, wordt je vanzelf een stukje rijker!

Hoe kun je meer geld verdienen met je huidige baan?

Als eerste is het misschien verstandig om eens te kijken hoe je situatie nu is. Hoeveel verdien je en hoeveel heb je echt nodig om comfortabel te leven? Om dit duidelijk en helder voor je te zien is het verstandig om alles eens op een rijtje te zetten:

Hoeveel heb je nu?

 • Wat kost je huis?
 • Hoeveel geef je uit aan boodschappen?
 • Hoe hoog zijn al je overige vaste lasten?
 • Wat kost je auto, scooter enz.?

Als je alles op een rijtje hebt, schrijf je alle inkomsten en uitgaven op en weet je precies hoe je er nu voorstaat. Hou je al geld over of kom je tekort? Als je een overschot hebt, ben je al op de goede weg. Zorg ervoor dat je met dit overschot een goede buffer aanlegt. Als er iets kapot gaat in huis, kun je dat dan gelijk vervangen.

Hoeveel zou je willen hebben?

 • Wat wil je uitgeven aan je huis? Denk hierbij ook aan een eventuele verbouwing, kunststof kozijnen, zonnepanelen enz.
 • En aan boodschappen?
 • Welke auto wil je rijden?
 • Hoe vaak en waar naartoe wil je op vakantie?
 • Hoe vaak zou je naar dat favoriete restaurant willen?

Het is niet moeilijk om te begrijpen dat je veel meer geld nodig hebt om deze laatste lijst af te werken. Je hebt nu een doel voor ogen en weet hoeveel geld je zou moeten verdienen om dit allemaal werkelijkheid te maken.

Nu weet je dus waar je staat en waar je naartoe wilt. Dit is de basis van elke reis. Weet waar je nu bent en waar je naartoe wilt. Als je doelloos door het leven gaat, zul je nooit rijk en succesvol worden.

Weet wat je bestemming is

Beter, sneller en slimmer werken

Denk nu eens goed na over je huidige baan. Zit er nog verbetering in de manier waarop jij je taken uitvoert? Kun jij nog hogerop of zul je met je huidige functie meer geld moeten verdienen?

Kijk ook goed of jouw werk niet (veel) slimmer kan? Doe het misschien net op een andere manier, zodat alles veel beter en sneller gaat. Laat zien dat je meedenkt met het bedrijf en echt bereidt bent ervoor te gaan.

Als je genoeg “krediet” hebt opgebouwd, kun je eens gaan praten met de baas. Zorg er niet voor dat je alleen maar meer salaris wilt, maar leg ook uit dat jouw werk een stuk efficiënter kan. Zolang de baas meer aan jou kan verdienen, zul je zelf ook een grotere kans hebben op salarisverhoging.

Zorg ervoor dat je een expert wordt op jouw vakgebied. Begrijp me niet verkeerd, iedereen is vervangbaar, maar maak het ze zo moeilijk mogelijk om iemand anders te vinden voor jouw positie!

Besparen op je uitgaven

Aan de ene kant moet je onderzoeken hoe je meer geld kunt verdienen, maar aan de andere kant zul je je uitgaven onder controle moeten houden. Als het jouw niet interesseerd hoeveel je betaalt voor je vaste lasten, laat je misschien wel €100 of meer per maand liggen.

Ik ken weinig mensen die staan te springen om hun financiën door te nemen. De meeste mensen krijgen al slaap als ze eraan denken. Gelukkig hoef je tegenwoordig niet alles zelf uit te pluizen. Op internet kun je gratis alles vergelijken wat je maar wilt. Van abonnementen op radio/tv tot elke verzekering die je maar kunt bedenken.

Vroeger was je hier misschien wel een hele week mee bezig of schakelde je een (dure) tussenpersoon in die alles voor je regelde. Nu kun je het makkelijk zelf. Dat is veel sneller en je bespaart er flink mee.

Het enige wat je dus moet doen is even de tijd nemen, alles vergelijken en gewoon overstappen als het veel goedkoper kan! Simpeler en sneller wordt het niet.

Hoe kun je meer geld verdienen met internet?

Er zijn veel manieren om meer geld te verdienen via internet en in de toekomst zal dat waarschijnlijk alleen maar meer worden. Investeren in van alles en nog wat is tegenwoordig makkelijker dan ooit, maar de risico’s zijn ook een stuk groter.

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat websites nog zo eerlijk en oprecht over kunnen komen. Als de geldkraan dicht gaat, zijn ze zo van het wereldwijde web verdwenen. Zeg maar dag tegen je investering.

Jaren geleden deed ik mee aan de zogenaamde revshare programma’s. Je kocht dan een “aandeel” en daarvoor kreeg je credits om een website naar keuze te promoten. Als beloning kreeg je dan bijvoorbeeld 120% van je inleg terug na bepaalde tijd.

Klinkt zeer aantrekkelijk en niet eens te gek om waar te zijn toch? Maar de grote vraag blijft natuurlijk waar het geld vandaan komt, waarmee ze jou betalen. Het antwoord hierop was heel simpel. Hoe zeer sommigen dit ook ontkende, kwam het overgrote deel vanuit nieuwe investeerders. Lijkt veel op een verkapt piramide-spel waar iedereen je altijd voor waarschuwt.

Op een gegeven moment is de hype een beetje voorbij en loopt het aantal nieuwe leden terug. De website komt in geldnood en gaat allemaal constructies verzinnen om jou niet of minder te betalen. Uiteindelijk gaat de zaak op de fles en is de website opeens verdwenen.

Wat werkt dan wel?

Hoe kun je dan wel geld verdienen met internet? Er zijn vele manieren om een centje bij te verdienen, de één beter dan de andere. Dé ideale manier in mijn ogen is om zelf een platform te maken waarop je bezoekers kunt ontvangen.

Dit kan een website zijn, maar ook een social media pagina of youtube kanaal. Zolang je maar bezoekers krijgt die geïnteresseerd zijn in jouw verhaal. Zelf ben ik deze website begonnen om mijn bezoekers te laten zien dat iedereen rijk en succesvol kan worden. Zelf een eigen website beheren is écht leuk om te doen. Schrijf over jouw passie of waar jij veel verstand van hebt, help andere mensen hiermee en verdien er ook nog flink aan.

Verdienen met je website kan op verschillende manieren:

 • Verdien geld doordat mensen op reclameboodschappen klikken
 • Blog of vlog over bepaalde merken, zodat je door de leverancier betaald krijgt
 • Verkoop je eigen (digitale) product via jouw website
 • Ga aan de gang met Affiliate Marketing

Zelf ben ik een groot fan van de laatste optie, omdat deze het makkelijkste in te voegen is op jouw website. Je kunt hier ook eindeloos veel mee verdienen.

Hoe je meer geld kunt verdienen met Affiliate Marketing

Hoe kun je meer geld verdienen met Affiliate Marketing?

Stel je schrijf over gezond leven. In jouw bericht zet je een linkje naar een verkoopsite van gezonde voeding. Als jouw bezoeker daar iets koopt, ontvang jij daarvan een percentage.

Je hoeft dus geen geleerde te zijn om te begrijpen dat als jij 1000 bezoekers per dag ontvangt, je dus meer kans hebt op een “sale” dan wanneer je 5 bezoekers krijgt. Eigenlijk heb je dus in eigen hand, hoeveel je verdient. Het ligt namelijk vooral aan je inzet en doorzettingsvermogen.

Wil jij meer weten over Affiliate Marketing? Kijk dan eens bij “Rijk worden met Affiliate Marketing” en ontdek alles wat je moet weten over deze unieke vorm van online geld verdienen.

Liever beleggen in aandelen?

Als je niet zo creatief bent om zelf een website te maken, kun je ervoor kiezen in te gaan beleggen in aandelen. Ik zelf heb dit jaren geleden gedaan via een verzekeringsmaatschappij. Het voordeel hiervan is dat het risico minder groot is. Het nadeel is, dat je hier niet rijk van wordt. De pakketten zijn zo samengesteld dat je zo min mogelijk risico loopt om alles kwijt te raken. De winst is dus zeer klein in vergelijking met losse aandelen.

Wil je leren hoe je op een goede manier tóch veel geld kunt verdienen met aandelen? Check dan eerst de gratis handleiding “30 winstgevende aandelen in 5 minuten” van belegginsexpert drs. Harm van Wijk. Je ontdekt dan gelijk of beleggen in aandelen iets voor je is!

Op welke manier wil jij graag meer geld verdienen? Deel jou vraag/opmerking of tip in de reacties hieronder en help ook andere mensen met hun keuze!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

0 Comment

 • A.J.W. van den B juni 7, 2020

  Klinkt aardig maar dan moet je wel digitaal zo handig zijn om een website te kunnen maken of een verhaal hebben voor een blog. Wat voor verhaal kan ik maken als ik een strijkservice heb? Wie heeft gratis ideeën?

 • wim juni 7, 2020

  Hoi A.J.W.

  Met de juiste kennis wordt je er vanzelf handig in. Als je bij mijn blogbericht https://succesvol-leven.nl/website-maken/ kijkt, zul je merken dat het tegenwoordig niet zo moeilijk is om een eigen website te maken. De e-cursus waarin alles duidelijk wordt uitgelegd, is niet gratis, maar voor nog geen €50 krijg je een volledige opleiding over hoe je zelf een website maakt en er (veel) geld mee kunt verdienen.

  Ideeën vinden voor een verhaal bij een strijkservice is misschien makkelijker dan je denkt. Er zijn misschien wel honderduizenden mensen in Nederland en België die een hekel aan strijken hebben. Er zoeken in ieder geval elke maand honderden mensen via google naar termen als “Hoe moet je strijken?” en “Overhemd strijken”. Heb je een website over strijken, dan kun je deze onderwerpen behandelen. Of je schrijft een review over een bepaalde strijkbout.

  Sta je na een tijdje op de eerste pagina van de zoekresultaten op bijvoorbeeld google? Dan ga je steeds meer bezoekers krijgen. Verwerk een paar speciale affiliate linkjes naar goede strijksystemen op bijvoorbeeld bol.com, amazon of coolblue en je verdient een commissie als jouw bezoeker dat systeem koopt.

  Mijn excuses voor deze lange uitleg, maar ik hoop dat je hier iets mee kunt!

  Groeten Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *