juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips

Succes boek kopen? Hier de 6 beste opties!!

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Je weet misschien dat alle wijsheid over geld en succes ligt opgeslagen in boeken. Maar welk succes boek moet jij kopen om meer geld te gaan verdienen?

In dit artikel laat ik je boeken zien die jou kunnen helpen aan meer inkomsten, dus lees snel verder en kies jouw favoriet!

Welk succes boek zou je moeten kopen?

Het is moeilijk om een algemeen advies te geven voor het kopen van een succes boek, omdat iedereen andere wensen heeft. De één zou graag leren hoe je moet beleggen op de beurs, terwijl de ander juist meer wilt verdienen met zijn huidige baan.

Boeken zijn een ideaal middel om jezelf te ontwikkelen. Je kunt natuurlijk altijd een cursus van €800 aanschaffen, maar waarom zoveel geld uitgeven. Boeken zijn relatief goedkoop en de tips die je daarin leest kunnen jou ook honderden, zoniet duizenden euro’s per maand extra opleveren.

In de boeken die ik hier kort bespreek staan veel algemene tips. Elk boek gaat echter ook dieper in op een bepaald onderwerp.

Uit eigen ervaring

De onderstaande boeken heb ik zelf gekocht en meerdere malen gelezen. Ik kan je dus een goed beeld geven waar de verschillende boeken over gaan en welke voor jou geschikt is. Zodra je weet welk boek jou rijk gaat maken, klik je op de afbeelding. Daar kun je jouw succes boek direct kopen.

De Rijkste Man van Babylon

Succes boek de rijkste man van babylon kopen

Het unieke aan dit boek van George Clason is de verhaallijn waarin het geschreven is. Door middel van verschillende verhalen uit het oude Babylon worden de 7 gouden regels voor welvaart en welzijn met je gedeeld. Babylon was in zijn tijd een extreem welvarende stad. Dit succes boek laat je precies zien hoe zij zulke rijkdommen konden vergaren.

Met andere woorden dus geen saaie stof waar je jezelf doorheen moet worstelen, maar boeiende verhalen met tips die je zo kunt toepassen in je eigen leven. Ik heb dit boek al zeker 5 keer helemaal gelezen en het blijft inspireren.

Dit boek was voor mij het begin van de ommekeer. Van elke maand rode cijfers en ons spaargeld langzaam zien slinken naar bijna 0 tot een paar honderd euro overhouden elke maand. Dit voelt zo goed en ik ben blij dat ik dit boek enkele jaren geleden heb gekocht.

Jan Modaal's Money Game cover

Jan Modaal’s Money Game

Als je een succes boek wilt kopen, dan is Jan Modaal’s Money Game een goede keuze. Dit boek / bordspel laat jou spelenderwijs al je financiën regelen in slechts 5 minuten per maand. Door middel van 33 stappen op weg naar financiële vrijheid en nooit meer zorgen om geld.

Dit boek neemt je stap voor stap mee. Van meer geld verdienen en besparen tot het opbouwen van een buffer en een zorgeloze toekomst. Je hebt een “bulletproof” systeem in handen voor al je geldzaken.

Ik heb dit systeem inmiddels enkele maanden in gebruik tot volle tevredenheid. Geen stress meer of 4 keer in de week op de bank-app kijken! Lees mijn uitgebreidde review voor meer informatie en een leuke bonus.

Master your Mindset

master your mindset

Het mooie aan het kopen van een succes boek als master your mindset is, dat je als het ware een kijkje krijgt in het leven van Michael Pilarczyk. Deze bekende DJ, VJ en media-man zet zichzelf al jaren in om andere mensen rijk en succesvol te maken.

Hij kan putten uit een jarenlange ervaring met veel geld verdienen, maar ook met alles kwijtraken. Dit boek neemt je mee op zijn reis naar spirituele en financiële vrijheid.

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Kom erachter met dit prachtige boek. Aan het einde van het boek vind je 12 stappen voor een mooier en rijker leven. Volg deze stappen en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

De Laptop Lifestyle

De laptop lifestyle

Als je een manier zoekt om online geld te verdienen, dan zou je het succes boek De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard moeten kopen. In dit boek laat Jacko zien hoe hij van €0 naar tienduizenden euro’s per maand is gegaan door middel van Affiliate Marketing.

Het promoten van producten of diensten is een goede manier om aan een passief inkomen te werken. Je kunt natuurlijk gelijk de volledige cursus (Affiliate Marketing Revolutie) aanschaffen of eerst het boek bestellen om kennis te maken met deze vorm van online geld verdienen.

Rijke Pa Arme Pa

succes boek Rijke pa arme pa kopen?

Dit wereldberoemde, maar vooral ook revolutionaire boek van Robert T. Kiyosaki heeft voor aardig wat opschudding gezorgd. Het boek gaat vooral over het investeren in vastgoed, waar Robert multimiljonair mee is geworden.

Als je geïnteresseerd bent in vastgoed, is dit succes boek zeker een aanrader om te kopen. Het staat niet voor niets al jaren het nummer 1 boek op het gebied van persoonlijke ontwikkeling!

In Rijke pa Arme pa vertelt Robert zijn levensverhaal. Vooral het verschil tussen zijn echte (arme) pa en de rijke pa van zijn vriend. Of de zekerheid van een goede baan met een volwaardig pensioen of de vrijheid en bakken met geld die rijke pa verdient.

Als jij niet van loonstrook naar loonstrook wilt leven, zal dit boek jouw ogen zeker openen.

De kunst van het verkrijgen van geld

PT barnum cover

Dit boek van P.T. Barnum stam uit 1880 maar is nog steeds actueel. De gedachte over hoe je geld kunt verdienen is tijdloos. Dit boek kun je zien als een mooie opstap, omdat je alleen de verzend- en behandelingskosten betaalt.

De verschillende tips, mits goed opgevolgd, leiden automatisch tot meer inkomsten. Naar aanleiding van dit boek heb ik de film over het leven van P.T. Barnum (the greatest showman) inmiddels al meerdere malen gezien.

Het verhaal van een arm jongetje die het tot één van de eerste miljonairs van de V.S. schopt door zijn visie is geweldig om te zien. Het motiveert je om zelf ook het beste uit je leven te halen. Niets is onmogelijk, zolang je er maar voor de volle 100% voor gaat.

Welk boek heeft mij het meeste opgebracht?

Hoewel alle boeken tips bevatten om meer geld te verdienen of juist te besparen is het eerste boek: “De rijkste man van Babylon” mijn favoriet. Misschien omdat dit mijn eerste boek was, maar de ideeën in dit boek hebben mij €600 extra per maand opgeleverd. Vooral de verhalen vind ik leuk om te lezen, beter dan boeken waar alleen de theorie uitvoerig besproken wordt.

Op moment van schrijven heb ik 12 boeken over succes en rijkdom en allemaal bevatten ze tips & tricks voor een beter leven. De ene leest natuurlijk wat makkelijker weg dan de andere, maar elk boek bevat veel waardevolle informatie die je in real-life kunt gebruiken.

Succesvol-Leven boekenplank

Deze boeken en nog vele anderen vind je ook op de Succesvol-Leven boekenplank. Ben je van plan om een succes boek te kopen, kijk dan even op de virtuele boekenplank voor meer informatie of een review!

Welk boek spreekt jou aan en waarom? Het mag natuurlijk ook een boek zijn die je niet op Succesvol-Leven kunt vinden. Laat het me weten in een reactie onder dit artikel!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *