juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips Tussen de oren

Meer financieel zelfvertrouwen kweken!

believe in yourself

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Met dit artikel wil ik je laten zien dat ook jij meer financieel zelfvertrouwen kunt kweken door middel van enkele simpele stappen. Verderop in dit artikel lees je dé mogelijkheid om voor altijd te blaken van het zelfvertrouwen, dus lees snel verder!

meer zelfvertrouwen kweken

Meer financieel zelfvertrouwen is altijd goed

De weg naar succes wordt wel heel lastig als je geen zelfvertrouwen hebt. Je onderneemt niet veel, want “het lukt je toch niet”. “Andere mensen zijn veel beter en kunnen alles bereiken wat ze willen”. Dit zijn de typische gedachten van iemand die meer zelfvertrouwen zou kunnen gebruiken.

‘Waarom hebben zij wel geluk en ik niet’ hoor je ook vaak?  Geluk heeft hier niets mee te maken. Je moet in jezelf geloven, want ook jij kunt alles wat een ander kan en misschien nog wel beter ook!

Zelfbeeld

Hoe zie je jezelf? Ben je succesvol en sta je vol financieel zelfvertrouwen in het leven? Of zie je jezelf als iemand die gewoon zijn ding doet en geen ambitie heeft om vooruit te komen en wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken? Het zelfbeeld of eigenwaarde is van cruciaal belang als je iets wilt bereiken in deze wereld.

Negatief zelfbeeld

Als je er zelf al niet in gelooft, zul je ook nooit ergens met passie aan beginnen. Je leven zal saai verlopen en met enig geluk kom je zonder veel kleerscheuren aan het einde. Dit is een heel deprimerend vooruitzicht.

Als je later terugkijkt naar wat je bereikt hebt, ben je snel klaar met kijken. Waarschijnlijk heb je dan spijt dat je niet voor die promotie bent gegaan of voor die leuke man of vrouw die je elke dag in die koffietent zag.

Hoe anders had het leven kunnen zijn met iets meer zelfvertrouwen. De kunst is dus om jezelf te zien als een topper die alles aan kan wat zijn of haar pad kruist. Je leeft immers maar 1 keer.

Positief zelfbeeld

Hoe anders is het bij een positief zelfbeeld. Je bent veel gelukkiger en pakt alle kansen aan. Er zullen niet veel buitenkansjes onopgemerkt aan jou neus voorbij glippen. Natuurlijk gaat niet alles wat je onderneemt goed. Je zult vaak genoeg opnieuw moeten beginnen, maar als je weet dat je het kunt, vindt je vanzelf de manier waarop het wel werkt.

Je straalt ook zelfvertrouwen uit naar de mensen om je heen waardoor die jou ook waarderen om wie je bent. Loop je met een lach op je gezicht, dan reageren mensen hier positief op!

Meer zelfvertrouwen d.m.v. je lichaamshouding

Je lichaamshouding zegt ook veel over je zelfvertrouwen. Sta je rechtop met de schouders recht en kijk je vol zelfvertrouwen de wereld in? Dan zul je hierdoor veel serieuzer genomen worden.

Sta je krom, laat je je schouders hangen of heb je een ongeïnteresseerde blik in je ogen? Dan hoef je op weinig steun te rekenen van andere mensen.

Laat dus aan de buitenwereld zien dat je zelfverzekerd bent. Oefen een keer thuis in de spiegel, dan kun je precies zien hoe je op iemand anders over komt.

Gebruik je handen om je woorden kracht bij te zetten. Stop je ze in je zakken, kom je over als ongeïnteresseerd. Hou je de armen over elkaar, dan komt dit juist weer te streng over.

Onzekerheid

Veel mensen gaan onzeker door het leven. Ze zijn bang om dingen te ondernemen omdat ze niet geloven in een goede afloop of ze zijn bang voor de reactie van anderen.

Eigenlijk moet je gewoon maling hebben aan de mening van anderen zolang je hun mening maar wel respecteert. Zij kijken op een andere manier naar jou doen en laten als hoe jij ernaar kijkt. De mensen die je het meest dierbaar zijn, zullen je waarschijnlijk ook niet altijd steunen. Zij willen je behouden voor missers omdat ze om je geven! Kun je hier doorheen prikken, dan krijgt je zelfvertrouwen een flinke boost. Als je je doel gehaald heb, zullen de meeste hun mening wel herzien!

Je moet weten dat falen niet betekent dat je er niets van kunt. Alle succesvolle mensen falen weleens in hun leven, maar zij zien dit als een leermoment. Ze proberen het gewoon opnieuw zonder dezelfde fout te maken. Gouden regel is als iemand anders het kan, kun jij het ook en misschien nog wel beter ook. Zoals Thomas Edison al zei:

“Ik heb niet gefaald, ik heb gewoon 10.000 manieren gevonden die niet werken”

Met meer zelfvertrouwen geef je nooit op!

Doorzettingsvermogen

Doorzettingsvermogen is dus zeer belangrijk en het is dan ook raadzaam om ergens voor te gaan waar je je eigen goed bij voelt. Als je iets met liefde en passie doet, geef je niet op bij de eerste tegenslagen. Je komt er veel sterker uit, zolang je het doel maar voor ogen houdt. Als je je doel dan uiteindelijk haalt, kun je trots zijn op jezelf dat je toch doorgezet hebt.

Geef je het wel op en denk je: “zie je wel dat ik het niet kan”, dan zul je weer terugvallen in je oude gewoontes en waarschijnlijk nog onzekerder worden. Om meer zelfvertrouwen te kweken is doorzettingsvermogen een zeer grote factor!

Meer zelfvertrouwen door te lezen

Boeken kunnen ook zeer behulpzaam zijn bij het boosten van je zelfvertrouwen. Er zijn duizenden boeken te vinden boordevol tips om je onzekerheden van je af te schudden.

Vergroot je zelfvertrouwen – Christine Wilding

Als je jezelf niet happy voelt om gelijk aan een cursus te beginnen, wil ik je aanraden om lekker thuis op de bank aan je zelfvertrouwen te werken met een goed boek zoals bijvoorbeeld ‘Vergroot je Zelfvertrouwen’ van Christine Wilding. Via 5 stappen laat ze zien hoe je meer zelfvertrouwen kunt kweken en met volle teugen van het leven kunt genieten.

Deze en uiteraard vele andere boeken kunnen je de tips geven om zelfverzekerder door het leven te gaan. Neem eens een kijkje bij de succesvol leven virtuele boekenplank!

Gezondheid

Ook door goed op je gezondheid te letten kun je zelfverzekerder worden. Door bijvoorbeeld te sporten, kun je de grenzen opzoeken van je kunnen en die wat oprekken. Als dit lukt, tank je automatisch zelfvertrouwen. Als je zoveel mogelijk gezond eet en drinkt, zul je merken dat je beter in je vel komt te zitten.

Ditzelfde geldt natuurlijk voor een goede nachtrust. Uitgerust en lekker in je vel zitten zorgt ervoor dat je positiever tegen het leven aankijkt. Je hebt ook meer zin om iets te ondernemen als je genoeg energie hebt. Lees voor meer info ook eens mijn artikel over een goede nachtrust!

Blijf jezelf

Als laatste wil ik je meegeven dat je vooral jezelf moet blijven. Je bent goed genoeg en laat je door niemand iets anders vertellen. Je hoeft niet altijd een compleet ander mens te worden om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Kijk vooral naar de kleine succesjes die je behaalt en geef deze genoeg aandacht. Geef jezelf af en toe een schouderklopje. Focus jezelf dus op de successen die je haalt, ook al lijken ze klein ten opzichte van de dingen die niet goed gaan. Hemel deze successen wat op zonder te overdrijven uiteraard en probeer de negatieve kanten niet te groot te maken in je hoofd.

Het is nu eenmaal gebeurd, nu is het zaak om het de volgende keer beter te doen. Ik weet zeker dat deze tips je op de goede weg kunnen helpen!

I love me

Blijvend zelfvertrouwen

Het is natuurlijk belangrijk dat het zelfvertrouwen wat je opbouwt niet van tijdelijke aard is. Via de cursus blijvend zelfvertrouwen van Frank de Moei leer je onder meer het volgende:

Je leert….

Je krijgt stap voor stap begeleiding van een professionele coach. Je krijgt opdrachten om in de praktijk te oefenen en kunt dus direct de resultaten zien. Besluit je dit aanbod te nemen, krijg je er nu 3 gratis e-books bij en dit alles tegen een speciale tijdelijk lagere prijs.

garantie

Over Frank de Moei

Frank de Moei is een professionele trainer en coach in ‘gelukskunde’. Hij heeft meerdere diploma’s op het gebied van Life-coaching en positieve psychologie. Bovendien is Frank aangesloten bij de orde van Nederlandse beroepscoaches en het EMCC (de europese mentor en coaching variant). Al jarenlang helpt hij cliënten om meer uit het leven te halen. Al deze ervaring gebruikt Frank om al zijn cursisten te kunnen helpen.

Hij vertrouwt zo op zijn aanpak dat hij een 100% tevredenheidsgarantie geeft op deze cursus. Ben je niet geheel tevreden binnen 30 dagen, dan krijg je zonder problemen je geld terug. Frank wil alleen tevreden klanten, dus je loopt geen risico!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *