juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
denkwijze - uitgelichte afbeelding

Stap 2: De juiste denkwijze voor rijkdom en succes

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wat heeft jouw denkwijze te maken met hoe ver je het kunt schoppen in het leven? Eigenlijk heel veel, want als je op een positieve manier denkt, zul je veel makkelijker rijkdom en succes kunnen aantrekken. In dit artikel laat ik je zien dat een positieve denkwijze of mindset jou op de goede weg kan helpen.

Om bij stap 1 te beginnen, klik je hier!

Hoe denk jij over geld?

denkwijze

Nu je jouw doelen hebt gesteld en opgeschreven, komen we aan bij het volgende onderwerp: jouw denkwijze!

Geld is heel belangrijk in deze Westerse wereld. Bijna voor alles heb je geld nodig, dus kun je beter zorgen dat je er genoeg van hebt. Als jij denkt dat geld helemaal niet belangrijk is, zul je nooit veel geld bezitten. Begrijp me niet verkeerd: geld is nooit het doel, maar een middel om jouw leefwijze te financieren.

Denk jij dat er overvloed is in de wereld en dat iedereen daar gebruik van kan maken? Dan heb je de juiste mindset te pakken, want het leven is bedoeld om in overvloed te kunnen leven. Het mooie is, dat je dit zelf in de hand hebt.

Als je dit stappenplan volledig hebt doorlopen, bezit je immers alle tools om zelf aktie te ondernemen. Je zult geweldige dingen mee gaan maken als het erop lijkt dat alles op zijn plek gaat vallen. Ik heb dit zelf ook meerdere malen meegemaakt en weet dus dat het werkt.

Positieve denkwijze

Als je de hele dag chagrijnig rondloopt, ga je het echt niet maken. Probeer dus alles op je pad op een positieve manier tegemoet te treden. Je kunt over alles en nog wat zeuren, maar probeer liever alleen het goede te zien.

Ook op je werk moet je alles zien als een uitdaging in plaats van als een probleem. Ik heb collega’s die bij de minste tegenslag al het bijltje erbij neer gooien. Zij denken niet in oplossingen en laten gelijk het koppie hangen.

Bekijk de situatie en kom met een oplossing waardoor het werk toch gedaan kan worden. Er is altijd wel een oplossing te vinden. Met deze denkwijze zul je je niet zomaar uit het veld laten slaan.

Negeer het negatieve

Je kunt nog zo positief zijn, maar je zult toch te maken krijgen met mensen die hier meer moeite mee hebben. Probeer hier niet teveel op in te gaan en jezelf zoveel mogelijk bezig te houden met de leuke dingen in het leven.

Zelf laat ik ook het nieuws zoveel mogelijk links liggen. De krant en het journaal zijn overwegend gevuld met slecht nieuws (goed nieuws verkoopt nauwelijks). Als je dan toch de krant leest, lees dan alleen de positieve berichten en sla de rampen, vandalisme en afrekeningen in het criminele circuit over.

Voeden van je onderbewustzijn

Jouw denkwijze staat in direct contact met jouw onderbewustzijn. De ideeën die je van je ouders en de omgeving hebt meegekregen zijn hier namelijk in geprogrammeerd. Je spreek immers Nederlands, eet het voedsel wat we hier gewend zijn en hebt alle normen en waarden overgenomen.

Zelf het aantrekken van je kleren zal op een vaste manier gebeuren. Denk hier maar eens over na. Onbewust kleedt je je eigen ‘s-ochtends aan, je denkt waarschijnlijk niet eens na of eerst je linker- of rechtervoet in je broek moet stappen.

Zo werkt het ook met gedachten en denkwijzes. Door deze te blijven herhalen, zal jouw onderbewustzijn dit aannemen en automatisch gaan toepassen, zonder dat je hierover nadenkt.

Voedt je onderbewustzijn dus met positieve gedachten, ideeën en met overvloed. Raak hiermee vertrouwd en je hebt de juiste denkwijze te pakken. Als het een keertje wat moeilijker loopt, zet je bijvoorbeeld dat leuke liedje op en je zult zien dat je daarna weer wat positiever kunt denken.

Ter versterking van het belang van je denkwijze, een youtube video van lifecoach Bob Proctor (engels)

Via de pijl hieronder kun je verder naar de volgende stap, op weg naar een beter leven! Eerst meer weten over denkwijze of mindset, kijk dan bij ‘De juiste geld mindset

ga een stap terug
volgende stap

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *