juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tussen de oren

Meditation moments

meditation moments app uitgelichte afbeelding

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

In dit artikel laat ik je kennismaken met meditation moments, de meditatie app van Michael Pilarczyk. Je gaat ontdekken wat je met deze app allemaal kunt doen en wat het kost om toegang te krijgen tot alle content.

Lees verder en ontdek of de Meditation app iets voor jou is.

Wat is de Meditation Moments app?

De meditation moments app is een meditatie app voor op je smartphone of tablet die je gratis kunt uitproberen. Aan de hand van muziek en de stem van Michael Pilarczyk kom je helemaal tot rust of visualiseer je jouw ideale leven.

Of je vindt het helemaal geweldig, of je moet er niks van hebben. Feit is wel dat iedereen regelmatig even de rust in zichzelf zou moeten zoeken. Even nergens aan denken, je verstand op nul en even wat tijd voor jezelf pakken. Ook zijn er enkele visualisaties die je kunt beluisteren. Visualiseren is één van de belangrijkste stappen om rijk en succesvol te worden.

Zelf heb ik de app meer dan een jaar geleden geïnstalleerd en ik gebruik hem meerdere malen per week. Gewoon om even de “stress” van de dag opzij te zetten en nergens aan te denken. Ik gebruik de app ook om de visualisaties te volgen.

Sinds een tijdje heb ik de premium versie en toegang tot alle meditaties, muziek en luisterboeken.

Mediteren en visualiseren

Weet je wat het verschil is tussen mediteren en visualiseren?

Mediteren is bedoeld om even een momentje rust te pakken en lekker nergens aan te denken. Even de hectiek van de dagelijkse beslommeringen achterlaten en puur relaxen.

Visualiseren is jouw ideale wereld levendig voor je zien. Om met Michael’s woorden te spreken: “Wat is jouw mooiste leven”? Visualiseren is een belangrijk item op weg naar rijkdom en succes. Volg het stappenplan van Succesvol Leven en leer alles over visualiseren en wat je nog meer moet weten over rijk en succesvol worden op elk gebied van je leven!

mediteren in de natuur

Probeer de Meditation moments app gratis

Zoals zoveel apps kun je ook Michael’s meditatie app gratis downloaden in de App store en google play. Wat kun je verwachten van de gratis versie?

 • meerdere meditaties & visualisaties.
 • enkele muziektracks.
 • niet tijdsgebonden, dus je kunt de app altijd gratis blijven gebruiken.
 • mogelijkheid om offline te luisteren.

Gratis meditaties

Met de gratis meditaties van de Meditation Moments app krijg je al een aardig beeld van alles wat deze app te bieden heeft. Je kunt het bij deze gratis versie laten als je dat wilt. Je geniet dan van verschillende meditaties die je de hele dag door kunt beluisteren.

Begin je dag relaxed of sluit de dag af met een ik-momentje!

Streamen of offline luisteren

Alle meditaties, luisterboeken en muziek kun je downloaden. Het voordeel hiervan is dat je overal kunt genieten van deze app zonder dat het je data kost. Maak gebruik van de app tijdens een lange wandeling en kom helemaal tot rust.

Wat krijg je bij de premium versie?

Gelukkig zijn er niet tal van abonnementen, maar gewoon 1 versie waar je toegang krijgt tot alle content. Als de proefversie je dus bevalt, kun je voor de premiumversie gaan.

Maar is die premiumversie wel de moeite waard?

 • Meer dan 100 meditaties in 6 categorieën, variërend van lengte.
 • Diverse soorten rustgevende muziek in verschillende lengtes.
 • 3 luisterboeken (Dansen in de hemel, Think & Grow Rich en Master your mindset)

De meditation moments

De meer dan 100 meditaties zijn onderverdeeld in 6 categorieën. Het is maar net waar je op dat moment behoefte aan hebt.

 1. Start je dag.
 2. Slaap lekker.
 3. Ontspanning.
 4. Inspiratie.
 5. Visualisatie.
 6. Kids.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen rustgevende muziek af te spelen. Elke categorie bevat meerdere meditaties. Elke meditation kun je dan weer afspelen op verschillende lengtes.

Kortom, je kunt deze app bijna altijd gebruiken. Op elk moment van de dag, maar ook als je maar 10 minuutjes hebt. Mogelijkheden genoeg.

Meditation moments app

Muziek

De vele soorten (achtergrond) muziek ademen een sfeer van rust uit. Als je ergens mee bezig bent in huis of je maakt een lange wandeling, is de muziek op de achtergrond écht een aanrader.

Luisterboeken

De 3 luisterboeken staan garant voor urenlang genieten. Dansen in de hemel gaat over de ups en downs van een wereldberoemde dj en zijn zieke vrouw.

Think & Grow Rich is het boek van Napoleon Hill, waarin hij het geheim van rijkdom en succes tot in detail aan je uitlegt. Uiteraard is het luisterboek de Nederlandse bewerking van dit boek.

Master your mindset is het boek van Michael over persoonlijke groei, zie ook mijn review van dit boek.

Updates

Regelmatig wordt er nieuwe content toegevoegd of aangepast in de Meditation Moments app. Zo blijft het interessant, je komt elke keer wat nieuws tegen. Niet dat je er zo op uitgekeken bent, want voordat je alles zo’n beetje geluisterd hebt, ben je misschien wel maanden verder.

Wat kost de Meditation Moments app?

Zoals reeds vermeldt kun je de Meditation Moments app gratis downloaden. Besluit je echter om voor het volle pakket te gaan, dan zijn er 2 opties:

 • €6,49 per maand via de App store of Google play, per maand opzegbaar.
 • €35,99 per jaar via Ideal (NL) en Bancontact (B).

Wat je kiest is natuurlijk helemaal up-to-you, ik heb zelf voor een jaar gekozen en ik vind het z’n geld meer dan waard. Ik heb er al urenlang plezier van gehad. Als ik de hond uitlaat luister ik nog wel, maar ook ‘s-morgens vroeg en als ik ‘s-avonds naar bed ga.

Wie is Michael Pilarczyk?

Als kleine jongen kwam Michael van Polen naar Nederland. Hij wilde dolgraag bij de radio werken en deed er alles aan om zijn doel te bereiken. Hij werd DJ bij radio Veronica en later was hij nauw betrokken bij de oprichting van radio 538. Misschien ken je hem wel als VJ bij TMF in de jaren ’90. Wil je meer lezen over Michael? Kijk dan bij lifecoach Michael Pilarczyk.

Conclusie Meditation Moments app

Je moet er wel voor openstaan, want als je totaal niets hebt met dat “zweverige” zul je niet overtuigd worden, maar als je twijfelt zou ik toch de gratis versie downloaden in de App store of bij Google play.

Gebruik deze versie een tijdje en als het bevalt kun je de premium versie aanschaffen. Je hebt dan altijd de beschikking over uren materiaal in de verschillende categorieën.

Zelf heb ik lang de gratis versie gebruikt, want ik geef niet graag geld uit aan apps. Deze app is het echter wel waard en je krijgt veel waar voor je geld! Als je over een heel jaar kijkt, is €36 helemaal niet zoveel. het kost slechts 1 cappuccino per maand zoals Michael op zijn website vermeldt.

Enthousiast geworden? Ga naar de Apple Store of Google Play en download de gratis Meditation Moments app

Laat in een reactie hieronder weten wat jouw ervaringen zijn met deze app! Vind je het net zo relaxt als ik, of vind je het tegenvallen?

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!