juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Online geld verdienen

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Geld verdienen met Affiliate Marketing

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Iedereen met een pc, laptop of tablet kan geld verdienen met Affiliate Marketing. Wat Affiliate Marketing is, hoe het precies werkt en hoeveel je ermee kunt verdienen lees je in dit artikel.

Wil jij een extra inkomstenbron? Dan is deze passieve vorm van geld verdienen ideaal en het kan gewoon naast je huidige baan!

Wat is Affiliate Marketing?

Misschien heb je er weleens van gehoord. Affiliate Marketing bestaat namelijk al heel lang, maar toen er nog geen internet was, heette het gewoon tussenpersoon. Je kent vast wel “het mannetje wat de verzekeringen regelt”. Kortweg wil Affiliate Marketing niets anders zeggen dan dat je iemand anders zijn dienst of produkt promoot in ruil voor een vergoeding.

In de moderne wereld is het al helemaal ingeburgerd. Denk maar eens aan al die vergelijkingswebsites. Jij kunt gratis vergelijken, maar als je via die website een nieuwe verzekering afsluit, krijgen zij een commissie van de verzekeraar.

Veel websites werken ook op deze manier. Je koppelt een potentiële klant met een bepaald probleem aan een leverancier die de oplossing kan bieden, zo simpel is het eigenlijk. Bijna alles wat er te koop is, kun je promoten, dus kun je altijd wel produkten of diensten vinden waar jij je goed bij voelt.

Lees hier nog veel meer over wat affiliate marketing is!

Geld verdienen met Affiliate Marketing doe je zo!

Het enige wat je nodig hebt is een platform waar je content (inhoud) kunt toevoegen, zoals een website, video- of social mediakanaal. Plaats nieuwe artikelen (blogberichten) en zorg dat ze hoog komen te staan in de zoekresultaten van bijvoorbeeld google. Als je dit goed aanpakt, krijg je steeds meer (gratis) bezoekers naar jouw website.

Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van social media of advertenties om mensen door te sturen naar je website.

In jouw artikelen verwerk je affiliate links. Als jouw bezoeker hier op klikt en tot aankoop overgaat, krijg jij een commissie. Dat kan een paar cent zijn op bijvoorbeeld een e-book, maar ook honderden euro’s op een bepaald softwarepakket.

Je hoeft geen wiskunde gestudeerd te hebben om te snappen dat je veel geld kunt verdienen met Affiliate Marketing. Als 1% van je bezoekers overgaat tot aankoop, verdien je natuurlijk veel meer met 10.000 bezoekers, dan met 1.000 per maand. En stel dat je 2 websites beheerd, of 15? Best lekker toch als elke website €500 per maand oplevert?

Geld verdienen met affiliate marketing? Heb geduld en weet dat het geld wel komt

Geen manier om even snel rijk te worden

Affiliate Marketing is niet geschikt als je na 4 weken al miljonair wilt zijn. Je moet het écht als een extra inkomen voor de langere termijn zien. Het duurt namelijk even voordat jouw artikelen hoog in de zoekresultaten terecht komen. Sommige affiliates hebben binnen een paar weken al een commissie, maar het kan ook maanden duren voordat je pas écht ziet dat het werkt.

Je zult dus consistent moeten zijn. Doorgaan met nieuwe en waardevolle artikelen plaatsen, net zolang tot je eraan gaat verdienen. Als je éénmaal die eerste commissie te pakken hebt, volgt de tweede meestal een stuk sneller. je zult dus geduldig moeten zijn en door blijven gaan zodat je inkomsten blijven groeien!

Extra inkomstenbron

Als je geld gaat verdienen met Affiliate Marketing, heb je een extra inkomstenbron gegenereerd. Toch belangrijk tegenwoordig, want wie weet of wij nog AOW ontvangen tegen de tijd dat we 72 zijn? Heb je pensioen opgebouwd? Lang niet zeker dat je het volledige bedrag kunt innen.

Zorg dus zelf voor een zorgeloze toekomst. Één van de manieren om dat te bereiken is om geld te verdienen met Affiliate Marketing.

Heb je nog geen website?

Vind je dit allemaal best interessant, maar ben je nog geen website eigenaar? Dan heb je 2 opties. Of je blijft eraan denken en dromen, of je komt nu in aktie en gaat er helemaal voor. Iedereen kan het leren zolang je maar toegang hebt tot internet.

Geld verdienen met Affiliate Marketing? Leer dan eerst de basis

Als je niet weet waar je moet beginnen, zul je hulp moeten zoeken. Misschien ken je iemand die een eigen website heeft. Zelf was ik de eerste in de familie die met Affiliate Marketing aan de slag ging en kon dus nergens om advies aankloppen.

Ik kwam enkele jaren geleden een advertentie tegen van Jacko Meijaard. Hij leerde me, via zijn e-cursus, de basis, zodat je direct geld kunt gaan verdienen met Affiliate Marketing. Stap voor stap laat hij in duidelijke video’s zien hoe je een website maakt, artikelen toevoegt en affiliate links plaatst.

Wil jij leren hoe dit allemaal werkt? Bekijk dan even de review van de Affiliate Marketing Revolutie.

Geld verdienen met Affiliate Marketing op een bestaande website

Heb jij al een website of ander platform waar je content op kunt plaatsen en wil je hier graag wat mee verdienen? Dan is Affiliate Marketing zeker aan te raden. Je helpt je bezoekers namelijk een stap verder met hun “probleem” en verdient er zelf ook nog aan! Wat wil je nog meer?

Met een paar tientjes extra zou ik al heel tevreden zijn!

Als je dit puur als hobby ziet en er geen volledig inkomen mee wilt verdienen, kun je volstaan met de (zeer uitgebreidde) basiskennis van de hierboven genoemde Affiliate Marketing Revolutie.

Natuurlijk kun je met alleen de basis ook rijk en succesvol worden, maar dat is meer geluk dan wijsheid en het kost je wellicht jaren om veel geld te verdienen met Affiliate Marketing.

Wil jij honderden tot duizenden euro’s per maand vangen?

Ben jij niet tevreden met een paar extra tientjes per maand? Dan zul je naast de basis, iets extra’s moeten doen. Je kunt natuurlijk voor kwantiteit gaan, door 3 artikelen per week te plaatsen en zo te hopen dat een enkeling op pagina 1 van de zoekresultaten terecht komt.

Waarom zou je veel artikelen plaatsen die toch niet goed genoeg zijn voor pagina 1? Zou het niet beter zou om elk artikel zo goed te maken, dat je ver boven je concurrenten uitsteekt? Dat jij de allerbeste oplossing hebt op het probleem waar mensen naar zoeken via een zoekmachine!

De andere optie is dus om voor kwaliteit te gaan. Je kunt extra vaardigheden leren zodat je met minder artikelen al supergoed scoort en heel veel geld kunt verdienen. Ben jij bereidt om deze stap te zetten? Kijk dan eens op de website van Paco Vermeulen.

Paco verdient elke maand ruim €10.000 met Affiliate Marketing en houdt zeeën van tijd over voor zijn gezin en andere projecten. Hij heeft de vrijheid om te doen wat, waar en met wie hij maar wil. Hij gelooft in overvloed (genoeg voor iedereen) en wil zijn vaardigheden, tips & tricks dan ook graag met je delen.

Lees hier zijn inspirerende verhaal en vraag de gratis les aan! Deze les laat jou het verschil zien tussen wat de meeste affiliates doen en hoe top-affiliates het aanpakken. Oftewel het verschil tussen een paar tientjes en duizenden euro’s per maand verdienen met Affiliate Marketing.

Paco heeft 12 jaar ervaring als internetondernemer en heeft al zijn ervaringen samengebracht in één e-cursus.

Deze e-cursus is geschikt voor jou als je:

Kortom, als jij voor het echte geld en echte vrijheid wilt gaan, is deze e-cursus op jouw lijf geschreven. Nogmaals, als je niet bekend bent met artikelen plaatsen op een website, social media of youtube, dan is deze cursus minder geschikt. Kies dan eerst voor de AMR en zorg dat je de basis onder de knie krijgt!

Nog vragen of opmerkingen? Laat hieronder een bericht achter of vul het contactformulier in. Ik geef dan zo spoedig mogelijk antwoord!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *