juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Hoe kun je extra geld verdienen?

hoe kun je extra geld verdienen met je laptop

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Moet jij iedere maand elk dubbeltje omdraaien? Of zoek je gewoon iets leuks om te doen in je vrije tijd? In dit artikel laat ik zien hoe je extra geld kunt verdienen op internet. Je gaat kennis maken met manieren om zelfs tot duizenden euro’s per maand te verdienen.

Hoe kun je extra geld verdienen met je laptop?

Werk jij fulltime bij een baas en verdien je nog niet genoeg om jouw ideale leven te kunnen betalen? Lees snel verder en wie weet vind jij jouw ideale manier om extra geld te verdienen.

We leven in een geweldige tijd als het gaat om extra geld verdienen. Vroeger kon je een krantenwijk nemen of tomaten gaan plukken. Oftewel je tijd inruilen voor geld. Het grote nadeel hiervan is natuurlijk dat het zoveel tijd kost en dat je tijd een keer op raakt.

Sinds de opkomst van de computer en internet zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar wat zijn nu die mogelijkheden? Hoe kun je extra geld verdienen met je laptop, tablet, mobieltje of pc?

  • Vul enquêtes in
  • Bouw je eigen website
  • Beheer je eigen webshop
  • Maak zelf (digitale) producten
  • Ga handelen in cryptomunten

Enquêtes en andere onderzoeken

Bedrijven en overheden willen graag weten wat de mensen van hun product of dienst vinden. Als ze weten wat de mensen willen, kunnen ze hier op inspringen door betere en mooiere producten aan te bieden.

Betrouwbare programma’s zoals GFK, Euroclix en Toluna bieden je diverse mogelijkheden om jouw mening of ervaring te delen. Het gaat echt niet om lange en saaie vragenlijsten over onderwerpen die je toch niet interesseren. Je bepaalt zelf aan welke onderzoeken je mee doet. Inschrijven is geheel gratis en vrijblijvend!

Extra geld verdienen door je eigen website te bouwen

In mijn ogen één van de beste manieren om extra geld te verdienen is door je eigen website te bouwen. Het voelt geweldig om jouw passie met de wereld te kunnen delen. Pak je dit op de juiste manier aan, dan kun je hier duizenden euro’s per maand mee verdienen!

Schrijf goede artikelen (geoptimaliseerd voor google) waar je bezoeker écht iets aan heeft en je gaat steeds meer bezoekers vanuit zoekmachines krijgen.

De grootste drempel om hiermee te beginnen is dat je misschien geen idee hebt hoe je dit moet doen? Veel mensen denken dat je hiervoor opgeleid of in ieder geval heel slim voor moet zijn. Dit is echter niet waar, want (bijna) iedereen kan hiermee beginnen. Voor een paar euro per maand ben je al “in business” en kun je flink veel geld binnenharken.

Hoe kun je hier dan extra geld mee verdienen? Dat is eigenlijk heel simpel. Je plaatst linkjes op je website naar producten of diensten. Als jouw bezoeker dan overgaat tot aankoop, verdien jij een commissie. Hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer kans dat jij geld verdient met je website.

Wil jij dit op een makkelijke en snelle manier leren? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie echt iets voor jou!

Er zijn nog genoeg andere manieren om geld te verdienen met je website, maar Affiliate Marketing is hét verdienmodel wat jou echt rijk en succesvol kan maken.

Beheer je eigen webshop

Je eigen webshop beheren lijkt veel op het bouwen en onderhouden van een website met behulp van Affiliate Marketing. Het verschil is dat je zelf producten of diensten aanbiedt. Je kunt op internet diverse bedrijven vinden, waar je een kant-en-klare webshop kunt kopen.

Voer jouw producten toe met de juiste prijs en voíla, je bent begonnen. Het moeilijke van een webshop is de manier waarop je klanten gaat trekken. Met reclame op bijvoorbeeld een verkoop website of op een social media platform ga je wat bezoekers krijgen, maar dat is ook geen vetpot.

Enkele jaren geleden hadden wij ook een webshop, maar verder dan 1 verkoop per week kwamen wij niet. Met wat ik nu geleerd heb over bezoekers vanuit google krijgen, zou het al een stuk beter moeten gaan.

Kortom, als je weet hoe je het aan moet pakken, is een webshop een leuke en lucratieve manier om je maandsalaris mee op te krikken.

Maak je eigen (digitale) product

Als je een beetje handig bent, maak je zelf producten (of diensten) en verkoop je die via internet. Je hoeft dan niet persé een volwaardige webshop of website te hebben. Een goede landingspagina volstaat om verkopen binnen te halen. Je kunt jouw product verkopen via een affiliate netwerk.

Andere website eigenaren gaan dan jouw product promoten en sturen potentiële klanten door naar jouw verkooppagina. Je betaalt dan de commissie aan het netwerk en de rest mag je houden! Het voordeel van digitale producten is dat je het maar eenmaal hoeft te maken. Daarna blijft het geld opleveren, terwijl jij je met andere dingen bezig kunt houden.

Schrijf bijvoorbeeld een e-cursus of e-book over iets waar je veel verstand van hebt. Verkoop deze voor een mooi prijsje en zorg voor genoeg bezoekers die erin geïnteresseerd zijn.

Wil je liever fysieke producten maken zoals tuinkabouters, meubels, schilderijen of wat dan ook? Dan zit je al snel aan een webshop vast. Je wilt immers foto’s en prijzen laten zien van jouw creaties.

Een andere optie is om dit puur via social media te doen. Als je andere mensen zover krijgt om jouw berichten te delen, kun je op zo’n manier toch veel klanten bereiken.

Extra geld verdienen met crypto munten

Het handelen in de populaire crypto munten brengt grote risico’s met zich mee. Denk eens aan enkele jaren geleden toen de bitcoin rond de €15.000 per stuk stond. Er verschenen verhalen in de krant van mensen die hun huis verkochten en met dat geld bitcoins gingen kopen.

Hoe je extra geld verdient met bitcoins

Iedereen geloofde namelijk dat de bitcoin in een paar jaar vele malen meer waard zou zijn. Nu zijn we een paar jaar verder en is hij nog maar de helft waard. Er is niets zo veranderlijk als de bitcoin en daarom is het gevaarlijk om hier grote risico’s mee te nemen.

Alleen als je echt weet wat je doet, kun je met succes beleggen in cryptomunten. Voor een leek blijft het puur gokken.

“Speel” alleen met geld wat je bereidt bent te verliezen!

Persoonlijk denk ik er weleens aan om enkele tientjes te beleggen in de wat onbekende munten, gewoon om te kijken wat er gebeurt. Met enkele tientjes ga je echter niet rijk en succesvol worden en dus hou ik het voorlopig maar bij bloggen.

Hoe verdien je duizenden euro’s extra met behulp van internet?

Mijn advies is: Doe precies hetzelfde als iemand, die al zo veel verdient. Kijk bijvoorbeeld hoe die bekende vlogger het doet en doe dat na, maar dan op jouw manier. Je hoeft echt niet het wiel opnieuw op te vinden.

Ik heb in 2018 mijn eigen website gebouwd en ben aan het bloggen geslagen. Dit vind ik heel leuk om te doen en daarom is het ook niet moeilijk om vol te blijven houden. Ik volg hierbij het voorbeeld van Jacko Meijaard. Hij verdient al duizenden euro’s per maand met het beheer van meerdere websites die stuk voor stuk veel geld opleveren.

Check dus Jacko’s verhaal hieronder en ontdek hoe leuk en makkelijk extra geld verdienen kan zijn!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *