juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips Tussen de oren

Wet van de aantrekkingskracht

de sleutel naar succes

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Bijna iedereen heeft er weleens van gehoord, de wet van de aantrekkingskracht of The law of attraction. Of je er nu in gelooft of niet, het is bewezen dat je dingen aantrekt die in harmonie zijn met jouw denkwijze of frequentie.

In dit artikel lees je meer over de wet van de aantrekkingskracht en hoe je hem kunt gebruiken om rijk en succesvol te worden!

Wet van de aantrekkingskracht, wat is dat?

wet van de aantrekkingskracht

Alles in de wereld bestaat uit energie en alles in de wereld beweegt op een bepaalde frequentie, ons lichaam dus ook. Elke minuut van de dag verdwijnen er cellen en komen er cellen bij. Dit verschijnsel zorgt ervoor dat je groeit, dat je verandert door de jaren heen en dat je op het einde tot stof vergaat.

Maar wat is nu die wet van de aantrekkingskracht? Het is bewezen dat energie op dezelfde frequentie elkaar aantrekt als een magneet. Als je bijvoorbeeld met je verkeerde been uit bed stapt, is de kans heel groot dat het heel de dag tegen zit. Het lijkt er dan op dat alles en iedereen tegen je is.

Herken je het verschijnsel dat je geïrriteerd bent omdat je moet haasten om op tijd te komen? Het valt dan op dat er opeens een traktor de weg opschiet voor je neus, het verkeerslicht of spoorwegovergang tegenzit en iedereen opeens 10 kilometer per uur langzamer rijdt dan toegestaan. Je kunt natuurlijk zeggen dat dit toeval is of is het misschien een negatieve uiting van de wet van de aantrekkingskracht?

In het kort komt het erop neer dat je dingen en mensen aantrekt die op dezelfde frequentie zitten.

Kijk maar eens in de wijk waar je woont. Waarschijnlijk zitten de bewoners zo ongeveer op dezelfde frequentie als jij. Ze doen zo ongeveer dezelfde dingen, rijden in vergelijkbare auto’s van ongeveer dezelfde leeftijd. Je verdient ook het salaris wat past bij jouw frequentie of mate van bewustzijn. Ga je je frequentie verhogen, dan verandert je omgeving met je mee.

The secret

De wet van de aantrekkingskracht is pas echt bekend geworden in 2006 toen de film en het boek ‘The Secret‘ uitkwam. Miljoenen mensen over de hele wereld raakten geïnspireerd door dit “eeuwenoude geheim” en sloegen masaal aan het visualiseren!

Echter met alleen denken aan wat je wilt hebben gaat het niet lukken. Je zult er een flinke dosis emotie in moeten leggen en als ideeën je gedachten beginnen binnen te dringen, dien je actie te ondernemen.

Op een stoel blijven zitten en wachten tot het in je schoot geworpen is, zou heel mooi zijn maar helaas iets wat onrealistisch!

Life coaches

Veel (internationale) sprekers gebruiken de wet van de aantrekkingskracht inmiddels in hun seminars en trainingen.

Bob Proctor

Al bijna 60 jaar vertelt Bob Proctor over onder andere de wet van de aantrekkingskracht. Eigenlijk zegt Bob dat de wet van de vibratie de belangrijkste wet is. Als jou lichaam zich in een positieve vibratie bevindt, trek je positieve dingen aan. Voel je jezelf ellendig en loopt het allemaal niet lekker? Dan zit je in een negatieve vibratie en kun je dus alleen maar negatieve dingen aantrekken.

Bob leert hoe je je bewustzijn kunt verhogen, zodat je op die hogere frequentie dingen aan kunt trekken, waar je op dit moment nog geen idee van hebt.

In feite stijgt hierdoor je hele leven naar een hoger level. Je gaat meer verdienen, je ontmoet andere mensen en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Eric Ho en de wet van de aantrekkingskracht

Eric Ho geeft in zijn youtube video’s uitleg over de wet van de aantrekkingskracht. Hij reist de hele wereld over om overal mensen te inspireren en te helpen om hun doelen te bereiken. Op het gebied van meditatie, spiritualiteit en levenslessen heb je met Eric Ho de juiste mentor gevonden.

Hij legt de stappen uit die je moet volgen als je de wet van de aantrekkingskracht succesvol wilt toepassen op elk aspect van je leven.

 • Wat wil je op dit moment?
 • Breng rust in je hoofd door ademhalingsoefeningen, ademen is alles!
 • Sluit je ogen, met je rug recht en je handpalmen naar boven gericht.
 • Visualiseer specifiek wat je wilt. gewoon rijk worden of een leuke partner ontmoeten is niet specifiek genoeg.
 • Zie, voel en ruik het alsof het echt is. Hoe meer emotie, hoe beter en sneller je iets aantrekt.
 • Vraag jezelf waarom je dit wilt en blijf doorvragen zodat er meer emoties loskomen.
 • Als je klaar bent na een paar minuten, adem je diep in en laat je het gaan. Vertrouw erop dat het universum, God of waar je dan ook in gelooft, aan het werkt gaat voor je!

Je zult gaan merken dat er veranderingen plaats gaan vinden. Je krijgt misschien opeens ideeën waar je nog nooit aan gedacht hebt.

Gebruik deze ideeën om je leven een flinke upgrade te geven en je zult je afvragen waarom je dit jaren geleden niet hebt ontdekt!

Michael Pilarczyk

Ook Michael Pilarczyk is de laatste jaren bezig met het geven van lezingen over de wet van de aantrekkingskracht en vele andere onderwerpen. Deze bekende voormalige VJ van TMF en radio DJ bij 538 heeft op 29-jarige leeftijd al zijn geld verloren op de beurs waarna het een tijdje niet zo goed ging met hem.

Gelukkig had hij een goede mentor die hem er bovenop hielp. Op de leeftijd van 37 jaar verkocht hij zijn bedrijf en ging zeilen. Tijdens die lange tocht schreef hij het boek ‘dansen in de hemel’  en kwam tot spirituele inzichten. Hij ontmoette diverse spirituele mentors en schreef daarna een 2e boek genaamd “master your mindset” (lees hier de review) wat over persoonlijke en spirituele groei gaat.

Hoe ga je ‘je mooiste leven’ leven? Deze term gebruikt Michael vaak als hij spreekt voor volle zalen!

Zoals Bob Proctor en Eric Ho spreekt ook Michael Pilarczyk veel over persoonlijke groei, veelal uit eigen ervaring. Voordeel is dat Michael dat in het Nederlands doet. Zoek eens een youtube video van hem op of kijk op michaelpilarczyk.nl voor meer informatie of online cursussen van deze lifecoach!

In de playstore of appstore kun je meditation moments downloaden zodat je op elk moment van de dag even tot jezelf kunt komen met een goede meditatie app.

Meer informatie over de wet van de aantrekkingskracht?

Wil je meer informatie over persoonlijke groei of de wet van de aantrekkingkracht? Kijk dan eens bij “tussen de oren” en ontdek diverse artikelen die over deze onderwerpen gaan.

Op youtube kun je letterlijk duizenden video’s bekijken die hierover gaan. Veel beroemde mensen hebben de wet van de aantrekkingskracht als reden gegeven van hun succes. Je kunt inspirerende video’s vinden van o.a. Oprah Winfrey, Will Smith en vele anderen.

Als je ervoor open staat, kun je alles bereiken wat je maar wilt. Ga ervoor!!!!

Heb jij weleens meegemaakt dat je iets vurig hoopte (of juist niet) en dat het ook uit kwam? Laat het me weten in een reactie onderaan dit artikel!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

0 Comment

 • Eddy Hinders augustus 28, 2019

  Ik ben een man van 60 die is vastgelopen is zijn huidige werk. Het past helemaal niet bij me. Ik wil graag wat anders doen als freelancer of zzper. Ik weet ook precies wat. De concurrentie is echter heel groot. Hoe reëel is dan om de wens om te zetten in de daad ?

  • Wim augustus 28, 2019

   Hoi Eddy,

   Ik heb je inmiddels een e-mailtje gestuurd. Ik wens je veel succes als je besluit de stap te nemen.
   Zoals gezegd, zorg dat je goede research doet en maak dat je iets kunt bieden wat de concurrentie niet heeft.
   Het is ook verstandig om contact met iemand op te nemen, die al heeft bereikt wat jij wilt gaan doen. Hij of zij kan jou misschien waardevolle tips geven.

   Groeten Wim
   Succesvol-leven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *