juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips Tussen de oren

Succesvol worden? 10 Tips!

succesvol worden - tropisch eiland

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

In dit artikel deel ik 10 tips met je om succesvol te worden. Maar wat is succes precies? Eigenlijk kun je iemand pas succesvol noemen als diegene zijn doelen haalt.

Op elk aspect van je leven kun je succesvol worden. Lees verder, volg onderstaande tips op, en ga voor dat succes!

succesvol worden

Positiviteit

Als je succesvol wilt worden in het leven, zul je een positieve instelling moeten hebben. Zwartkijkers zullen nooit veel vooruitkomen met hun geklaag en negativiteit.

Probeer zo min mogelijk om te gaan met negatieve mensen en vermijdt het slechte nieuws uit de media. Schrijf bijvoorbeeld ‘s-ochtends vroeg enkele dingen op waar je dankbaar voor bent. Op deze manier begin je de dag positief.

Zorg ervoor dat je op een goede manier om kunt gaan met stressvolle situaties. Heb je hier moeite mee? Volg dan de online cursus nooit meer zorgen of stress en sta een stuk sterker in je schoenen bij moeilijke situaties.

Specifiek doel nodig om succesvol te worden

Het is belangrijk om te weten waar je naartoe gaat. Zoek dus iets wat je wilt bereiken, maar maak het niet te makkelijk. Uit makkelijke doelen haal je geen voldoening als je ze haalt. Kies een doel wat normaal te hoog gegrepen zou zijn voor je, een doel waarvan je geen idee hebt hoe je het moet bereiken.

Het schiet niet op om bijvoorbeeld veel geld als doel te hebben. Wees specifiek en zeg bijvoorbeeld dat je over precies 1 jaar €25.000 op je bankrekening wilt hebben.

Je weet nu wat je bestemming is, maar het is ook belangrijk te weten waar je op dit moment staat. Denk hier goed over na en zorg dat je elke dag een stapje dichterbij je doel komt.

Succesvolle mensen passen hun doelen en beslissingen nauwelijks aan. Ga dus niet gelijk een ander doel zoeken, als het even tegen zit, maar stuur een beetje bij en blijf volhouden.

Visualiseren

Sluit je ogen en visualiseer dat je je doel hebt bereikt. Wat voor gevoel heb je hierbij? En waarom is dit doel zo belangrijk voor je? Blijf doorvragen zodat er veel emotie bij komt kijken.

Je moet eigenlijk op zo’n manier gaan denken en doen alsof je het al bereikt hebt. Je komt dan als het ware op hetzelfde niveau of frequentie als datgene wat je wilt. Wil je meer weten over visualiseren, kijk dan eens bij de wet van de aantrekkingskracht.

Mediteren

1 stapje verder is mediteren. Je kunt bijvoorbeeld de meditation moments app downloaden via de appstore of playstore. Michael Pilarczyk begeleidt je dan via diverse meditaties om helemaal tot rust te komen en dankbaar te zijn voor wie je bent en wat je hebt. Combineer mediteren met visualiseren om met de juiste mindset aan je doelen te werken!

Wil je succesvol worden? Dan zul je actie moeten ondernemen!

Allemaal heel leuk en aardig dat visualiseren en doelen voor jezelf stellen, maar als je geen actie onderneemt, zul je nooit succesvol worden! Denk na hoe je stap voor stap je doel kunt bereiken en ga er dan voor. Denk niet “ik zal er volgende maand eens mee beginnen”, want dan komt het er waarschijnlijk nooit van. Stel niets uit in de hoop dat de omstandigheden dan beter zijn, er is altijd wel een smoesje te verzinnen waardoor je het uit wilt stellen.

Vergroot je vaardigheden

Zorg dat je een expert wordt op jou gebied. Hoe moeilijker het is jou te vervangen, hoe meer je waard bent. Doe net even dat stapje extra, begin wat eerder of ga iets langer door. Als je met deze instelling werkt, zal dat vroeg of laat gewaardeerd worden. Je gaat dan uiteindelijk meer verdienen of je komt sneller in aanmerking voor promotie.

Let op dat je niet naast je schoenen gaat lopen, want je hebt waarschijnlijk ook collega’s die dit principe niet begrijpen en jou maar een uitslover vinden. Zulke ‘negatieve’ mensen laten waarschijnlijk alles vallen om 17:00 en in de pauze. Ze zullen ook nooit zelf zeggen dat ze wel wat langer blijven als het werk af moet.

Focus op je doel

Als je eenmaal weet waar je naartoe wilt, moet je de focus daarop houden zonder af te dwalen. Leg de focus niet op veel geld verdienen, maar op de manier waarop je het doel wilt bereiken. Als je geld najaagt, zul je nooit blijvend succesvol worden.

Focus je dus op de service die je aanbiedt aan de maatschappij, het geld wat je daarvoor krijgt is een bijzaak, maar natuurlijk wel mooi meegenomen.

focus

Prioriteiten

De focus van je aandacht moet gericht zijn op het einddoel. Probeer dus niet af te dwalen aan minder belangrijker zaken of dingen die je moet verbeteren. Haal eerst je doel en ga dan kijken of er nog verbeteringen mogelijk zijn.

Gezondheid belangrijk als je succesvol wil worden

Als je succesvol wilt worden, moet je ook goed op je gezondheid letten. Zorg dat je goed, gevarieerd en genoeg eet zodat je alle benodigde bouwstoffen elke dag binnen krijgt.

Zorg voor voldoende beweging. Zeker als je een zittend beroep hebt is het belangrijk om hier elke dag aandacht aan te besteden.

Eten en bewegen zijn keuzes die je iedere dag kunt maken.

Het wordt lastiger met slapen, want je moet zorgen dat je genoeg en vooral goed slaapt. Dit is natuurlijk makkelijk gezegd maar als je hier problemen mee hebt is het een kwestie van actie ondernemen om het op te lossen. Kijk eens bij mijn artikel over een goede nachtrust voor tips om dit probleem voor eens en altijd in slaap te sussen!

Lezen

Als je op google zoekt naar succesvol worden, zul je vaak de tip tegenkomen om boeken te lezen. Succesvolle mensen lezen elke dag gemiddeld zo’n half uur. Dan bedoel ik geen doktersroman maar boeken  of tijdschriften om hun kennis te vergroten. Ze krijgen meer inzicht in zichzelf door het lezen van bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Als je succesvol wilt worden, zul je elke dag moeten blijven leren. Zo boek je vooruitgang in plaats van dat je ontwikkeling stilstaat.

Doorzettingsvermogen

Zoals al vermeldt in vele artikelen op succesvol-leven.nl, is doorzettingsvermogen 1 van dé belangrijkste kenmerken van succesvol worden. Als je eenmaal een visie hebt, ga er dan voor, ondanks de vele misschien negatieve reacties van de wereld om je heen. Als het voor jou goed voelt, moet je je door niemand laten stoppen.

En als je plan mislukt en iedereen je zegt: “dat zei ik toch” is het belangrijk om toch door te zetten, dan je aanpak iets aanpassen zodat je wel slaagd!

Succesvol worden door meer zelfvertrouwen

In mijn artikel meer zelfvertrouwen kweken kun je lezen dat doorzettingsvermogen belangrijk is voor het behalen van je doelen. Doorzettingsvermogen krijg je door zelfvertrouwen. Als je diep van binnen weet dat je het kunt, is het makkelijker vol te houden als het even tegen zit.

Barst je van het zelfvertrouwen, dan ben je al een flink eind in de goede richting en kun je alles aan wat er op je pad komt.

denktank

Kennissenkring

Zoals bovenaan bij positiviteit al vermeldt, is het verstandig om niet te veel tijd door te brengen met negatieve mensen. Als je je omringd met succesvolle mensen die al veel hebben bereikt, zul je zelf ook merken dat jou resultaten gaan veranderen. Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet zeggen ze weleens, maar dit is in positieve zin ook zeker waar.

Wil je dus succesvol worden? Omring je dan met die mensen die jou hierbij kunnen helpen en stel de juiste vragen aan de juiste mensen.

Ik weet zeker dat deze tips jou gaan helpen om je leven leuker, aantrekkelijker en vooral ook succesvoller te maken! Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust in de reacties onderaan dit artikel.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *