juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
geld mindset

De juiste geld mindset, hoe denk jij over geld?

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Bezit jij de juiste geld mindset om die briefjes aan te trekken als een magneet? Of lijkt het maar niet te lukken en heb je het idee dat veel geld niet voor jou is weggelegd?

De hieronder genoemde tips kunnen jou weleens doen veranderen van een chagrijnig persoon zonder geld, naar iemand die onbezorgd van het leven geniet, dus lees snel verder!

Wat is geld mindset?

Maar wat is nu zo’n juiste geld mindset? En waarom is het zo belangrijk dat je op de juiste manier tegen geld aankijkt? Als je de intentie hebt om veel geld te verdienen, zul je vertrouwd moeten raken met het idee van welvaart. Als jij je comfortabel voelt als het over (veel) geld gaat, heb je de juiste geld mindset te pakken.

Ben je echter altijd bang om geld uit te geven, of nog erger, om het kwijt te raken, dan zul je merken dat je nooit genoeg geld kunt bemachtigen. Je leeft immers altijd met de angst alles kwijt te raken.

Het is dus belangrijk dat je op een goede manier naar geld kijkt. Zie het als een hulpmiddel om jouw leven in te delen hoe jij dat wilt.

de juiste geldmindset hebben

Geld is belangrijk!

Als je in een moderne maatschappij leeft, zoals wij hier in West-Europa, dan is geld heel belangrijk. Mensen die het tegendeel beweren, hebben vaak zelf te weinig geld of willen niet inzien dat geld hun leven een stuk aangenamer maakt.

Stel jezelf eens voor dat je een overvloed aan geld hebt. Je kunt dit geld gebruiken om ‘service’ te verlenen aan de wereld via producten of diensten. Met jouw geld kun je dan mensen over de hele wereld helpen met hun probleem.

“Gebruik geld en hou van mensen, draai dit niet om”

Bob Proctor

Let er wel op dat geld nooit een drijfveer mag zijn. Doe iets waar je in gelooft en het geld komt later wel. Biedt producten of diensten aan waar jouw klanten echt mee vooruit kunnen en de beloning komt dan vanzelf.

Ga verstandig met geld om.

Geniet ervan om geld uit te geven. Zie het als een middel om leuke dingen mee te doen, maar waak ervoor dat je niet onnodig veel geld verkwist.

Het grootste probleem is dat veruit de meeste mensen altijd geld tekort komen. Dit komt omdat wij geneigd zijn, altijd meer te willen. Als we dus €50 extra per maand gaan verdienen, zal dit bedrag net zo snel uitgegeven worden. Dit probleem doet zich voor in alle lagen van de bevolking.

Je kunt zeggen dat het jou niet overkomt als jij het salaris van je overbuurman zou verdienen. Die verdient bakken met geld en koopt elke 3 jaar een nieuwe auto. Grote kans dat die overbuurman met dezelfde problemen rondloopt als jij: Altijd geld tekort!

Je zult dus een zekere levensstandaard moeten opzetten waar je tevreden mee bent. Ga je dan meer verdienen, dan kun je dit geld gebruiken om je vermogen op te bouwen. Zoek er een mooie bestemming voor, die jou geld oplevert. Je kunt natuurlijk elke cent extra op je spaarrekening deponeren, maar bedenk wel dat geld wat opgepot wordt, niets waard is.

Geld heeft pas waarde als het aan het werk gezet wordt.

Welvaartsbewustzijn door visualisatie

Om de juiste geld mindset te pakken te krijgen is het heel belangrijk dat je jezelf in al in het bezit ziet van veel geld. Dit zogeheten visualiseren is een krachtig middel om te bereiken wat je maar wilt. Dit is absoluut geen hocus-pocus en heeft niets te maken met dromen en wensen. Als je visualiseert ga je ervan uit dat je het al hebt ontvangen.

Bij dromen of wensen hoop je dat je het gaat bereiken, bij visualiseren weet je dat je het gaat bereiken. Dat is een groot verschil.

geld mindset - onderbewustzijn

onderbewustzijn

Jouw onderbewustzijn kent geen verschil tussen waarheid en fictie. Alles wat je aanbiedt in jouw gedachten, zal jouw onderbewustzijn voor waar aannemen. Als baby en klein kind zijn wij zo geprogrammeerd. Zonder na te denken werk je de dag af. automatisch aankleden, ontbijten, autorijden en ga zo maar door.

Dit alles doe je zonder hier bewust over na te denken, omdat je het al zo vaak gedaan hebt. Op deze manier kun je zelf jouw onderbewustzijn programmeren door het te blijven voeden met het idee dat je het doel al hebt bereikt.

Probeer elke dag enkele minuten voor jezelf te pakken. Zoek een rustig plekje, sluit je ogen en zie jezelf als je je doel hebt bereikt. Wat voel je? Wat zie je? Doe dit zo specifiek mogelijk. Zie jezelf niet met veel geld, maar zie jezelf bijvoorbeeld met een salaris van €10.531 per maand.

Als je veel geld visualiseerd, is het voor ‘het universum’ niet duidelijk hoeveel je wilt. Voor iemand van de andere kant van de wereld is €1000 per maand namelijk al veel. Zorg er dus voor dat je veel details gebruikt als je jouw ideale leven samenstelt. Wees duidelijk, wat wil je nu echt?

Als je hier serieus mee aan de slag gaat, zul je merken dat er kansen op je pad gaan komen. Dit kan zijn doordat er ideeën door je gedachte schieten of misschien kom je ineens de juiste persoon tegen die jou op de goede weg kan helpen.

Weg met die comfortzone

Als je eenmaal vastberaden bent om jou plan uit te werken, zul je merken dat je buiten jouw veilige omgeving moet treden om het voor elkaar te krijgen. Je zult het spannend en misschien ook angstig vinden om paden te betreden waar je nog nooit bent geweest.

Maar als het goed voelt, weet en verwacht je dat je het tot een goed einde gaat brengen.

De juiste geld mindset te pakken? Dan aktie!!!

Nu je dit zo leest zul je het er missiën helemaal mee eens zijn. Misschien denk je al vaak aan hoe het zou zijn als je genoeg geld zou hebben, maar met alleen lezen en denken kom je er niet. De laatste stap in dit proces is actie ondernemen. Als je echt een goede geld mindset wilt kweken, zul je buiten het informatie verzamelen en visualiseren toch echt in actie moeten komen. Kijk of een goede cursus of een goed boek jou op de juiste weg kan helpen!

Dus nog even in het kort de stappen voor een goede geld mindset:

  • Voel je comfortabel als je over geld praat
  • Geld is wel degelijk belangrijk
  • Geld moet rollen, pas dan heeft het waarde
  • Programmeer je onderbewustzijn op welvaart
  • Zie kansen, onderneem aktie en volg je intuïtie

Op mijn boekenplank (Succes Boeken) vindt je boeken die je aan de juiste (geld) mindset kunnen helpen. Ga voor iets wat makkelijk wegleest zoals ‘De rijkste man van Babylon’ of duik vol in de theorie met ‘Denk groot & word rijk’ en ik weet zeker dat dit jou op weg helpt naar een rijker en meer succesvol leven!

Ben jij iemand die vooruit wilt in het leven, maar niet goed weet waar je moet starten? Laat dan hier je naam en emailadres achter om informatie en tips te ontvangen over hoe ook jij rijk en succesvol kunt worden. Je ontvangt direct tips om geld te besparen. Besparen is tenslotte ook een manier om aan meer geld te komen!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *