juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tussen de oren

Life coach Eric Ho

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wil je succesvol worden op elk gebied? Dan kan life coach Eric Ho jou op de goede weg helpen. Hij kan je vertellen hoe je alles kunt krijgen wat je maar wilt door de wet van de aantrekkingskracht (The law of attraction).

Hij is meester op het gebied van meditatie en persoonlijke ontwikkeling. Via zijn honderden you-tube video’s behandelt hij diverse onderwerpen, van hoe je succesvol een bedrijf runt tot yoga in de buitenlucht!

Over life coach Eric Ho

Op 19-jarige leeftijd besloot Eric te stoppen met school, wat ondenkbaar was voor zijn ouders. Er werd van hem verwacht dat hij toch minstens dokter of advocaat zou worden, maar Eric wilde een eigen restaurant-keten opzetten. Binnen 5 jaar was Eric financieel onafhankelijk en had hij meerdere bedrijven.

Op 24-jarige leeftijd had hij al meerdere huizen, sportauto’s en andere luxe spullen waar een normaal mens alleen van kan dromen. Hij voelde echter dat geld hem niet langer gelukkig kon maken en hij raakte in een depressie.

Enkele maanden later was hij in Afrika, waar hij zijn levensdoel vond. Het helpen van andere mensen in nood. Hij richtte H-giving op, een liefdadigheidsorganisatie die zich richt op het bestrijden van HIV/Aids en op onderwijs voor kansarme kinderen in China en Zambia.

Enthousiast door het goede werk, besloot hij om zijn bedrijven volledig te automatiseren. Hij steldde bekwame bedrijfsleiders aan en optimaliseerde alle bedrijfsprocessen, zodat hij zelf zeeën van tijd over had om zich te weiden aan zijn levensdoel: het helpen van mensen. Het geld stroomt nu passief naar zijn bankrekening en zelf reist Eric Ho de hele wereld over.

Hij leert iedereen die naar zijn seminars komt en die zijn youtube video’s bekijkt dat je succesvol kunt worden, zelfs als je met niets moet beginnen.

Spiritueel

Life coach Eric Ho vertelt in zijn you-tube video’s vaak over spirituele onderwerpen als mediteren, yoga en aantrekkingskracht. Door zijn vele reizen naar India en de adviezen van zijn leermeesters daar, zul je veel spiritualiteit terugzien in zijn video’s. Vaak sluit hij af met Namasté, wat vrij vertaald ‘ik buig voor jou’ betekent.

Life coach Eric Ho op YouTube

Eric heeft een eigen youtube kanaal waar hij zijn tips en tricks deelt met al meer dan 160.000 abonnees. Zijn kanaal staat boordevol video’s over verschillende onderwerpen. Ik zal er hier 3 bespreken, maar ik raad je aan om eens wat video’s van hem te bekijken op youtube.

Money Jar system

Het spaarpotten systeem zorgt ervoor dat je steeds rijker wordt als je het op de juiste manier toepast. Het is een heel simpel idee, maar je moet het natuurlijk wel uitvoeren en vol blijven houden!

Het gaat een stap verder dan de “10% is van jezelf” tip in mijn artikel van de rijkste man van babylon (review)

Dit is hoe het meestal gaat: mensen verdienen geld en geven geld uit, maar wat gebeurt er als iemand meer gaat verdienen? Juist, dan gaan ze ook meer uitgeven en zijn ze dus nog steeds altijd blut einde van de maand. In feite komt het Money Jar systeem hierop neer:

 • 50% van je salaris gebruik je voor de vaste lasten, rekeningen en boodschappen.
 • 10% is om te sparen voor iets wat je wilt hebben of voor een vakantie
 • 10% is voor de ‘play’ jar, hier moet je leuke dingen van doen. Deze 10% moet elke maand op.
 • 10% gaat naar liefdadigheid of naar helpen van andere mensen.
 • 10% is bestemd voor passieve inkomsten.
 • 10% is een spaarpot die niet gebruikt mag worden, alleen in noodgevallen

Nu zullen de meesten mensen problemen hebben om van 50% van je salaris te leven, maar dat is simpel op te lossen volgens Eric. Of je verhoogt je inkomen door je waarde te verhogen, of je verlaagt je vaste lasten.

Hier vind je meer informatie over besparen?

Life coach Eric Ho's Money Jar System

The most powerful visualization

De film ‘The secret’ laat zien dat je alles kunt krijgen van wat je maar wilt door het te visualiseren. Zie het voor je, alsof je het al bezit. Life coach Eric Ho doet er nog een schepje bovenop door stap voor stap te laten zien hoe je de wet van de aantrekkingskracht optimaal kunt benutten.

 1. Maak je gedachte leeg door te focussen op je ademhaling. Sluit je ogen, zit rechtop en haal diep adem en adem rustig uit zodat je rustiger wordt in je hoofd.
 2. Wees specifiek in wat je wilt en zie dat exact voor je.
 3. Leg er zoveel mogelijk emotie in als mogelijk. Zie, voel, ruik alsof het al realiteit is
 4. Stel jezelf vragen als: Waarom wil ik dit?, wat ga ik nu doen? en waarom voel ik me dan goed? Blijf doorvragen zodat er zoveel mogelijk emotie aan te pas komt.
 5. Als laatste stap moet je het los laten, geloof erin dat het universum of God voor je aan het werk gaat, maar net waar je in gelooft.

Law of attraction – Sleep technique van life coach Eric Ho

In deze video laat life coach Eric Ho zijn huis zien, terwijl hij vertelt over een slaaptechniek die zijn leven totaal deed veranderen. 95% van je gedachten is onderbewust, je zou dus je onderbewustzijn aan moeten spreken als je iets wilt aantrekken als een magneet. Je normale gedachten zijn dus maar 5% van je denkvermogen en dus niet zo krachtig.

Je onderbewustzijn werkt altijd, ook als je slaapt. Het is dus logisch dat als je 8 uur slaapt, je onderbewustzijn 8 uur bezig is. Daarom is het belangrijk dat je voor het slapen gaan, je onderbewustzijn voedt met gedachten over wat je wilt ontvangen.

Je gedachten verwerken 11 miljoen stukjes informatie per seconde waarvan slechts 40 van je normale gedachten. Kijk dus geen tv en speel niet met je telefoon voordat je gaat slapen, maar doe iets rustigs het laatste uur. Op deze manier wordt je rustiger omdat je minder indrukken ontvangt. Ga je nog even lekker facebooken, dan voedt je het onderbewustzijn met andermans problemen.

Als je dan naar bed gaat, herhaal je de stappen uit de vorige alinea over visualiseren. Net voordat je in slaap valt, kom je in een soort sluimer toestand terecht waar je bungelt tussen je normale gedachten en je onderbewustzijn waarna je in slaap valt met je ultieme wens nog in je achterhoofd. Je onderbewustzijn kan er nu lekker een uur of 8 mee werken.

Je mag er van vinden wat je wilt, zegt Eric, maar het is gratis en niet geschoten is altijd mis!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *