juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tussen de oren

Life coach Michael Pilarczyk

life coach Michael Pilarczyk

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Life coach en voormalig radio en tv icoon Michael Pilarczyk zet zich de laatste jaren in om andere mensen de weg naar een succesvol leven te laten zien. Hij spreekt vaak vanuit zijn persoonlijke ervaring.

Lees snel verder en laat Michael je de weg naar een succesvol leven wijzen!

Over Michael Pilarczyk

Als klein jongetje kwam Michael vanuit Polen naar Nederland. Hij groeide op in Zoetermeer en wilde altijd al bij de radio gaan werken. Veel mensen zeiden tegen hem dat zo’n doel onhaalbaar zou zijn. Zelfs zijn eigen vader wilde dat hij zou gaan studeren.

Elke dag na school was hij met zijn droom bezig. Op de zolderkamer was hij continu met muziek bezig. Uiteindelijk heeft hij zijn doel gehaald, hij werd DJ bij Veronica. Later was hij betrokken bij de oprichting van radio 538 en werd hij bekend als VJ van TMF. Na vele jaren talloze wereldsterren te hebben geïnterviewd, vond hij het niet meer leuk en besloot te stoppen met radio en tv.

Een mannetje van de bank adviseerde hem om te gaan beleggen op de beurs. Helaas na enkele maanden was hij al zijn geld verloren en zat hij met een schuld van bijna 2 miljoen gulden.

In deze donkere periode in zijn leven, waarin alles de verkeerde kant op leek te vallen, ontmoette hij Dan Peña en leerde van hem hoe je een succesvol bedrijf kunt opbouwen.

Terug in Nederland begon hij een internetbedrijf wat jaren later verkocht werd voor vele miljoenen.

Op 37-jarige leeftijd nam hij een sabatical om te gaan zeilen. Tijdens die lange tocht kwam hij tot spirituele inzichten en vond zijn nieuwe bestemming. Hij schreef onder andere het boek master your mindset en hij besloot om andere mensen te helpen om succesvol te worden.

Samen met Cindy Koeman richtte life coach Michael Pilarczyk de Mastermind Academy op. Samen leren ze jou hoe je het beste uit jouw leven moet halen.

life coach Michael Pilarczyk

Dé quote van life coach Michael Pilarczyk is Leef je mooiste leven

Michael zegt altijd dat je je mooiste leven moet leven. Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Je hebt zoveel potentieel diep van binnen, maar vaak komt het er niet uit.

Waarom lukt dit niet bij de meeste mensen? Waarschijnlijk omdat ze op het juiste moment wachten. Als de tijd rijp is, zeggen ze dan, maar de omstandigheden zijn nooit ideaal, er is altijd wel een smoes te verzinnen waarom je geen actie onderneemt.

Stel jezelf kritische vragen, waardoor je helderheid en inzicht in jezelf krijgt. Je krijgt meer zelfvertrouwen en gaat keuzes maken zonder bang te zijn voor de gevolgen.

Iedereen wil toch vrij zijn? Vrij zijn betekent leven op je eigen voorwaarden. Dingen doen die jij leuk vindt, wanneer jij het wilt. Je wordt niet geleefd door andere mensen. Wil je dit bereiken, zul je als eerste een doel moeten hebben in je leven. Een bestemming waar je naartoe kunt werken. Je moet weten waar je naartoe wilt, maar net zo belangrijk is het om goed te weten waar je nu staat.

Als je over deze stappen goed hebt nagedacht, is het zaak om actie te ondernemen zodat je doel steeds dichterbij komt. Vergeet daarbij niet een positieve mindset te ontwikkelen, want als er negatieve gedachten aanwezig zijn in je onderbewustzijn, zul je nooit positieve dingen kunnen aantrekken.

Advies

advies vragen

Vraag advies aan mensen die er verstand van hebben of die jou doel al bereikt hebben. Vaak vraag je advies aan vrienden of familie, maar omdat die geen expert zijn, gaan die vanuit hun eigen perspectief jou advies geven, wat jou van de wal in de sloot helpt. Je gaat toch ook niet bij de slager langs om relatie advies vragen?

Blijf leren en lezen

Een gelukkig mens is diegene die nieuwe dingen blijft leren. Als je stilstaat in het leven, zul je nooit gelukkig worden. Blijf dus leren en lees bijvoorbeeld eens een boek over persoonlijke ontwikkeling! Michael zelf heeft het boek ’think and grow rich’ van Napoleon Hill vertaald naar het Nederlands.

Verder is het van belang om jezelf te ontwikkelen zodat jou meerwaarde groter wordt. Hoe meer vakkennis je bezit, hoe moeilijker het is om jou te vervangen, hoe meer je waard bent. Dat kan tot uiting komen in je salaris, maar ook in waardering en respect van bijvoorbeeld collega’s en klanten . Geld moet niet je einddoel zijn, maar een middel wat je ontvangt voor jou mate van inspanning en service aan de maatschappij.

Keuzes maken

Iedereen maakt elke dag keuzes. Welke kleren trek je aan? Ga je op de fiets of met de auto? Zoals Michael zegt, moet je de keuze maken waarbij je je goed voelt. Als je voor het ene kiest, verlies je het andere, maar je kunt niet alles hebben in het leven. Durf dus te kiezen, ook als je bang bent dat er altijd iets beters in de toekomst ligt.

De keuzes die je maakt, bepalen jou toekomst. Grijp de kansen die op je pad komen om vooruit te komen en betere resultaten te boeken. Als je ervoor kiest om lekker zo door te gaan, zul je dezelfde resultaten blijven halen. Het is maar net waar je tevreden mee bent.

keuzes maken

Dankbaarheid volgens life coach Michael Pilarczyk

Life coach Michael Pilarczyk heeft het vaak over dankbaarheid. Als je dankbaar bent voor wat je hebt en voor wie je bent, zul je positieve dingen aantrekken in het leven. Als je nooit tevreden bent met wat je hebt, zul je altijd blijven jagen op meer geld en bezittingen. Uiteindelijk keert het zich dan tegen je. Focus je liever op de service die je dagelijks verleent aan de maatschappij, dan komt het geld vanzelf. Sta positief en vol vertrouwen in het leven. Ga uit van je eigen kracht en leef je beste en mooiste leven!

Heb je de slechte gewoonte om te klagen over van alles en nog wat? Ga eens een ochtendje op bezoek bij zieke kinderen in het ziekenhuis. Waarschijnlijk dat je alles wat beter gaat waarderen als je al die ellende ziet.

Wees dus blij en dankbaar met wat je bezit! Het kan altijd slechter.

Cursussen en Events

Michael Pilarczyk heeft enkele online cursussen die je kunnen helpen om succesvoller te worden. Kijk op michaelpilarczyk.nl bij programma’s of bij events en kies voor een mooier leven!

Je kunt je ook regelmatig inschrijven voor een gratis online cursus. In enkele lessen wordt de basis van een beter leven aan je uitgelegd.

Meditation Moments

Life coach Michael Pilarczyk heeft een meditatie app gelanceerd in de play- en appstore. Voor veel nuchtere Hollanders is mediteren misschien meer iets voor een Tibetaanse monnik, maar als je ervoor openstaat om elke dag tijd voor jezelf vrij te maken, kun je hier veel rust en kalmte in vinden.

Je kunt de app downloaden en enkele meditaties gratis ervaren. De rustgevende muziek en zachte zware stem van Michael zijn een goede combinatie om even tot rust te komen. Als je tijdens zo’n meditation moment in een positief gevoel van dankbaarheid verkeerd, is het een goed moment om te visualiseren wat je wilt bereiken in het leven. Je vermengd het dan met emotie, wat de visualisatie extra krachtig maakt.

Zie ook mijn review over de Meditation Moments app of de review van Master your Mindset voor meer over Michael.

Tot slot wil ik je adviseren eens op Michael’s youtube kanaal te kijken. Je vindt daar uren aan interviews, podcasts, video’s en nog veel meer.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *