juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Reviews

Master your mindset Review

Master your Mindset uitgelichte afbeelding

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Master your mindset is een boek wat gaat over persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

In deze review over ‘Master Your Mindset’ lees je alles over de inhoud van dit boek!

Het is het levensverhaal van Michael Pilarczyk, bekend van radio en tv.

Wil jij net als Michael rijk en succesvol worden?
Lees dan snel verder, want dit boek kan jou hiermee echt helpen!

Over Michael Pilarczyk

Michael richt zich de laatste jaren op het helpen van mensen door ze te laten zien hoe zij hun mooiste leven kunnen leven. Hij geeft seminars voor volle zalen in Nederland en leeft op dit moment zijn eigen mooiste leven op Ibiza.

Michael Pilarczyk is als kleine jongen vanuit Polen naar Nederland verhuisd. Hij groeide op in Zoetermeer en was van jongs af aan al geïnteresseerd in muziek. Daar is hij dan ook bekend mee geworden. Hij heeft gewerkt als radio DJ en als VJ bij TMF, waar hij de grootste artiesten mocht ontmoeten en interviewen.

Michael heeft op de harde manier geleerd hoe je succesvol wordt in het leven. Hij raakte al zijn geld kwijt op de beurs, krabbelde weer op, verkocht zijn mediabedrijf voor miljoenen en besloot een sabbatical te nemen om zichzelf te vinden.

Tijdens die sabbatical schreef hij 2 bestsellers: Dansen in de hemel en master your mindset. Ook vertaalde hij het ‘Think and grow rich‘ van Napoleon Hill in het Nederlands. Nu deelt hij zijn levenslessen met iedereen die het wil horen.

Wat kun je in “Master your Mindset” vinden?

In Master your mindset wordt dieper ingegaan op levensvragen als: Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jou mooiste leven eruit en wat wil je nu echt? Deze vragen brengen je het zelfinzicht wat je nodig hebt om succesvol te worden. De tips in dit boek kunnen jou leven totaal veranderen!

Wat vind je van geld?

Veel mensen hebben van huis uit meegekregen dat geld iets slecht zou zijn. Mensen met veel geld zijn arrogant, zijn er niet op een eerlijke manier aangekomen en als je veel geld hebt, ga je alleen maar rare dingen doen.

Natuurlijk zijn er maar zat voorbeelden te noemen van rijke (beroemde) mensen die niet met geld om kunnen gaan. Die alles verbrassen aan wilde feesten en dure sportauto’s. Deze mensen vallen op omdat ze in de media komen, maar van de mensen die wel verstandig met hun geld omspingen zul je weinig horen.

Zij verdienen geld met hun passie, gaan hier verstandig mee om en hebben een comfortabel en gelukkig leven omdat zij dankbaar zijn voor alles wat ze bezitten.

Veel rijke mensen doneren relatief veel aan liefdadigheidsinstellingen. Het is eigenlijk heel simpel: hoe meer geld je hebt, hoe meer je andere mensen of dieren kunt helpen. Geld is dus een middel om meer service te kunnen bieden aan de samenleving.

Als je op deze positieve manier naar geld kijkt, heb je de juiste instelling te pakken om succesvol te worden.

master your mindset ferrari

Investeren en uitgeven

Halverwege Master your Mindset geeft Michael 4 vragen die je jezelf kunt stellen als je wilt investeren of uitgeven. Focus dus niet altijd op hoe duur iets is, maar stel deze vragen en beslis daarna of het een verstandige uitgave is.

 • Wat kost het?
 • Wat levert het op?
 • Kan ik het betalen?
 • Heb ik het ervoor over?

Conditionering

Michael heeft het in zijn boek Master your Mindset en in zijn seminars vaak over conditionering. Conditionering wil zeggen dat je gedachten geprogrammeerd zijn door hoe je opgegroeid bent, je ervaringen en door de meningen van andere mensen.

Je bent misschien opgegroeid met het idee dat alles duur is, miljonair worden niet voor jou is weggelegd en geld niet belangrijk is. Wat voor jou de waarheid is, kan voor een ander misschien wel een leugen zijn.

Michael geeft een mooi voorbeeld van conditionering. Als kind wordt je misschien door je moeder gewaarschuwd voor die grote hond. “Die hond is gevaarlijk en daar moet je voor uitkijken.” Dit is de mening van je moeder, maar jij maakt de associatie in je hersenen dat grote honden gevaarlijk zijn.

Als je jaren later een grote hond tegenkomt, zul je gelijk denken dat hij gevaarlijk is, terwijl iemand anders er naartoe loopt om hem aan te halen. Die ander associeert grote honden met knuffelen.

Zo is het ook met andere aspecten van het leven. Niet iedereen heeft dezelfde ideeën over bepaalde zaken. Dat wil niet zeggen dat die ander het fout heeft, hij of zij kijkt er alleen op een andere manier naar.

Gewoontes veranderen met Master your Mindset

Als je jou conditionering wilt aanpassen om rijker en succesvoller te worden, zul je eerst die oude gewoontes moeten doorbreken. Dit kun je alleen bereiken door ze te vervangen door nieuwe gewoontes. In Master your Mindset worden 6 stappen uitvoerig besproken om dit voor elkaar te krijgen.

 • Kijk wat je écht wilt, wat houdt je nu tegen?
 • Maak er een noodzaak van. Je wilt het niet, maar het moet.
 • Doorbreek je afremmende gedachten en handelingen.
 • Geloof met heel je hart in jou nieuwe gewoonte.
 • Versterk jou nieuwe gewoonte
 • Controleer je nieuwe gewoonte op doeltreffendheid en duurzaamheid.

De meeste mensen kunnen een nieuwe gewoonte niet lang volhouden. In plaats van vervangen, doen ze de oude gewoonte verstoppen en als het even tegenzit, vallen ze weer terug in hun oude gewoonte.

Wet van de aantrekkingskracht

“Onze verbeelding is de werkplaats waarin alle ideeën ontstaan. Met behulp van de verbeeldingskracht van je geest krijgt je verlangen vorm en daadkracht. Alles wat je je kunt inbeelden, kun je waarmaken” -Napoleon Hill in Denk groot, word Rijk-

Om de wet van de aantrekkingskracht te begrijpen, is het noodzakelijk te weten dat alles bestaat uit energie en alles trilt op een bepaalde frequentie. Ben je met je bewuste gedachten en je onderbewustzijn op een bepaalde frequentie, trek je soortgelijke dingen aan in je leven.

Deze wet werkt altijd, zowel positief als negatief. Zijn jou overwegende gedachten gebaseerd op ‘Ik wil geen schulden meer, ‘ dan trek je automatisch meer schulden aan. De Kosmische Intelligentie, zoals Michael het noemt, ziet geen verschil of je het wel of niet wilt. Focus je dus op ‘een rijk leven’ in plaats van iets wat je niet wilt.

Zelfanalyse

Om je mooiste leven te willen leven, zul je eerst helderheid moet krijgen over wat je wilt bereiken. In Master your Mindset staan 3 vragen die je hierbij helpen. Michael heeft een heel hoofdstuk geschreven over de strategie die je kunt volgen om te krijgen wat je wilt.

Erover visualiseren en fantaseren alleen, gaat je niet helpen. Je moet actie ondernemen voordat je de vruchten kunt plukken. Geef antwoord op deze, op het oog, simpele vragen en je hebt een basisplan te pakken.

 1. Wat sta je nu precies?
 2. Waar wil je naartoe? Wat wil je dus bereiken?
 3. Wat staat er op dit moment tussen jou en je doel?
stap voor stap

Actie ondernemen

Als je besluit Master your Mindset aan te schaffen of als je het boek al in je bezit hebt, is het verstandig om de opdrachten uit te voeren die Michael in zijn boek aanreikt. Dan droom en denk je niet alleen maar van succes, maar je neemt ook daadwerkelijk actie om jou droom werkelijkheid te maken. Visualiseren en dromen is één ding, maar het ook uitvoeren is weer iets heel anders!

Als je dit helder hebt, ga je stap voor stap in de richting van jou doel werken. Je hoeft niet de hele weg voor je te zien, want je weet dat je met elke stap een beetje dichterbij je doel komt.

Master your Mindset 12-stappen strategie

Achterin het boek vind je de uitgebreidde 12-stappen strategie die jou rijk en succesvol kan maken als je ervoor open staat.

Stap 6 is dat je een voorbeeld moet zoeken, een rolmodel die op dit moment het leven leeft, wat jij graag zou willen. Bijna ieder succesvol en rijk mens heeft zo’n voorbeeld in zijn leven. Topsporters bijvoorbeeld hebben een jeugdidool.

Wat kost Master your Mindset?

Voor iets meer dan €20 kun je al de hardcover bestellen. Heb je liever een e-book, dan koop je die voor nog geen €10.

Voor wie is Master your Mindset geschikt?

Dit boek van Michael Pilarczyk is geschikt voor iedereen die iets wil bereiken in zijn leven. Zowel financieel als op andere gebieden kun je dit boek gebruiken om meer uit het leven te halen.

Wat vind ik zelf van dit boek?

Ik heb Master your Mindset inmiddels enkele malen gelezen en de manier waarop Michael zijn verhaal vertelt spreekt mij aan. Het leven gaat niet altijd over rozen en je zult altijd tegenslagen tegen komen, maar als je de tips uit dit boek volgt, zul je ook die tegenslagen kunnen overwinnen.

Master your Mindset staat hoog op mijn lijst van topboeken als het over financiële ontwikkeling gaat. Zeker omdat het een hardcover is, waardoor het een net wat luxere uitstraling heeft.

Is succes gegarandeerd met dit boek?

Nee natuurlijk niet! Van alleen lezen, ga je echt niet rijk worden. Als jij geen actie onderneemt, gaat er echt niets veranderen in je leven. Hoeveel boeken je ook leest over deze onderwerpen, je zult er zelf iets mee moeten doen als je rijk en succesvol wilt worden.

Tot slot

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in visualisatie en het realiseren van doelen in het leven, is Master your Mindset een boek wat je zeker verder gaat helpen. Het is geen handleiding of stappenplan om snel rijk te worden, maar Michael beschrijft de manier waarop hij succes heeft behaald.

Succes is voor iedereen anders, maar als je de begrippen in dit boek begrijpt en gaat toepassen, zul je een aanmerkelijk grotere kans hebben om jou droom werkelijkheid te maken.

Al met al is Master your Mindset van Michael Pilarczyk een aanrader die niet mag missen in je collectie. Omdat het een hardcover is, heb je echt een juweeltje in handen en ik raad je aan om dit boek eens te lezen. Koop Master your Mindset nu en verander je leven voorgoed!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *