juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tips

Financieel onafhankelijk worden doe je zo

financiele onafhankelijk worden

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Hoe zou jij het vinden om financieel onafhankelijk te worden? Genoeg geld te verdienen om te doen en laten wat je maar wilt? Dat je in alle vrijheid kunt kopen wat je nodig hebt en op vakantie kunt gaan wanneer je dat wilt?

Ik denk dat iedereen wel zo’n leven zou willen.

In dit artikel ga je inzichten krijgen die jou op weg helpen naar financiële vrijheid. Je leert wat werkt, maar ook wat niet werkt. Wil je ook vrij van geldzorgen zijn?

Lees dan snel verder!

Wat is financiële vrijheid eigenlijk?

financiele vrijheid goudstaven

Als je financieel vrij bent, wil dat zeggen dat er meer geld binnenkomt als dat er uitgegeven wordt. Hier staat dus geen vast bedrag voor, omdat het voor iedereen verschillend is. Hoeveel zou jij willen hebben om zorgeloos te leven? €2000 per maand of minimaal €10.000?

Pak pen en papier en schrijf precies op wat je nodig hebt om jouw droomleven vorm te geven.

Verderop in dit artikel laat ik je zien hoe jij dit bedrag kunt gaan verdienen!

Passief inkomen

De meest ideale situatie is dit bedrag krijgen, zonder er op dat moment voor te werken. Dag en nacht geld krijgen uit verschillende inkomstenbronnen is het ultieme doel als je financieel onafhankelijk wilt worden. Dit noemen wij passief inkomen.

Passief inkomen wil natuurlijk niet zeggen dat je er niets voor hoeft te doen. Je stopt hier eenmalig energie in en daarna brengt het jouw automatisch terugkerende inkomsten.

Financieel onafhankelijk worden door hard te werken

Om je gelijk maar even uit de droom te helpen…..van alleen hard werken wordt je zelden financieel onafhankelijk. Zolang je voor een baas werkt, kun je mooi je rekeningen betalen en misschien wat sparen.

Je zult misschien zeggen dat als je hard werkt, je eerder een bonus krijgt. Dat klopt ook wel, maar de meeste mensen verhogen hun levensstandaard als ze meer gaan verdienen. Hierdoor blijven ze altijd geld tekort houden.

Je zult het dus anders moeten aanpakken om meer geld te verdienen als dat je kunt uitgeven. Verderop geef ik je enkele tips om meer geld te verdienen.

Is slimmer werken de beste optie?

financieel onafhankelijk door mee te denken met de baas

Als hard werken je geen financiële vrijheid gaat bezorgen, wat dan wel? Een stapje verder is om slimmer te werken. Denk erover hoe jouw werk beter en sneller gedaan kan worden. Denk hier goed over na en als je de oplossing hebt verzonnen, ga je met de baas praten.

Als je jouw baas kan overtuigen dat de aanpassingen hem of haar meer geld gaat opleveren, kun jij ook om een beetje extra vragen.

Voorwaarde is wel dat je genoeg krediet hebt opgebouwd bij je baas. Als jij bij elke scheet die dwars zit thuis blijft of je doet alles op je gemak, zul je weinig gedaan krijgen bij de baas. Laat  echter zien dat je wilt werken en meedenkt met de zaak. Op die manier kun je vast wel iets regelen als je met goede ideeën komt.

Dit extra geld moet je dan niet gebruiken om een luxer leven van te betalen, maar ga hier verstandig mee om. Dit is immers geld wat je anders niet zou hebben.

Win de loterij of krijg een erfenis

Als je 1 miljoen wint in de loterij ben je financieel vrij of toch niet? Waarschijnlijk ga je een duurdere auto rijden, je koopt een mooi huis en komt er 10 jaar later achter dat je toch niet genoeg hebt voor de rest van je leven.

Hetzelfde geldt voor een erfenis. Voor je het weet ben je het voordeeltje alweer kwijt. Als je daarna je levensstandaard weer moet verlagen, doet het extra pijn.

Doe je echter verstandige dingen met die extra zak geld, dan kun je het weleens heel lang uitzingen. Je moet dan echt sterk in je schoenen staan. Als je alles kunt betalen is de verleiding vaak te groot om te weerstaan en geef je ongemerkt meer uit dan normaal.

Hoe dan wel financieel onafhankelijk worden?

Slimmer werken is al een grote stap in de goede richting. Je houdt immers geld over waar je iets mee kunt gaan doen. Bij het merendeel van de mensen verdwijnt extra geld vaak naar de spaarrekening.

Iedereen weet dat je geld bij de bank tegenwoordig niets meer oplevert. Je krijgt bijna geen rente meer en doordat alles elk jaar duurder wordt, is jouw spaargeld dus ook minder waard. De kunst van het financieel onafhankelijk worden is door geld voor je te laten werken.

Maar hoe zorg je er nu voor dat geld voor jouw gaat werken in plaats van dat jij werkt voor geld? Dit kan op veel verschillende manieren:

  • Investeer in jezelf en leer nieuwe vaardigheden.
  • Ga investeren in vastgoed
  • Handelen op de beurs
  • Zoek lucratieve investeringen

Investeer in jezelf

Als je rijk en succesvol wilt worden zul je vooral moeten blijven leren. Investeer in een goed boek of cursus om jezelf op een hoger plan te brengen. Dit kun je gewoon naast je huidige baan doen. Je leert nieuwe vaardigheden die je in kunt zetten om meer te gaan verdienen.

financieel onafhankelijk worden door het lezen van boeken

Zelf heb ik een online cursus gevolgd over hoe je een succesvolle website kunt maken en onderhouden. Als je dat slim aanpakt kun je hier ook nog eens heel veel geld mee verdienen, terwijl de kosten relatief laag zijn.

Naast de cursus heb ik vele boeken aangeschaft over rijk en succesvol worden, waar deze website in zijn geheel over gaat. Deze boeken heb ik verzameld op mijn boekenplank. Kijk of er iets bij zit wat je aanspreekt. Van de meeste boeken heb ik reviews geschreven.

Er zitten hele goedkope boeken bij zoals “In 10 stappen succesvol beleggen” en “De kunst van het verkrijgen van geld” maar ook boeken die gezien worden als handleiding of stappenplan om  succesvol te worden.

Een boek wat er voor mij uitspringt is “De rijkste man van Babylon.” Hierin wordt in verhaalvorm vertelt hoe je grote rijkdommen kunt bemachtigen volgens de principes van het oude Babylonische rijk. Deze principes zijn echt tijdloos en dus nog steeds zeer actueel.

Investeren in vastgoed is ideaal om financieel onafhankelijk te worden

Iedereen heeft weleens monopoly gespeeld, maar hoe zou het zijn als je dit in het echte leven kunt spelen? Als je precies weet waar je mee bezig bent, kun je hier miljoenen mee verdienen.

Een goed voorbeeld daarvan is Robert T. Kiyosaki. Deze Amerikaan heeft duizenden panden in zijn bezit, waar hij maandelijks de huur van opstrijkt. Hij is bevriend met de voormalig president Trump van de V.S. en leert jou precies hoe hij dit heeft bereikt. In zijn boek “rijke pa, arme pa,” (Klik hier voor de review) wat inmiddels overal ter wereld een bestseller is, vertelt hij jou wat je moet doen om ook succesvol te worden in vastgoed.

Via zijn engelstalige bordspel “cashflow 101” leer je hoe je assets op kunt bouwen en zo meerdere bronnen van inkomsten kunt krijgen.

Handelen op de beurs

handelen in aandelen of opties op de beurs kan heel veel geld opleveren, maar zorg ervoor dat je eerst leert hoe je dit aan moet pakken. Je zult niet de eerste en zeker ook niet de laatste zijn die al zijn geld verliest op de beurs

Je moet hier niet zomaar inspringen zonder enige vorm van backup. Laat je adviseren door experts die precies weten welke aandelen je zou moeten kopen of verkopen om tot het beste rendement te komen. Drs. Harm van Wijk is zo’n expert. Op zijn online community leren duizenden particulieren hoe ze succesvol kunnen worden op de beurs. Vraag nu gratis de pdf “30 winstgevende aandelen in 5 minuten” aan en je weet gelijk of het in jouw straatje past!

Voordeel is, dat je gelijk toegang krijgt tot de community!

Handelen in crypto munten is tegenwoordig ook heel populair. Pas hier mee op, want die munten gaan heel snel op en neer. Vanochtend waren ze bijvoorbeeld $100 per stuk en ‘s-avonds al gehalveerd. Als je precies weet wat je doet kun je hier zeker miljonair van worden.

Lucratieve investeringen

Dit is misschien wel één van de beste manieren om financieel onafhankelijk te worden. Het is wel belangrijk dat je iemand zoekt die zijn fortuin al heeft gemaakt met dit soort investeringen. Ga niet op je eigen gevoel af, maar baseer je keuzes op de meningen en tips van succesvolle beleggers.

Het is helemaal af te raden om de zogenaamde goede raad op een verjaardag op te volgen. Zelfs die metselaar heeft dan opeens verstand van beleggen. Als zo iemand “goed” kan praten, ben je misschien zo overtuigd, maar voordat je ergens in springt zorg je eerst voor goede research. Zoek alles tot op de bodem uit, voordat je besluit te investeren.

Zelf heb ik al enkele malen mijn neus gestoten aan slechte investeringen. Momenteel heb ik er nog een paar lopen, waarvan het ook niet zeker is dat ze ooit uitbetalen. Gelukkig heb ik kleine bedragen geïnvesteerd, dus als het fout loopt, is de schade niet zo groot.

Investeer nooit meer dan je bereidt bent te verliezen!

Conclusie financieel onafhankelijk worden doe je zo!

Wat werkt niet:

Wat werkt dan wel:

Iedereen kan dus rijk en succesvol worden, zolang je er maar vol voor gaat. In de bank een beetje netflixen gaat jou niet financieel onafhankelijk maken, dus kom in actie!!!!!

Op internet is écht heel veel geld te verdienen, volg een expert als Jacko Meijaard die hier duizenden euro’s PER WEEK mee verdiend. Klik op onderstaande knop voor meer informatie van Jacko zelf. Of lees de review van Jacko’s Affiliate Marketing Revolutie en kijk of het iets voor jou is!

Waar zou jij veel geld mee willen verdienen? Laat het in een reactie onderaan dit artikel weten. Hier kun je ook je vraag of opmerking achterlaten!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *