juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
geld maakt gelukkig

Geld maakt gelukkig – Alles over financiële groei!!

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Ben jij zo iemand die denkt dat geld niet gelukkig maakt? Waarschijnlijk komt dit omdat je dit van andere mensen hebt gehoord. Die mensen hebben waarschijnlijk zelf niet veel geld, of ze houden vol dat ze niet veel nodig hebben.

Onderzoek wijst uit dat je wel degelijk gelukkiger kunt worden als je meer geld hebt, Lees snel verder en kijk of geld jou ook gelukkig kan maken!

Intro geld maakt gelukkig

Mensen zeggen vaak dat geld het kwaad zelf is en dat je van veel geld alleen maar gekke dingen gaat doen. Natuurlijk klopt dit in sommige gevallen, maar denk aan wat je allemaal kunt doen als je genoeg geld voorhanden hebt.

Rijke mensen zorgen voor werkgelegenheid, doneren aan goede doelen en zijn vaak sponsor van een evenement. Hoe kun je zeggen dat geld slecht is, als je er zoveel goede dingen mee kunt doen?

In dit artikel leer je hoe je met geld om zou moeten gaan en hoe je rijk en succesvol kunt worden als je de juiste stappen volgt. Pik er de punten uit die jou het meeste aanspreken en start vandaag nog, want geld maakt wel degelijk gelukkig!

geld maakt gelukkig

Rijk worden met je gewone baan

Iedereen kan rijk worden, zelfs met je 9 tot 5 baan. Om dit te bereiken, zul je wel je zaakjes goed op orde moeten hebben. Gewoon afwachten wanneer het geluk een keer jou kant op valt of wanneer de tijd rijp is, gaat jou niet helpen.

Het bejaardenhuis zit vol met mensen die hun hele leven hebben gewacht op die ene kans op rijkdom en succes. Kies jij dus voor zo’n leven, of neem je het heft liever in eigen handen?

Expert op jouw vakgebied

salaris

Zorg dat je een expert wordt op jouw vakgebied. Hoe beter je bent, hoe meer je zou kunnen verdienen. Hoeveel je verdient is een reflectie van de behoefte naar je werk, je vaardigheid en de moeilijkheid om je te vervangen.

De behoefte of vraag is al aanwezig, anders zou je niets te doen hebben. De kunst is dus om zo goed in je werk te worden dat je als een expert gezien wordt en moeilijk te vervangen bent.

Uit persoonlijke ervaring kan ik je vertellen dat dit echt werkt. Ik bleef als 1 van de 2 werknemers over op de afdeling, terwijl de rest werd ontslagen tijdens de recessie jaren geleden. Veel van die ontslagen werknemers hadden de mentaliteit om zo weinig mogelijk werk te doen voor zoveel mogelijk geld.

Als je inzet goed is en je blijft jezelf ontwikkelen, heb je een streepje voor op de rest die ‘alleen maar aanwezig’ zijn, het minimale doen en elke keer zeuren dat ze te weinig betaald krijgen. Meer geld maakt jou dan gelukkig omdat je het verdiend hebt. Je komt nu beter uit aan het einde van de maand of je kunt meer sparen dan je al deed.

Opslag

Als je steeds meer een expert wordt, kun je eens informeren hoe jou toekomst eruit ziet bij het bedrijf waar je werkt. Denk mee aan hoe het beter kan en niet alleen aan je eigen salaris. Het is geven en nemen in het leven, dus denk ook aan hoe je jou vaardigheden beter kunt inzetten voor het bedrijf.

Ik spreek soms mensen die ontevreden zijn met hun salaris en ik geef altijd het advies om met de directie te gaan babbelen. Helaas nemen ze die stap niet, maar ze blijven wel dagelijks zeuren dat ze te weinig betaald krijgen.

“Als ik er €100 bij krijg, ga ik beter mijn best doen” hoor ik vaak, maar je moet zelf actiever worden in plaats van te wachten op die ene meevaller. Als je uit jezelf beter je best gaat doen, is de kans veel groter dat je er €100 bij krijgt.

Betaal eerst jezelf

Geld maakt gelukkig door als eerste jezelf te betalen. Jij werkt voor je geld, het is dan nogal vreemd dat je eind van de maand niets over hebt om zelf te houden.

Als je eerst jezelf betaald zodra je salaris hebt ontvangen, kan niemand dat meer van je afpakken. De belastingdienst werkt ook zo, want voordat jouw loon gestort wordt, zijn zij al met een groot gedeelte aan de haal.

boekcover de rijkste man van babylon

In het boek ‘De Rijkste Man van Babylon‘ wordt erop gehamerd dat je tenminste 10% van je salaris aan jezelf betaald. Dit gedeelte is van jou en van niemand anders. Veel mensen haken af bij deze gedachte omdat 10% niet haalbaar is voor ze, maar ik zal je laten zien dat het best te doen is, als je met een kritische blik naar je financiën kijkt.

Check je uitgaven

Zorgen dat je inkomen stijgt is één manier om aan die 10% te komen, maar het is ook handig om eens met een kritische blik naar je uitgaven te kijken. 10 jaar geleden kon je misschien net rond komen. Nu zit je misschien met hetzelfde probleem terwijl je wel veel meer inkomen hebt.

Mensen zijn geneigd om meer uit te geven zodra het salaris verhoogd wordt, maar zo kom je nooit uit de problemen en stress. Maak een onderscheid tussen noodzakelijke uitgaven en luxe uitgaven. Kijk naar je abonnementen en verzekeringen. Hier kun je al gauw enkele tientjes per maand op besparen.

Maak gebruik van een financieel overzicht van al je inkomsten en uitgaven. Op deze manier zie je precies hoeveel je overhoudt en waar je op kunt besparen. Check mijn ultieme bespaartips om honderden euro’s per jaar over te houden!

Buffer

Gebruik jou spaargeld ten eerste voor de opbouw van een goede buffer tegen onvoorziene uitgaven. Deze buffer gebruik je bijvoorbeeld voor een nieuwe wasmachine of combi-ketel als deze er plotseling mee ophouden.

Op Nibud.nl kun je precies de hoogte van jou buffer uitrekenen. Gebruik deze tool om te zien hoeveel jij persoonlijk nodig hebt als reservepotje.

Als je een goede buffer hebt opgebouwd, leef je al een stuk minder gestressed. Je kunt nu immers onvoorziene uitgaven opvangen.

Financiële kennis

Een andere manier waarop geld gelukkig maakt is dat je precies leert hoe geld werkt. Nadat je buffer is gevuld, heb je nu elke maand minimaal 10% van je geld over. Hoe kun je deze 10% nu zo gaan inzetten dat het extra geld voor je gaat verdienen?

geld maakt gelukkig, rijke pa arme pa

In Rijke pa, arme pa vertelt Robert Kiyosaki jou precies hoe het zit met financiële kennis. Hij spreekt in dit boek over 3 vormen van inkomen:

 • Arbeidsinkomen
 • Portfolio inkomen
 • Passief inkomen

Arbeidsinkomen is het salaris wat je verdient door er fysiek voor aanwezig te zijn. Je werkt voor dit geld en mag daarvoor als beloning een groot gedeelte afstaan aan de schatkist. Dit is dus eigenlijk de slechtste manier om geld te verdienen. Je houdt hier het minste aan over en hoe meer je gaat verdienen, hoe meer belasting je moet afdragen.

Portfolio inkomen is als het ware je papieren inkomen. Dit geld verdien je onder andere met aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.

Passief inkomen is waar je de focus op moet leggen. Bij deze vorm van geld binnen harken betaal je de minste belasting en je hoeft hier vrij weinig voor te doen. Naast je baan zou je dus moeten zorgen voor een extra passief inkomen.

Verschil tussen activa en passiva

Activa zijn zaken waar je geld aan verdiend terwijl passiva geld uit je portemonnee trekken. Zoek samen met een financieel expert activa die jou elke maand geld gaan opbrengen. Van deze opbrengsten mag je weer 10% zelf houden en die andere 90% laat je weer voor je werken.

Op deze manier bouw je meerdere bronnen van inkomsten op, die jou uiteindelijk financieel onafhankelijk kunnen maken, zodat je kunt leven op jou voorwaarden! Een voorbeeld van activa opbouwen is door in vastgoed te investeren. Met de verhuur van vastgoed, kun je stinkend rijk worden, terwijl je hierover weinig belasting betaald. Lees meer hierover in rijk worden met vastgoed.

Passiva liggen altijd op de loer, want de meeste mensen gaan meer uitgeven op het moment dat ze meer gaan verdienen. Je koopt een groter huis, dikkere auto en gaat wat vaker naar een restaurant of op vakantie.

Deze mensen zullen altijd in dezelfde financiële situatie blijven hangen, want elke euro die ze extra verdienen geven ze weer uit. De kunst is om uiteindelijk te gaan leven zoals jij wilt, door een gedeelte van de inkomsten uit je activa te gebruiken.

Spaarpotjes systeem

Money Jar System

Zoals zakenman, internationaal spreker en schrijver Eric Ho aangeeft, kun je nog een stapje verder gaan met sparen. Die 10% is wel leuk, maar als je het ‘spaarpotjes systeem’ gebruikt, kun je pas echt rijk worden. Het werkt als volgt:

 • 50 % van je loon is voor vaste lasten
 • 10% is om te sparen
 • 10% is om leuke dingen van te doen
 • 10% gaat naar liefdadigheid
 • 10% is bestemd voor passief inkomen
 • 10% gaat naar je buffer

Bijna iedereen zal zeggen dat 50% te weinig is om alle rekeningen van te betalen. Eric Ho zegt heel simpel dat je dan moet zorgen dat je meer verdiend. Nu is dit makkelijker gezegd dan gedaan en vind ik het handiger om het alleen te hebben over het deel wat je daadwerkelijk kunt sparen.

Natuurlijk moet je doel zijn om meer inkomsten te krijgen, maar je kunt nu al starten met Eric’s spaarpotjes.

de spaarpotjes

1/5 deel van wat je spaart is dus bedoeld om uit te geven aan vakanties, auto, huis enzovoorts.

1/5 deel is moet je besteden aan leuke dingen. Ik adviseer je dan ook om dit bedrag te pinnen en ervoor te zorgen dat dit eind van de maand op is. Je moet immers regelmatig wat leuks doen met je geld. Bestel eens een extra keer pizza of chinees en ga lekker een dagje weg.

Het is bewezen dat als je veel geld wilt ontvangen, je ook geld weg moet kunnen geven. Daarom is het belangrijk dat je 1/5 deel van je spaargeld uitgeeft om andere mensen te helpen.

Het 1/5 deel wat bestemd is voor passief inkomen is het belangrijkste. Door dit gedeelte slim te investeren ga je meer verdienen waardoor alle spaarpotjes nog sneller worden gevuld.

Het laatste deel van je spaargeld is dan bedoeld om vast te zetten. Gebruik deze buffer alleen voor noodgevallen.

Deze methode gaat jou zeker helpen om rijker te worden en geld maakt op deze manier zeker gelukkig op de lange termijn. Pin je eigen niet vast op de percentages, want die kun je zo aanpassen dat het voor jou goed voelt.

Zelf gebruik ik dit systeem ook. Je kunt bij de meeste banken online spaarpotjes aanmaken zodat je precies bij kunt houden hoeveel je in elk potje hebt zitten.

Investeren

Geld maakt pas gelukkig als je er meer van binnenkrijgt, als dat je uit kunt geven. Op dat moment voel je geen stress meer en kun je leven op jou manier. Om dit te bereiken zul je, naast je huidige baan, moeten investeren en herinvesteren in activa.

Denk er wel goed over na voordat je ergens je geld in stopt. Het moet op een verantwoordde manier worden geïnvesteerd, anders loop je kans je hele bedrag kwijt te raken. De voorbeelden die ik je op deze website laat zien, zijn daarom voor eigen risico. Doe altijd zelf goed onderzoek naar de mogelijkheden en risico’s voordat je hieraan begint.

Spaarprogramma’s

Een ander voorbeeld van hoe je extra geld kunt verdienen of besparen is door mee te doen aan spaarprogramma’s. Zo kun je bij GFK sparen voor veel korting op bepaalde produkten of zelfs voor extra cash op je bankrekening via euroclix. Klik op de banners hieronder voor meer informatie en om je in te schrijven:

Affiliate Marketing

Bij affiliate marketing verdien je geld door mensen door te sturen naar een product of dienst. Als zij dit dan aanschaffen krijgt jij een commissie. Alle grote vergelijkingssites werken op deze manier en het is dus helemaal legaal en ingeburgerd. Als je iedere dag meerdere emails ontvangt met de melding dat je weer geld verdiend hebt, maakt geld echt wel gelukkig!

Via een eigen website, facebook, youtube en tal van andere manieren kun je producten en diensten promoten en zo een “centje” bijverdienen. Natuurlijk klikt niet iedere bezoeker door naar hetgeen jij promoot, maar een percentage zal dat wel doen.

Er zijn doodnormale mensen zoals jij en ik, die met deze methode, meer dan een volwaardig maandsalaris verdienen. Zij werken niet voor een baas die ze verteld wat en wanneer ze iets moeten doen. Zij zijn eigen baas en bepalen zelf hun leven!

Wat heb je allemaal nodig om een succesvolle affiliate marketeer te worden:

 • een platform waarop je bezoekers ontvangt
 • passie en doorzettingsvermogen
 • een product of dienst welke je kunt promoten
 • goede SEO content
Affiliate Marketing Revolutie

Als eerste moet je natuurlijk een platform hebben waarop je je bezoekers kunt bereiken. Maak een eigen website of maak video’s op youtube, zodat de mensen jou kunnen vinden.

Het is belangrijk om een onderwerp te kiezen waar je iets mee hebt. Als je passie hebt voor een bepaald onderwerp is het veel makkelijker om hier over te schrijven. Je zult namelijk eerst een flink portie doorzettingsvermogen moeten hebben om succesvol te worden met affiliate marketing.

Als je denkt dat je na 1 of 2 maanden al geld verdiend, kun je weleens bedrogen uitkomen. Affiliate marketing moet je opbouwen en als het eenmaal gaat lopen, weet je niet wat je overkomt. Je zult zien dat geld jou echt wel gelukkig kan maken. Zonder veel extra inzet ga je steeds meer verdienen. The sky is the limit!

Zoek een product of dienst wat aansluit op jou onderwerp. Geef bezoekers goede en juiste informatie, wat stukken beter is dan de concurrent en stuur ze door naar het product. Zorg dat jou teksten geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines zoals google (SEO). Op deze manier ga je steeds beter ‘ranken’ en wordt je makkelijker gevonden in de zoekresultaten.

Affiliate Marketing Revolutie

Wil je dit zelf onder de knie krijgen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de online videotraining ‘Affiliate Marketing Revolutie’ echt iets voor jou. In deze training leer je van A tot Z welke stappen je moet ondernemen om geld te verdienen met affiliate marketing.

In heldere video’s laat Jacko Meijaard jou zien, hoe je een internetimperium op kunt bouwen, terwijl je zelf lekker naar het strand gaat! Je leert onder andere:

 • hoe je een website opzet
 • goede SEO teksten schrijven
 • werken met affiliate netwerken
 • email marketing

En nog veel meer. Voor slecht €47 krijg je de volledige training waarin je alle kneepjes van het vak krijgt voorgeschoteld. Ook krijg je levenslange toegang tot het forum, waar al duizenden mensen lid van zijn en jou kunnen helpen om ook succesvol te worden.

Ben jij dus gemotiveerd en heb je het doorzettingsvermogen om ervoor te gaan? Vind hier meer informatie over De Affiliate Marketing Revolutie en ga ervoor!!!

Wil je eerst meer leren over deze unieke mogelijkheid om duizenden euro’s extra te verdienen? Dan verwijs ik je graag door naar mijn review over de Affiliate Marketing Revolutie. 

geld maakt gelukkig met affiliate marketing

Investeer in je oude dag

Je kunt nog zoveel verdienen als je jong bent, maar voor de meeste mensen komt er een tijd dat je niet meer kunt of wilt werken. Je zult dan geld moeten hebben om de dingen te kunnen blijven doen die je leuk vindt.

Als je erop vertrouwd dat de overheid jou centjes toeschuift kun je weleens bedrogen uitkomen. Je hoort niet voor niets dat hij “maar een AOW’tje” heeft. Het is dus geen overbodige luxe om aan je oude dag te denken op het moment dat je bakken met geld verdient.

Het is verstandig om bijvoorbeeld een lijfrentepolis af te sluiten of je geld zo goed mogelijk te investeren zodat je later nooit tekort komt als je achter de garaniums zit. En in het geval je voortijdig deze planeet verlaat, hebben je nabestaanden er nog wat aan.

Blijf vooral leren

Rijke en succesvolle mensen blijven leren. Het is aangetoond dat het meerendeel van de rijke bevolking dagelijks minimaal een half uur een boek of vakblad leest.

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, om nieuwe inzichten te krijgen en op deze manier nog beter te worden in hetgeen wat je doet. Kijk eens bij ‘Succes boeken‘ om boeken te vinden die jou echt dat zetje geven in de goede richting.

Iedereen kan rijk worden met de juiste kennis en inzicht.

Stappenplan geld maakt gelukkig

Samengevat komt het hierop neer:

 1. Wordt een expert in wat je doet
 2. Zoek manieren om meer te gaan verdienen
 3. Betaal eerst jezelf minimaal 10%
 4. Kijk met een kritische blik naar je uitgaven
 5. Bouw een goede buffer op voor onvoorziene uitgaven
 6. Leer om geld te verdienen via portfolio en passief inkomen
 7. Zet meerdere bronnen van inkomsten op, hoe meer hoe beter
 8. Gebruik het Money Jar System
 9. Laat je extra geld voor je werken via verstandige investeringen
 10. Zorg ervoor dat je later genoeg geld hebt als je het niet meer zelf kunt/wilt verdienen
 11. Lees elke dag of kijk inspirerende youtube filmpjes, blijf jezelf ontwikkelen

Ga hiermee aan de slag en ik weet zeker dat ook jij rijk, succesvol en gelukkig kunt worden.

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *