juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Visualisatie uitgelichte afbeelding

Stap 4: Visualisatie

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Iedereen droomt weleens over mooie dingen en denkt dan na hoe geweldig het leven kan zijn als je dit of dat  hebt bereikt. Visualisatie heeft met dromen te maken, met als belangrijkste verschil dat je bewust beleeft wat je wilt bereiken. Het heeft dus niets met hopen te maken, maar meer met hoe je de toekomst ziet.

Om bij stap 1 te beginnen, klik je hier!

Wat is visualisatie?

Visualisatie is de vertaling van jou gedachten naar een beeld, wat je levensecht voor je ziet. Het mooie van visualisatie is, dat je jouw ideale wereld helemaal kunt bedenken. Niets is te gek, want alleen jij ziet het zo en niemand anders.

Als jij momenteel in de meest vieze en slechtst betaalde baan ooit zit, kun je zonder problemen visualiseren dat je miljonair bent en op dit moment op de Middellandse zee dobbert op je 30 meter jacht met zwembad en bioscoopkelder.

Creëer je eigen realiteit

Op deze manier creëer je je eigen realiteit. Wij zijn als mensen de enige wezens op deze planeet die dit kunnen. Elk dier op aarde is helemaal in zijn element, behalve de mens. Dit komt omdat mensen zelf hun leven kunnen inrichten op de manier die zij willen. Je kunt zelf bepalen of je bijvoorbeeld in een stad wilt wonen of op het platteland. Zelf bepalen wat je wilt doen voor je geld enz.

Visualisatie is een krachtig middel om jouw doelen te kunnen bereiken, dus gebruik dit ‘wonderlijke’ fenomeen om jouw leven te verbeteren.

visualisatie creëer jouw ideale wereld

Wanneer werkt visualisatie?

Werkt visualisatie alleen als jij dat wilt? Nee, helaas niet. Het aantrekken van dingen of gebeurtenissen werkt altijd, zowel positief als negatief. Als jij denkt dat rijkdom en succes alleen voor anderen is weggelegd, dan is dat ook zo. Als jij denkt dat ook jij succesvol kunt worden, dan heb je ook gelijk.

Jouw onderbewustzijn probeert jouw overheersende gedachten waar te maken, of ze nu goed of slecht zijn en of je ze nu wel of niet wilt. Het werkt dus altijd!

Voedt je onderbewustzijn

Het is daarom van groot belang dat je jouw onderbewustzijn voedt en blijft voeden met de gedachte en visie die jij wilt. Blijf doorzetten zodat deze gedachten een gewoonte wordt. Vertrouw en verwacht dat je het doel gaat halen.

Als andere mensen het kunnen, kun jij het ook! Andere mensen zijn echt niet beter dan jij. Zij dachten vroeger misschien ook wel dat ze het niet konden, maar bleven doorgaan, net zolang tot het gelukt was.

Hoe vaak moet je visualiseren?

Eigenlijk heel simpel, zoals het met zoveel dingen gaat: hoe vaker je visualiseert, hoe beter je wordt. Je kunt je steeds makkelijker verplaatsen in de persoon die je wilt worden. Oefening baart kunst zeggen ze altijd en dat klopt zeker voor visualiseren.

Probeer dus elke dag één of meerdere rustmomentjes te pakken, waarin jij even jouw ideale wereld voor je haalt. Meerdere keren per dag is altijd beter, maar ga het niet forceren. Je moet je er goed bij voelen en het niet als een verplichting zien.

Even gauw, omdat je eigenlijk geen tijd hebt, gaat niet werken. Neem hier echt een paar minuten de tijd voor.

Alleen erover denken helpt niet!

Als je alleen maar je ogen sluit en denkt aan hoe je het zou willen, gaat dit niet werken. Een belangrijk deel, wat niet onderschat mag worden, is emotie. Als je jouw visie voor je ziet, moet je het ook echt beleven.

Je ziet jezelf bijvoorbeeld door het raam kijken naar die nieuwe auto. Je voelt je bijzonder blij en trots dat jij die hebt kunnen kopen. Zie jezelf instappen en het gloednieuwe interieur ruiken. Start hem en ervaar het geluid van de motor en voel hoe je het gas intrapt.

Hoe vaker je visualisatie toepast, hoe makkelijker het wordt om er emotie in te leggen.

Kansen zien en grijpen

Als je hier echt mee aan de slag gaat en gelooft dat visualisatie jouw dromen waar kan maken, zul je zien dat er kansen op je pad gaan komen. Dit kan zijn in de vorm van gedachten die je krijgt of je komt iemand tegen die jou verder kan helpen met jouw doel. Ook kan er een speciale gebeurtenis plaatsvinden waardoor jij in één keer weet wat je te doen staat.

Het is zaak om deze kansen te zien en dan actie te ondernemen. Zonder Actie blijf je dezelfde resultaten houden. Er zal dus iets moeten veranderen, als je een beter leven wilt realiseren.

visualisatie spontaan idee

Persoonlijke ervaring

Enige jaren geleden had ik het probleem dat ik elke maand maar net wel of net niet genoeg geld had om rond te komen. De meeste mensen worden dan depri en klagen tegen iedereen die het wil horen, dat ze te weinig betaald krijgen.

Zelf paste ik visualisatie toe en zag mezelf met 10% meer loon, want ik had in ‘De rijkste man van Babylon‘ gelezen dat je eerst jezelf 10% moet betalen en dan pas de vaste lasten en de bakker.

Na enige tijd kwam er spontaan een gedachte in me op, waar ik mee verder kon. Mijn officiële werkdag begon om 7:45 maar er werd van me verwacht dat ik iets eerder kwam om alles gereed te maken voor de dag. Dit deed ik al jaren, meestal was ik er tussen 7:15 en 7:30.

Opeens kreeg ik het idee, om net zoals de baas, om 6:45 te beginnen. Ik ging dus naar 9 uur per dag, wat 12,5% langer is en ik vroeg de baas om 10% meer loon. Daar ging hij al snel mee akkoord. In de praktijk kwam het erop neer dat ik iets meer dan een half uur vroeger begon, maar daar wel 10% loonsverhoging voor kreeg.

Langer werken is natuurlijk geen oplossing voor de lange termijn, maar voor dat moment was het een flinke stap vooruit. In plaats van mijn levensstandaard te verhogen, spaarde ik die 10% en bouwde binnen no-time een buffer op voor onvoorzienen uitgaven.

Je ziet dat één idee wat door mijn gedachte schoot, mij 10% meer vrijheid opleverde. Geen stress meer of ik het einde van de maand zou halen met mijn salaris, maar zelfs een overschot om te sparen voor leuke dingen.

Visualisatie in het kort

Dus wat zijn nu de stappen voor succesvol visualiseren? Het hoeft helemaal niet lang te duren, enkele minuten is meer dan genoeg!

  • Zoek een rustige plek op waar je niet gestoord wordt en sluit je ogen.
  • Adem rustig in en uit en doe dat steeds langzamer, breng jezelf helemaal tot rust!
  • Bedenkt dan wat jij wilt bereiken en zie jezelf al in de positie dat je hebt hebt bereikt, kijk in de toekomst!
  • Wat zie je en wat voel je? Zie, ruik, hoor, voel en proef  jouw ideale wereld.
  • Blijf in deze flow voor enkele minuten en open dan je ogen.
  • Adem nog enkele malen rustig in en uit en vervolg je dagelijkse bezigheden.
  • Herken kansen en grijp ze met beide handen aan.

Ga hiermee aan de slag en je zult zien dat het ook voor jou de oplossing kan zijn. Stel een doel, hanteer de juiste denkwijze, blijft doorzetten en vertrouw erop dat je het gaat halen. Gebruik dan visualisatie om jouw ideale situtie te schetsen.

ga een stap terug
volgende stap

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *