juni 25, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Tussen de oren

Boek The Secret Review

boek the secret

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Wil jij het eeuwenoude geheim voor rijkdom en succes ontdekken? Via deze review wil ik je laten kennismaken met het boek “The Secret”, dat ook jouw leven compleet kan veranderen.

Heb jij moeite om financieel boven water te blijven? Of loopt het op een ander gebied niet lekker, bijvoorbeeld je gezondheid of in de liefde? Lees dan snel verder, want dit boek kan jou hier zeker mee helpen.

Rhonda Byrne, schrijfster van het boek “The Secret”

Rhonda is geboren op 26 Augustus 1945 in Melbourne, Australië. Ze werkte als uitvoerend producent bij de televisie. Toen in 2004 haar vader overleed, kwam ze in een diepe depressie terecht.

Op aanraden van haar dochter Hailey, las ze het boek “the science of getting rich” van Wallace D. Wattles. Het was een echte eye-opener voor haar en ze besloot onderzoek te doen naar waarom sommige mensen succesvol zijn en anderen blijven hangen in armoede.

Ze ontdekte dat door de eeuwen heen, mensen op onverklaarbare wijze rijk en succesvol zijn geworden. Hoewel ze echt niet slimmer waren dan anderen, kregen ze het op de een of andere manier voor elkaar om veel geld en geluk bij elkaar te krijgen.

Het boek The Secret onthuld dé manier voor iedereen om te krijgen wat je maar wilt in het leven door middel van de wet van de aantrekkingskracht.

In deze review wil ik je kennis laten maken met dit bijzondere boek, wat al vele miljoenen mensen heeft geïnspireerd tot een beter leven.

De wet van de aantrekkingskracht

Het grote geheim waar in het boek The Secret over wordt gesproken heeft alles te maken met de wet van de aantrekkingskracht. Denk jij vooral negatief en denk je dat rijkdom vooral weggelegd is voor de elite, dan zul je nooit geld aantrekken.

boek the secret geld aantrekken als een magneet

Ben je dankbaar voor wat je hebt en denk je, bewust en onbewust, aan rijkdom, geloof je er heilig in dat geld onderweg is naar jou? Dan komt van vanzelf op je pad.

Alle wijze heren die je in de film en in het boek tegenkomt, gebruiken deze wet dagelijks om mooie dingen in hun leven aan te trekken.

Zeur niet over de dingen die je niet wilt, maar focus je op de dingen die je juist wél wilt!

Leraren uit het boek The Secret

In het boek The Secret komen vele spirituele life coaches aan het woord. Hoewel ieder van hun het op hun eigen manier vertelt, gebruiken ze allemaal dezelfde natuurwetten om succes en rijkdom in hun leven aan te trekken.

Bob Proctor

Bob geeft al bijna zijn hele volwassen leven les in de wet van de aantrekkingskracht. Hij spreekt voor uitverkochte zalen in alle delen van de wereld. Hij heeft zijn wijsheid verkregen via Earl Nightingale die het op zijn beurt van Napoleon Hill, de leerling van Andrew Carnegie, heeft ontvangen. Zo wordt het stokje elke keer doorgegeven  en gaat “Het Geheim” niet verloren.

Morris Goodman

Morris (the miracleman, de wonderman) vertelt over zijn vliegtuigcrash in 1981. Hij lag helemaal in de kreukels in het ziekenhuis en de dokters vertelden hem dat hij nooit meer zou kunnen lopen. Morris beschouwde dat als de mening van anderen.

Hij besloot voor zichzelf dat hij met kerstmis, zelf de deur van het ziekenhuis uit zou lopen. En zo gebeurde het ook. Nu vertelt hij zijn inspirerende verhaal aan duizenden mensen om te laten zien dat alles mogelijk is.

James Arthur Ray

In de film en het boek The Secret vertelt James over dat het universum net Alladin en de lamp is. Je vraagt en het universum geeft. Zijn trainingen en coachingmethoden worden overal in de wereld gebruikt.

Dr. Joe Vitale

Van dakloze naar 1 van de beste marketingspecialisten ter wereld. Zijn boeken over succes en overvloed zijn stuk voor stuk bestsellers.

Fred Alan Wolf, PH.D.

De ‘gekke’ professor uit de film houdt zich bezig met het schrijven van boeken, kwantummechanica en bewustzijn.

Creëer je eigen dag

Start je dag met dankbaarheid en beslis hoe jouw ideale dag eruit moet zien. Je bent de schepper van je eigen leven, dus jij bepaalt hoe een dag zal verlopen en niet andersom, zoals de meeste mensen denken. Die laten de omstandigheden bepalen hoe hun dag verloopt. Succesvolle mensen creëren de juiste omstandigheden die ze nodig hebben om hun doel te halen.

Creëer je eigen dag

Placebo effect

In de medische wereld wordt ook gebruik gemaakt van de wet van de aantrekkingskracht. Patiënten krijgen soms “nep” medicijnen toegediend, maar worden toch beter!

Dit bewijst dat de kracht van je gedachten alles kan overwinnen. Je denkt immers dat die pil je beter gaat maken maar in werkelijkheid maak je jezelf beter.

Hoofdpunten van het boek “The Secret”

In het boek worden regelmatig hoofdpunten van het geheim verteld. De belangrijke punten waar het hoofdstuk over gaat.

  • Verwachting heeft een sterke aantrekkingskracht, verwacht dus overvloed!
  • Om voordeel te hebben van de aantrekkingskracht moet je ernaar leven en niet eenmalig toepassen.
  • Om geld aan te trekken moet je je focussen op rijkdom en niet op schaarste en gebrek.
  • Geef geld aan goede doelen of om mensen te helpen, zodat er meer geld naar jou stroomt.
  • Denk eerst aan jezelf! Als je zelf genoeg hebt, kun je meer aan anderen geven.
  • Luister niet naar mensen die klagen over ziekte en pijn, negatieve berichten gaan jou niet helpen.
  • Verzet je nergens tegen, want dan trek je meer van dat aan. Wees liever vóór vrede en vóór genoeg voedsel voor iedereen.
  • Overvloed is er genoeg voor alle mensen. Het leven hoort overvloedig te zijn.

Gebrek bestaat niet

In het boek The Secret  staat een hoofdstuk genaamd “Het universum is overvloedig”.

Het algemene beeld is dat er een gebrek is aan geld in de wereld. Dat het geld wat er wel is alleen bij de mensen terecht komt die al genoeg hebben. Die angst en hebzucht zijn er de oorzaak van dat er zoveel leed is in de wereld, maar in het boek wordt uitgelegd dat alles in je gedachten ontstaat.

In je gedachten is overvloed en jouw gedachten weerspiegelen in de echte wereld, dus kan er nooit gebrek aan iets zijn.  Denk je echter aan gebrek, dan zal dat zich manifesteren in je leven. Je zult dan nooit rijk en succesvol worden!

Jij als zendmast

Jij bent, via je gedachten, een zendmast van het universum. Het is wetenschappelijk bewezen dat alles in onze wereld energie is wat op een bepaalde frequentie trilt. Gelijke frequenties trekken elkaar aan. Als je sterk denkt aan die ene vriend lang geleden is de kans groot dat je binnenkort bericht krijgt van hem of haar.

Wil je dus bepaalde dingen bereiken of ontvangen in het leven, is het de bedoeling dat je op dezelfde frequentie zit als datgeen wat je wilt ontvangen. Het wordt dan als het ware door je aangetrokken.

zendmast

Het boek The Secret, wat vind ik ervan?

Zelf vind ik dit boek zeer inspirerend. Er wordt misschien niet precies uitgelegd wat je moet doen om rijk en succesvol te worden, maar wel het principe van vurig naar iets verlangen en dit via visualiseren in het echte leven manifesteren.

Als aanvulling op dit boek kan ik je zeggen dat je na de visualisatie ook echt actie moet gaan ondernemen. Zonder actie geen reactie! Ga je op de bank zitten wachten tot er iemand aanbelt die jouw leven komt verbeteren? Dan vrees ik dat je lang kunt wachten. Als je dit boek op de juiste manier gebruikt en dan ook actie onderneemt, zul je spijt hebben dat je dit boek niet veel eerder hebt aangeschaft!

Hoewel het geen complete handleiding tot succes is, mag dit boek toch niet ontbreken bij jouw tocht naar welvaart!

Er zijn veel mensen die hier helemaal niets mee hebben. Die vinden het allemaal maar hocus pocus en doen liever hun eigen ding. Dan is dit boek absoluut niet aan te raden. Grote kans dat je het boek na een paar bladzijdes al lachend van je af schuift. Maar bedenk wel….

Als je niets verandert in je leven, zul je dezelfde resultaten blijven behouden!

Sta je open voor zaken als de wet van de aantrekkingskracht en positief denken, dan is dit boek zeker een aanrader. Als je leeft zoals het boek aangeeft, kun je rijk en succesvol worden op elk gebied van je leven. Dus nooit meer geldzorgen, als je de tips in dit boek opvolgt! Met alleen dit boek ben je er nog niet, want aleen over rijkdom en succes dromen en visualiseren gaat jou niet helpen.

Je zult dus actie moeten ondernemen als je betere resultaten wilt behalen in je leven!

Wat kost dit boek?

Het boek kost iets meer dan €20 en voor dat geld krijg je de hardcover. Lekker duurzaam en luxer dan de paperback versie!

The Secret, Dat is zeker een engelstalig boek?

Hoewel de titel misschien doet vermoeden dat het om een engelstalig boek gaat, is het gewoon in het Nederlands verkrijgbaar. Wel zo makkelijk en wat beter te begrijpen voor de meeste mensen!

Heeft het boek The Secret jou al overtuigd?

Voeg het dan toe aan je collectie, sta er voor open en leef het leven zoals dat bedoelt is door de schepper……….in overvloed!

Deel dit geheim ook met anderen door het te delen via één van onderstaande kanalen. Eeuwenlang is dit geheim stilgehouden en alleen voorbestemd voor de rijken, maar die tijd is voorbij. “The Secret” is nu voor iedereen beschikbaar!

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *