juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Online geld verdienen met affiliate marketing?

digitale marketing

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Als je mensen vraagt wat succesvol leven betekent, zullen de meeste niet direct over online geld verdienen beginnen maar vaak wel over een dikke bankrekening.

In dit artikel ga je een unieke mogelijkheid ontdekken om direct te kunnen starten. Je leert in één klap alles wat je moet weten om met affiliate marketing te beginnen. Lees dus snel verder!

Wat is affiliate marketing?

Online geld verdienen door middel van affiliate marketing is eigenlijk heel simpel uit te leggen.

Je promoot iemand anders zijn product of dienst en ontvangt hier een commissie voor.

Dit kan een percentage of een vast bedrag van een verkoop (sale) zijn.

Dit kun je op verschillende manieren doen. Via een website, blog of bijvoorbeeld via you tube filmpjes of een speciale facebookpagina.

Er zijn mogelijkheden genoeg om op deze manier een centje, of een riant maansalaris bij elkaar te krijgen.

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, hou je het bij 1 website of bouw je een heel online imperium op? The sky is the limit!

Lees hier meer over Affiliate Marketing!

euro tientjes

Online geld verdienen met affiliate marketing stap voor stap.

De volgende stappen laten zien wat je allemaal moet regelen om te starten met affiliate marketing via een website/blog met gratis bezoekers:

  • Product bepalen wat je wilt gaan promoten
  • Domeinnaam registreren
  • Website bouwen en onderhouden
  • zoekwoorden bepalen
  • aanmelden bij een email marketing programma
  • Minimaal elke week nieuwe content plaatsen

Dit lijkt een hele waslijst, maar als je website eenmaal gemaakt is, is het alleen nog regelmatig nieuwe content/berichten plaatsen.

Product bepalen

Als je start met affiliate marketing is het verstandig om te beginnen met een product waar je zelf interesse in hebt, of waar je het een en ander vanaf weet.

Op deze manier is het makkelijker om je business vol te houden. Er zijn diversen affiliate netwerken die producten hebben die je kunt promoten. Bijvoorbeeld paypro of daisycon zijn 2 Nederlandse netwerken die zich hierin specialiseren. Ook zelfstandige bedrijven als bol.com, amazon en aliexpress hebben een affiliate of partner programma.

Je meldt je eigen aan bij zo’n netwerk en je krijgt dan een unieke link die je op je website kunt plaatsen.

Klikken er mensen op je link, dan worden ze doorgestuurd naar een verkooppagina. Gaan ze over tot aankoop van een product of dienst, dan is het ook kassa voor jou!

Domeinnaam registreren

Als je weet welke richting je op wilt met je website is het tijd om een domein vast te leggen.

Als je je eigen op Nederland richt is .nl uiteraard het beste. Als je internationaal wilt gaan promoten zou je beter .com kunnen nemen.

Kijk naar een korte duidelijke naam die gelijk vermeldt waar je website over gaat. Tegenwoordig is de domeinnaam niet meer zo belangrijk voor google, dus je kunt er ook je eigen creativiteit op los laten.

Website bouwen en onderhouden

Nu ga je een website maken die te maken heeft met het product wat je gaat promoten. Op de home pagina vertel je in het kort waar jou website over gaat.

Maak deze niet te lang, want als het saai wordt, klikken mensen gelijk weg! Je bedoeling is natuurlijk om zoveel mogelijk bezoekers op jou link te laten klikken.

Dit ga je doen, door waardevolle content te plaatsen in de vorm van blogberichten. Schrijf teksten van 1000 tot 1500 woorden in heldere, foutloze taal waar je bezoekers echt iets aan hebben. Als je hier hulp bij kunt gebruiken, zou je eens bij deze goedkope cursus tekstschrijven moeten kijken. Dan leer je alles wat je moet weten om een goede “copywriter” te worden

Je website onderhouden wilt dus zeggen dat je regelmatig nieuwe berichten plaatst.

website under construction

Zoekwoorden bepalen

Je wilt natuurlijk dat je goed gevonden gaat worden op google. Dit heb je voor een groot gedeelte zelf in de hand, door goede trefwoorden te gebruiken in je berichten. Bij sites als bijvoorbeeld kwfinder.com kun je dagelijks gratis 5 zoekwoorden intikken. Je kunt dan zien hoe vaak er maandelijks op deze zoekterm wordt gezocht.

Gebruik in het begin een zoekterm van meerdere woorden (long tail keywords). Het aantal mensen wat hier maandelijks op zoekt is misschien niet zo spectaculair groot, maar het zijn wel mensen die echt op zoek zijn naar dat trefwoord.

Daar komt bij dat bij de populaire enkele zoekwoorden heel veel competitie is van andere websites.

E-mail marketing programma

Wil je echt veel geld verdienen met affiliate marketing, dan is een e-mail marketing programma een absolute must.

Als je dit niet hebt, zijn je bezoekers ‘verloren’ als ze van je website verdwijnen. Via een landingspagina laat je geïnteresseerde bezoekers inschrijven voor je nieuwsbrief.

Je komt dan in het bezit van naam en e-mailadres van je bezoeker, daarna wordt hij doorgestuurd naar je product. Voordeel hiervan is, dat je deze bezoeker af en toe nog kunt e-mailen om hem toch nog over de streep te trekken of om hem een andere aanbieding te sturen.

Wekelijks nieuwe content plaatsen

Nu is het zaak om minimaal elke week een artikel te plaatsen zodat je gaat ranken op google. Na enkele weken tot maanden ga je hoger scoren in google waardoor je meer bezoekers op je website mag verwachten.

Hoeveel kun je verdienen met affiliate marketing?

Je kunt oneindig veel verdienen met affiliate marketing. De kunst is om een winstgevende website te maken en onderhouden. Ben je hier een tijdje succesvol mee bezig, dan kun je aan een 2e website gaan denken. Zo kun je zoveel websites maken als je wilt en dus zoveel verdienen als je wenst.

Meer bezoekers  = meer inkomsten.

Als 2% van je bezoekers overgaat tot aankoop van je product, is het wel duidelijk dat je meer verdient als er 1000 i.p.v. 100 bezoekers per maand je site bezoeken.

Hoeveel tijd ben je hieraan kwijt?

Ook dit kun je helemaal zelf bepalen, maar je zou er elke dag mee bezig moeten zijn zodat het een gewoonte wordt.

1 website is nog wel bij te houden, maar wat als je er straks 10 of 20 hebt? Er zijn natuurlijk manieren om veel werk uit te besteden.

Zo kun je bijvoorbeeld teksten laten maken door andere mensen. Je hoeft ze dan alleen nog maar in te voegen op je website en misschien hier en daar te voorzien van een mooie afbeelding.

Online geld verdienen met affiliate marketing, hoe makkelijk is dat?

Geld verdienen met affiliate marketing is simpel maar niet makkelijk. Hiermee bedoel ik dat iedereen met wat hulp een website kan opzetten. Echter elke dag ermee bezig zijn en minimaal elke week een artikel te plaatsen vraagt om enige discipline vanuit jezelf. Ook als je denkt dat je over twee weken miljonair bent, kun je beter iets anders gaan zoeken.

Als je er echt voor wilt gaan en het geduld op kunt brengen tot je gaat ranken in google, dan komt het allemaal goed met je online business!

Voor wie is het geschikt?

In principe is affiliate marketing geschikt voor iedereen met of zonder computerkennis, alleen begrijp ik dat je een beetje overwelmd kan raken als je bovenstaande punten leest. Als je dit allemaal zelf uit moet zoeken, zul je echt wel doorzettingsvermogen moeten hebben. Om maar niet te spreken over alle software die je moet opzoeken om je website compleet te maken. De meeste mensen zullen hier al niet aan beginnen.

Affiliate marketing revolutie

Gelukkig is hier er een oplossing voor, want Jacko Meijaard, een jongen uit Zeeland is al jaren met affiliate marketing bezig. Hij heeft een all-in-one systeem ontworpen wat je van a tot z helemaal op weg helpt. Jacko zelf kan met zijn inkomsten zo vaak op vakantie als hij wilt en als hij thuis komt, heeft hij zijn vakantie alweer terug verdiend!

Het enige wat hij nodig heeft is een laptop en een internetverbinding. Jacko is zeer actief op onder andere you-tube, dus zoek hem eens op! Jacko is voor 100% te vertrouwen, ik gebruik zijn cursus en systeem al jaren.

Jacko heeft een online videotraining waar stap voor stap je website steeds meer vorm begint te krijgen en uiteindelijk ‘live’ op internet staat, zodat je ermee kunt gaan verdienen. Van domeinnaam tot het live zetten van je website, Jacko behandelt het allemaal in korte duidelijke video’s

Marketheme

Hij heeft, samen met een vriend, een thema ontwikkeld voor wordpress. Dat thema heet Marketheme. Met dit thema heb je een alles in 1 programma, dus alles wat je nodig hebt om te starten op internet.

Je kunt hiermee je website bouwen inclusief menu’s, pagina’s, landingpagina’s, pop-ups en nog veel meer.

logo marketheme

Wat zijn de kosten?

De videotraining van Jacko kost slechts éénmalig €47. Een investering in jezelf is nooit weggegooid geld. Hij leert je in vele video’s de kneepjes van het vak zodat je zelf aan de slag kunt. Je hebt alle kennis in huis om oneindig veel te verdienen. Je krijgt levenslang toegang tot de video’s en toegang tot het forum, waar al duizenden affiliate marketeers lid van zijn.

Daar kun je terecht met al je vragen. Ook kun je er veel tips vinden. Online geld verdienen was nog nooit zo leuk en makkelijk! 

Als je besluit om met marketheme aan de slag te gaan, kost dit €67 per maand, maar je kunt ook zelf aan de slag met bijvoorbeeld wordpress. Dit laatste kan een stuk goedkoper zijn maar het is niet handiger en sneller. Je moet namelijk zelf alles uitdokteren en installeren, maar als je hier handig in bent is het een goede optie. Beide opties worden in de videotraining behandeld. Je wordt dus absoluut niet “gedwongen” tot grote aankopen nadat je de cursus hebt aangeschaft.

Geen verrassingen dus en een 30 dagen niet goed geld terug garantie van Jacko zelf! Klik hier voor mijn review over de AMR!

Laat onderaan dit artikel jouw reactie achter of deel deze informatie op social media. Hiermee help je ook andere mensen aan een beter leven!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *