juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
wet van aantrekkingskracht magneet

Stap 5: wet van aantrekkingskracht

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Hoe werkt de wet van aantrekkingskracht nu precies? En hoe kun je hier optimaal gebruik van maken? In deze 5e stap op weg naar een beter leven, laat ik je kennismaken met deze universele wet die altijd werkt, zowel positief als negatief.

Om bij stap 1 te beginnen, klik je hier!

Wat is de wet van aantrekkingskracht?

Het is bewezen dat alles in deze wereld trilt op een bepaalde frequentie en dat gelijke frequenties elkaar aantrekken als een magneet. De wet van aantrekkingskracht bepaald dus dat alles wat zich op dezelfde frequentie bevindt elkaar aantrekt.

Wil jij een beter leven? Zorg dan dat je op het niveau komt van hetgeen je verlangt. Denk en gedraag je alsof je het al hebt bereikt. In de vorige stap over visualisatie is al gesproken over het feit dat je onderbewustzijn jouw overheersende gedachten probeert waar te maken.

Dus denk groot en word rijk, zoals Napoleon Hill’s gelijknamige boek jou haarfijn uit kan leggen.

De wet van aantrekkingskracht in de praktijk

Iedereen gebruikt deze wet, of ze zich ervan bewust zijn of niet. Wat denk je dat er gebeurt als je met het verkeerde been uit bed stapt en aan het mopperen bent dat ‘het weer zo’n dag wordt’? Juist, de hele dag verloopt dan rampzalig.

Negatief ingestelde mensen trekken over het algemeen negatieve dingen aan. Ze worden vaker ziek dan een positief persoon en het lijkt wel of ze van probleem naar probleem leven. Het leven gaat voor zulke mensen met ups en downs en ze leiden geen stabiel leven. Op deze manier zul je nooit gelukkig worden.

Maar het werkt gelukkig ook andersom, want als je fluitend aan de dag begint, moet er wel heel veel mis gaan, wil je chagrijnig worden. Problemen lijken dan veel kleiner en zijn altijd op te lossen.

Je leeft op een stabiele manier met minder hoge pieken en diepe dalen.

Aardappels

Misschien een heel stom voorbeeld en je zult het misschien af doen als puur geluk, maar pas geleden zei mijn vrouw dat we aardappels moesten halen. Helaas waren we dat die zaterdagmorgen helemaal vergeten.

Zaterdagmiddag hadden we een feestje van een vereniging waar ook een rad van avontuur stond. Je raadt het al, één van de allereerste prijzen die eruit ging, was een zak aardappels, geschonken door een supermarkt. Onmiddelijk schoot door mijn gedachten dat we die nodig hebben en hoe toevallig het was dat ze voor het eerst in al die jaren zakken aardappels verlootten.

Uiteraard wonnen wij gelijk de 1e zak en was ons pieperprobleem opgelost. Natuurlijk komt hier geluk bij kijken, maar hoe groot is nu de kans dat je een zak aardappels wint? Ik had er nog nooit over gehoord!

Misschien was het dan toch de wet van aantrekkingskracht die ons deed winnen. Er waren namelijk 2 personen in de zaal die met hun overwegende gedachten, heel charmant, aan die zak aardappels dacht.

Kijk nu eens bij jezelf of je weleens zulke dingen hebt meegemaakt? Heb je weleens aan een vriend gedacht die je lang niet had gesproken en die je opeens weer tegenkwam? Als je met de wet van aantrekking ‘werkt’, weet je dat toeval niet bestaat en alles met een reden gebeurd.

Zelf aan de slag

Nu je weet dat het ‘universum’ alles in het werk stelt om jouw overheersende gedachten waar te maken, is het tijd om hier gebruik van te maken.

Gebruik stappen 1 tot en met 4 om te bepalen wat je wilt en ga er voor de volle 100% voor. Van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds laat moet je jouw doel en visie voor ogen houden. Wat kun je elke dag doen, om een stapje dichterbij je doel te komen?

Vertrouw erop dat de wet van aantrekkingskracht jouw gaat helpen om het te halen. Zie de kansen die je gaat krijgen en grijp ze aan. Dit is het allerbelangrijkste als je hiermee aan de slag gaat. Het is heel simpel: Doe je niets, verandert er ook niets!

ga een stap terug
volgende stap

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *