juni 24, 2024
Chicago 12, Melborne City, USA
Blijven leren uitgelichte afbeelding

Stap 9: Blijven leren

Meer leren over online geld verdienen?

Ontdek Hier Hoe Jij Met 4 Uur Werken Per Dag Meer Dan €7.500 P.M Verdiend!

Als je rijk en succesvol wil worden, maar vooral ook wil blijven, dan zul je moeten blijven leren. Als je elke dag iets nieuws leert, zul je altijd vooruitkomen en nooit meer terugvallen naar je ‘arme’ ik. In deze 9e stap op weg naar een beter leven, laat ik je zien waarom blijven leren zo belangrijk is.

Dus jij dacht dat je na je schoolperiode nooit meer hoefde te leren? Dan vrees ik, dat je nooit veel vooruit zult komen in het leven en altijd maar zal blijven hopen op meer. Als je ervoor zorgt dat je met leuke dingen bezig bent, is het helemaal niet erg om te blijven leren.

Om bij stap 1 te beginnen, klik je hier!

Blijven leren op je werk

Zoals je in de vorige stap heb kunnen lezen, is het wijs om jezelf te blijven verbeteren op je werk. Je wordt dan uiteindelijk een expert op jouw vakgebied en een expert kan meer verdienen. Zorg dus dat je nieuwsgierig bent en blijft.

Kun je een cursus volgen, waardoor je meer inzicht en kennis krijgt in jouw vakgebied? Is er een collega, die al veel verder is en waar je tips aan kunt vragen? Als je ontwikkeling stilstaat op je werk, zul je nooit een expert worden.

Bedenk nieuwe werkmethoden zodat alles efficiënter, sneller of goedkoper kan. Hard werken is niet altijd slimmer, er zit namelijk een maximum aan. Je kunt niet nog sneller en langer gaan werken, want op een gegeven moment houdt het op en kom je jezelf tegen.

Het is veel beter om slimmer te gaan werken. Op een andere manier krijg je misschien toch dezelfde resultaten zonder harder te hoeven werken. Blijven leren op je werk is dus één manier om meer succes te behalen.

Blijven leren op de werkvloer

Blijven leren door het lezen van boeken

Een hele goede manier om je kennis te vergroten, is door het lezen van boeken. Daarmee bedoel ik natuurlijk geen donald duckjes en een doktersroman of spannend boek. Ik bedoel hiermee boeken op jouw vakgebied of boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Boeken over persoonlijke ontwikkeling kunnen jouw het inzicht geven, wat je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Jouw ultieme doel kan zo sneller dichterbij komen. De boeken die ik aanbeveel op mijn boekenplank helpen jou zeker aan meer inzicht en kennis. Van de meeste boeken, die je daar kunt vinden, heb ik een review geschreven, dus lees die reviews en ontdek hoe deze boeken ook jou rijker en succesvoller kunnen maken.

Van deze boeken heb ik zelf al heel veel geleerd en het heeft mijn salaris flink doen toenemen. 

Door alleen het lezen van deze boeken, ga je natuurlijk niet meer verdienen, maar als je deze informatie echter gaat toepassen, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Nog meer persoonlijke ervaring!

Zelf ben ik in 2 jaar tijd ruim €600 netto per maand meer gaan verdienen. Alleen al door het toepassen van de informatie uit boeken als: Denk groot & word rijk, Je bent rijk geboren, Rijke pa arme pa en De rijkste man van Babylon. Ik kreeg het inzicht wat ik nodig had om met goede voorstellen bij de baas te komen. Klik op bovenstaande titels voor reviews over deze boeken.

Bovendien heb ik er een nieuwe auto aan overgehouden, wat één van mijn doelen was. Blijven leren door het lezen van boeken is dus een zeer efficiënte manier om hogerop te komen, als je de informatie ook toepast in jouw eigen situatie.

Blijven leren en een nieuwe auto manifesteren

Leer nieuwe vaardigheden

Je kunt er ook voor kiezen om naast je huidige baan, iets totaal nieuws te gaan leren. Bijvoorbeeld affiliate marketing, waar ik het in de vorige stap al over had. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Met de bol masterclass leer je bijvoorbeeld, net als 2500+ andere leerlingen om populaire producten in te kopen en via bol te verkopen. Je kunt hier duizenden euro’s per maand extra mee verdienen als je de ‘skills’ onder de knie hebt. Begin direct met de gratis training en ontdek de mogelijkheden!

Er zijn vele manieren om nieuwe vaardigheden te leren, maar kies wel voor hetgeen jou interesseert. Het moet leuk zijn om te doen, het geld komt later wel.

Tot slot

Blijven leren is dus zeer belangrijk als je wat wilt bereiken. Stilstand is achteruitgang zeggen ze weleens. Zorg er dus voor dat je elke dag wat leert. Jouw doel komt dan elke dag een stapje dichterbij. Als je later terugkijkt, zul je zien wat je allemaal bereikt hebt.

Als je deze 9 stappen onder de knie hebt, is het nu aan jou om van jouw leven een groot succes te maken. Iedereen kan het, of je nu superslim bent of iets minder begaafd. Zodra je de kansen die zich voordoen gaat grijpen, zijn de mogelijkheden echt eindeloos. DUS GA VOOR JOUW PERSOONLIJKE SUCCES!!!

In de volgende stap, volgt een korte samenvatting van alle vaardigheden die je nodig hebt om rijk en succesvol te worden. Schrijf je hier in en ontvang gratis tips & tricks voor een beter en mooier leven.

ga een stap terug
volgende stap

Ontdek Hoe Jij Een Extra Inkomen Kunt Verdienen d.m.v. Affiliate Marketing!

Je hebt net een artikel gelezen over online geld verdienen.
In de video hieronder laat Jacko Meijaard jou zien hoe jij een passief maandelijks inkomen kunt opbouwen!

Iets dat steeds populairder wordt in deze onzekere coronatijden.
Ondertussen verdien ik na 2 jaar hiermee bezig te zijn meer dan €1000 per maand extra bij!

Wil jij ook deze buffer voor jezelf creëren?
Klik op de video hieronder en krijg direct toegang!

Klik Op De Afbeelding Voor Direct Toegang
Ik Wil Starten Met Het Nummer 1 Verdienmodel Affiliate Marketing!

0 Comment

  • Carola februari 22, 2020

    Ik kan niet doorklikken naar de volgende stap :(. Is een korte samenvatting staat er. Ik hoor het wel. Groet Carola

  • Wim februari 22, 2020

    is inmiddels opgelost, bedankt voor de melding Carola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *